Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

Απορία αν έχω δηλώσει το αυτοκίνητο με τα λεφτά αυτά που θα δώσουν μπορώ να βάλω βενζίνη στο μηχανάκι μιλάμε για αυλή κάρτα που δίνουν παραπάνω λεφτά 

Ναι γίνεται έχω κάνει το αντίστροφο, με την αυλη που εχω για το μηχανακι μου, έβαλα βενζινη στο αμαξι. Η αυλη σου δινει ένα ποσό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για αγορά καυσίμων, το που θα βάλεις αυτά τα καύσιμα δε σε περιορίζει, αν θες για παράδειημα βάζεις βενζινη στο αμάξι του κολλητού σου.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενημέρωση και από εμένα..

Ημερομηνία αίτησης για αυλη στην Α 3/8/2022 00:47

Ευχαριστηρια Ενημέρωση από Α μέσω viber 10/8/2022 13:44

Σήμερα ήρθε μήνυμα sms από Α για έκδοση της αυλης και την έκανα αμέσως προσθήκη στο wallet.

Αφμ 0.

Επεξ/σία από A_panM

31 λεπτά πριν, fotodv7 είπε

Να πω κι εγώ την ιστορία μου. Αίτηση για δημιουργία ανέπαφης κάρτας alpha bank (στην οποία έχω κωδικούς web banking 10 χρόνια), σήμερα το πρωί λαμβάνω email από την τράπεζα ότι μου άνοιξαν νέο account στην εφαρμογή. Έλα όμως που κάθε account κάνει συσχέτιση με μια κινητή συσκευή. Οπότε έπρεπε να διαγράψω cache ΚΛΠ, να συνδεθώ με τους νέους κωδικούς για να περάσω την κάρτα στο google wallet και μετά να επαναλάβω τη διαδικασία για να συνδεθώ με το κανονικό μου account. Μικρό το κακό. 

Σημειωτέον στο πρώτο fuel pass η ψηφιακή κάρτα είχε σταλεί στον κανονικό μου λογαριασμό alpha bank 

Το ίδιο ακριβώς είχε γίνει και με μένα στο fp1, όπως είπες μικρό το κακό αν εξαιρέσεις το ότι για 24 ώρες μετά την επανασυσχέτιση του παλιού alpha web banking με την εφαρμογή δεν μπορείς να λάβεις push notifications. Βέβαια μπορείς σε αυτό το διάστημα εναλλακτικά να ζητάς κωδικό με sms, αλλά παιδεύτηκα μέχρι να το καταλάβω.

Εγώ μάλλον την πάτησα λίγο. Είχα σβήσει τους κωδικούς της Άλφα από το fuel Pass 1 και τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ. Προφανώς και το μέιλ με τις πληροφορίες δεν υπάρχει πλέον και σίγουρα δεν θυμάμαι τι username είχα βάλει. 

Με βλέπω στην τράπεζα αύριο το πρωί 

1 λεπτό πριν, janpap08 είπε

Εγώ μάλλον την πάτησα λίγο. Είχα σβήσει τους κωδικούς της Άλφα από το fuel Pass 1 και τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ. Προφανώς και το μέιλ με τις πληροφορίες δεν υπάρχει πλέον και σίγουρα δεν θυμάμαι τι username είχα βάλει. 

Με βλέπω στην τράπεζα αύριο το πρωί 

Σου ήρθε mail από την alpha το οποίο σου λέει να μπεις με τους κωδικούς του λογαριασμού που σου είχαν δημιουργήσει στο fp1?

H VIRTUAL KAPTA ΣAΣ FUEL PASS II VISA EINAI ETOIMH! ΓIA NA ΔEITE ΠΩΣ ΘA THN ENTAΞETE ΣTO ΨHΦIAKO ΠOPTOΦOΛI ΠOY ΣAΣ EΞYΠHPETEI KAI NA THN XPHΣIMOΠOIHΣETE AKOΛOYΘHΣTE TO....

Και έχει ένα λινκ στο οποίο διαβάζω το εξής.

Εάν δεν είστε πελάτης της Alpha Bank

Και αποκτήσατε e-Banking κωδικούς ως αποτέλεσμα της έκδοσης άυλης κάρτας από προηγούμενα Προγράμματα (όπως Fuel Pass του πρώτου κύκλου/Τουρισμός για Όλους)

Κατεβάστε το myAlpha Mobile App και συνδεθείτε με τους κωδικούς (Username και Password) που λάβατε στο παρελθόν για την δημιουργία της e-Banking συνδρομή σας μέσω email/SMS, ως αποτέλεσμα της αίτησής σας για την έκδοση άυλης κάρτας από προηγούμενα Προγράμματα (π.χ. Fuel Pass του πρώτου κύκλου ή Τουρισμός για Όλους PASS) 

Προσοχή: Κατά τη σύνδεση σας στην εφαρμογή, δεν πρέπει να επιλέξετε εγγραφή στο e-Banking ή νέος πελάτης,αλλά να χρησιμοποιήσετε τους κωδικούς που είχατε λάβει στο παρελθόν επιλέγοντας «Σύνδεση με Κωδικούς».

Για να κάνω επαναφορά τώρα πρέπει ή να θυμάμαι το username ή να έχω κάρτα της Άλφα, αλλιώς μάλλον κατάστημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά διάλεξα Alpha για το fuel 2 και εδώ και μια βδομάδα λέει αποστολή προς το τραπεζικό σύστημα. Στο πρώτο είχε μπει σε μαξ 2 μέρες. Εν τω μεταξύ ποιος ο λόγος να κάνουν 2η άυλη σε αυτούς που είχαν ήδη κάνει την πρώτη? Απλά γεμίστε τη 🤦🏻‍♂️ 

41 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Το ίδιο ακριβώς είχε γίνει και με μένα στο fp1, όπως είπες μικρό το κακό αν εξαιρέσεις το ότι για 24 ώρες μετά την επανασυσχέτιση του παλιού alpha web banking με την εφαρμογή δεν μπορείς να λάβεις push notifications. Βέβαια μπορείς σε αυτό το διάστημα εναλλακτικά να ζητάς κωδικό με sms, αλλά παιδεύτηκα μέχρι να το καταλάβω.

Κι εγώ το ίδιο έπαθα αλλά συνδέθηκα στο κινητό της δουλειάς με το καινούριο για να γλυτώσω τα μπες βγες 

Επεξ/σία από apostolisKen

Με αφμ 4 και αιτηση 2/8 με επιλογη την Alpha δεν μου εχει ερθει τιποτα ακομη (δεν ειμαι πελατης της alpha). Ειναι κανεις αλλος στην ιδια περιπτωση με εμενα για να μην ανησυχω;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα εμεις με το viva wallet πρεπει να χρησιμοποιησουμε το gpay?Μεσα απο την εφαρμογη της viva wallet δεν υπαρχει τροπος πληρωμης?

Επεξ/σία από vadada

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα απο alpha  το email και τo sms ηρθε την περασμενη Πεμπτη μεσημερι, αλλα στο viber δεν μου στειλανε ευχαριστηρια ενημερωση οπως βλεπω λαμβανεται αρκετοι, θα κανω παραπονα.

Επεξ/σία από Pwpwpw

26 λεπτά πριν, apostolisKen είπε

Ρε παιδιά διάλεξα Alpha για το fuel 2 και εδώ και μια βδομάδα λέει αποστολή προς το τραπεζικό σύστημα. Στο πρώτο είχε μπει σε μαξ 2 μέρες. Εν τω μεταξύ ποιος ο λόγος να κάνουν 2η άυλη σε αυτούς που είχαν ήδη κάνει την πρώτη? Απλά γεμίστε τη 🤦🏻‍♂️ 

Κι εγώ το ίδιο έπαθα αλλά συνδέθηκα στο κινητό της δουλειάς με το καινούριο για να γλυτώσω τα μπες βγες 

12 λεπτά πριν, greekparot είπε

Με αφμ 4 και αιτηση 2/8 με επιλογη την Alpha δεν μου εχει ερθει τιποτα ακομη (δεν ειμαι πελατης της alpha). Ειναι κανεις αλλος στην ιδια περιπτωση με εμενα για να μην ανησυχω;

τα ιδια χαλια....παιδια, alpha με αφμ 7, αυλη και ακομα τιποτα..

1 ώρα πριν, speedman_26 είπε

Απορία αν έχω δηλώσει το αυτοκίνητο με τα λεφτά αυτά που θα δώσουν μπορώ να βάλω βενζίνη στο μηχανάκι μιλάμε για αυλή κάρτα που δίνουν παραπάνω λεφτά 

και στο χορτοκοπτικο σου μπορεις να βαλεις,καθως και στην εξωλεμβια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άιντα επιτέλους.

Spoiler

Screenshot_20220802-104736_Chrome.jpg

Spoiler

Screenshot_20220811-192604_Messages.jpg

Μέχρι τον Οκτώβριο δεν μπορούμε να τα ξοδέψουμε, η κάρτα γιατί γράφει ότι λήγει 12/22

Spoiler

Screenshot_20220811-194255_myAlpha Mobile~2.jpg

Πάνε κιόλας 😫😫 Νά ήταν κι άλλα. Άιντε με το καλό και στο fuel pass 3

Spoiler

Screenshot_20220812-172958_Google Play services.jpg

Επεξ/σία από dhmak

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, apostolisKen είπε

Εν τω μεταξύ ποιος ο λόγος να κάνουν 2η άυλη σε αυτούς που είχαν ήδη κάνει την πρώτη? Απλά γεμίστε τη 🤦🏻‍♂️ 

Υποθέτω οτι λόγω των οδηγιών της κυβέρνησης σε όσους ζήτησαν προπληρωμένη αλλά δεν είχαν smartphone με nfc, να την περάσουν σε συμβατή συσκευή φιλικού τους προσώπου ωστέ να κάνουν χρήση...

...τώρα μάλλον δεν θα ήθελαν όλοι αυτοί να μπουν τα λεφτά σε κάρτα που μπορεί να έχει ξεμείνει σε συσκευές άλλων!

Επεξ/σία από agnostos13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...