Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αφμ 6 και 7 την ίδια μέρα και ώρα σχεδόν.

Alpha bank άυλη και τα δύο .

Στο 6 ήρθε μήνυμα στο Viber πριν καμία ώρα . Στο 7 όχι ακόμα .

Αναμένω sms και email 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μου ηρθε και μενα η αυλη καρτα σημερα μετα απο μια βδομαδα που εκανα την αιτηση μεσω viva wallet.Για να την χρησιμοποιησω πρεπει να ενεργοποιησω το gpay?

Με αφμ που τελειωνει σε 7 και ακομα τιποτα....μπαινω στο  fuel pass 2 gov gr και λεει ακολα "προς αποστολη στο τραπεζικο ιδρυμα" ...γιατι ετσι; να αρχισω να ανησυχω;

13 λεπτά πριν, Titos301 είπε

Με αφμ που τελειωνει σε 7 και ακομα τιποτα....μπαινω στο  fuel pass 2 gov gr και λεει ακολα "προς αποστολη στο τραπεζικο ιδρυμα" ...γιατι ετσι; να αρχισω να ανησυχω;

Δεν παίζουν επιλεκτικά τάπες. Υπομονή και θα έρθουν 

• Thanks 1

Με ΑΦΜ που λήγει σε 1.

Αίτηση => Δευτέρα 1/8, για άυλη ψηφιακή κάρτα Viva wallet.

Πληρωμή => Πέμπτη 4/8.

Συγγενικά πρόσωπα με ΑΦΜ στο 7, ακόμα δεν έχουν λάβει ειδοποίηση.

• Like 1
  • Thanks 2

38 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ωραία με αφμ 1 και 1η Αυγούστου αίτηση, ήρθε 5. Ποιο είναι το συμπέρασμα? Ότι θα έπρεπε όλοι να τα είχαν λάβει μέχρι τις 7 (αντε 9 λόγω ΣΚ), σωστά? 

1 παράδειγμα δεν είναι ικανό για να βγει καποιο συμπέρασμα, σωστά;

Μόλις τώρα, _Biohazard_ είπε

1 παράδειγμα δεν είναι ικανό για να βγει καποιο συμπέρασμα, σωστά;

Και άλλος πιο πάνω πήρε εντός 3 εργάσιμων, άρα? 

Τεσπα, αγχωθείτε όταν μπει ο Οκτώβριος και δεν δείτε την κάρτα ακόμα, όχι μετά από 1 εβδομάδα. 

Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Και άλλος πιο πάνω πήρε εντός 3 εργάσιμων, άρα? 

Τεσπα, αγχωθείτε όταν μπει ο Οκτώβριος και δεν δείτε την κάρτα ακόμα, όχι μετά από 1 εβδομάδα. 

Ωραίο σκεπτικό, για πρόγραμμα που καλύπτει καύσιμα Ιουλίου. Κάπως έτσι έχουμε φτάσει εδώ που έχουμε φτάσει.

Τέλος από εμένα το off topic.

Απορία αν έχω δηλώσει το αυτοκίνητο με τα λεφτά αυτά που θα δώσουν μπορώ να βάλω βενζίνη στο μηχανάκι μιλάμε για αυλή κάρτα που δίνουν παραπάνω λεφτά 

Να πω κι εγώ την ιστορία μου. Αίτηση για δημιουργία ανέπαφης κάρτας alpha bank (στην οποία έχω κωδικούς web banking 10 χρόνια), σήμερα το πρωί λαμβάνω email από την τράπεζα ότι μου άνοιξαν νέο account στην εφαρμογή. Έλα όμως που κάθε account κάνει συσχέτιση με μια κινητή συσκευή. Οπότε έπρεπε να διαγράψω cache ΚΛΠ, να συνδεθώ με τους νέους κωδικούς για να περάσω την κάρτα στο google wallet και μετά να επαναλάβω τη διαδικασία για να συνδεθώ με το κανονικό μου account. Μικρό το κακό. 

Σημειωτέον στο πρώτο fuel pass η ψηφιακή κάρτα είχε σταλεί στον κανονικό μου λογαριασμό alpha bank 

5 λεπτά πριν, speedman_26 είπε

Απορία αν έχω δηλώσει το αυτοκίνητο με τα λεφτά αυτά που θα δώσουν μπορώ να βάλω βενζίνη στο μηχανάκι μιλάμε για αυλή κάρτα που δίνουν παραπάνω λεφτά 

Ρε παιδιά καλό το φόρουμ, καλή η βοήθεια αλλά κάποια πράγματα παρά είναι αυτονόητα. Δηλαδή έχεις δει ποτέ να πας να πληρώνεις και να σου κρατάνε την πινακίδα και να την περνάει στο pos?

Και σε μπετονακι να θες να τη βάλεις έχεις κάθε δικαίωμα. Η κάρτα θα περάσει κανονικά στο pos 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...