Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, gpapadakis είπε

Σβήσε το alpha wallet και βάλε google pay.

Τώρα συνειδητοποίησα τι βλακεια είχα κάνει..

Επειδή είχα βάλει και το πρώτο fuel pass με Alpha wallet νόμιζα ότι ήταν η ίδια κάρτα αλλά αλλάζει τώρα δίνουν άλλη κάρτα. Πήγα στην εφαρμογή της Alpha Bank και πάτησα την επιλογή προσθήκη στο Alpha wallet και στο Google pay. Τώρα πιστεύω θα λειτουργήσει σωστά. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ευχαριστούμε που επιλέξατε την Alpha Bank για τη *Fuel Pass II* κάρτα σας!

*Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε παραλάβει το αίτημά σας και μόλις εκδοθεί η κάρτα θα λάβετε σχετική ενημέρωση με SMS*.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, όταν λάβετε το SMS, είναι να κατεβάσετε το myAlpha Mobile app (εάν δεν το έχετε ήδη εγκατεστημένο) και να συνδεθείτε με τους e-Banking κωδικούς σας (επιλογή “Σύνδεση με Κωδικούς”). Η νέα άυλη Visa Fuel Pass κάρτα σας θα είναι διαθέσιμη στην ενότητα «Κάρτες».

Πώς την χρησιμοποιείτε;

Εύκολα από το κινητό σας! Προσθέστε την κάρτα σας στο ψηφιακό πορτοφόλι της επιλογής σας (Google Pay, Apple Pay, myAlpha Wallet) και ξεκινήστε τις αγορές αποκλειστικά σε πρατήρια υγρών καυσίμων.

ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΙΑ!

1 ώρα πριν, makevius είπε

Σε άυλη της viva μπηκαν χθες το βραδυ με τελευταιο νουμερο αφμ 5

πρεπει να φτιαξω και λογαριασμο Viva? η δεν χρειάζεται

Επιτέλους!! Ήρθε το πολυπόθητο mail!! Για Viva Wallet!! Τελικά, ήταν όντως πανεύκολη η ενεργοποίηση του!! Άντε, πάει κι αυτό!! Πάμε για το-τα επόμενο-α FuelPass 3, 4, 5......🤪🤣

2 λεπτά πριν, Giogiannis είπε

πρεπει να φτιαξω και λογαριασμο Viva? η δεν χρειάζεται

Δε σου ήρθες mail που εξηγεί? Έχει ειπωθεί πολλές φορές εδώ!

Κάποιοι που γράφουν βλέπω ήδη το κάνουν και μπράβο.

Θα μπορούσατε να γράφετε πέρα από το απλό ξέρω γω "ήρθε!" και ημερομηνία αίτησης ή έστω τελευταίο αριθμό ΑΦΜ, μπας και βγάλουμε άκρη αν και πότε να περιμένουμε κι οι υπόλοιποι; Να δούμε αν όντως υπάρχει κάποιο pattern στις εγκρίσεις ή αν είναι φουλ στην τύχη 😅

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυλες κάρτες πρέπει να πληρώνουν αυτούς που είναι στον λήγοντα 5 το ΑΦΜ τους. Λογικά σήμερα αύριο θα παίξει το 6. 

Επεξ/σία από dtk-386

1 λεπτό πριν, dtk-386 είπε

Σε αυλες κάρτες πρέπει να πληρώνουν αυτούς που είναι στον λήγοντα 5 το ΑΦΜ τους. Λογικά σήμερα αύριο θα παίξει το 6. 

Μπα. Το ΑΦΜ μου λήγει σε 4 και έχω κάνει την αίτηση από την προηγούμενη Τρίτη για αυλη με alpha  και ακόμα τίποτα. Τυχαίο τελείως είναι 

• Like 2

Μου ήρθε μήνυμα από alpha για να με προετοιμάσουν για το επόμενο μήνυμα για την κάρτα. ΑΦΜ σε 5, αίτηση Τρίτη 2/8 στις 8:00 το πρωί.

16 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Θα μπορούσατε να γράφετε πέρα από το απλό ξέρω γω "ήρθε!" και ημερομηνία αίτησης ή έστω τελευταίο αριθμό ΑΦΜ

Ολες οι αιτησεις εγιναν εντος 3 ημερων, με τις περισσοτερες 3η μερα. Δεν εχει νοημα. 

10 λεπτά πριν, Xentimus είπε

Μου ήρθε μήνυμα από alpha για να με προετοιμάσουν για το επόμενο μήνυμα για την κάρτα. ΑΦΜ σε 5, αίτηση Τρίτη 2/8 στις 8:00 το πρωί.

Και εμένα με αφμ 5. Στης αδερφής μου με 1 όμως δεν έχει έρθει τίποτα.

14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ολες οι αιτησεις εγιναν εντος 3 ημερων, με τις περισσοτερες 3η μερα. Δεν εχει νοημα. 

Τελευταίο αριθμό ΑΦΜ λοιπόν :)

3 ώρες πριν, Free Bird είπε

3/8 αίτηση για άυλη μέσω Άλφα
10/8 μήνυμα στο viber ότι έχουν παραλάβει το αίτημα
11/8 sms για να ακολουθήσω τη διαδικασία, μπήκε η κάρτα στο πορτοφόλι και φαίνονται και τα 80 € 

Τελευταίο ψηφίο ΑΦΜ 6 και αίτηση μία μέρα μετά από όταν άνοιξε για το 6 (ημ/νίες ως μήνυμα παράθεσης) 
Δε νομίζω ότι βγαίνει κάποιο συμπέρασμα. Απλά υπομονή. 

Απο την προηγούμενη εβδομμάδα ημέρα τετάρτη αίτηση με αφμ 0 για viva wallet και ακόμη περιμένω .... ε καποια στιγμή μεσα στο 2022 θα μπούν που θα πάει :P

Υ.Γ :  Έκανα αυτην την φορά viva απο περιέργεια αλλα μετα απο τέτοια καθηστέρηση καλύτερα σε τραπζικό λογαριασμό όπως πάντα ( μακριά απο εμένα viva και λοιπές τετοιοι μεθόδοι )

3 λεπτά πριν, SPANK είπε

Απο την προηγούμενη εβδομμάδα ημέρα τετάρτη αίτηση με αφμ 0 για viva wallet και ακόμη περιμένω .... ε καποια στιγμή μεσα στο 2022 θα μπούν που θα πάει :P

Υ.Γ :  Έκανα αυτην την φορά viva απο περιέργεια αλλα μετα απο τέτοια καθηστέρηση καλύτερα σε τραπζικό λογαριασμό όπως πάντα ( μακριά απο εμένα viva και λοιπές τετοιοι μεθόδοι )

Συμφωνώ η viva αποδείχθηκε χειρότερη.

Αίτηση 2/8 και ακόμα τίποτα. 

Για κράξιμο είναι, τυχαία τους επιλέγουν τους λογαριασμούς......🧐🧐

45 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Τελευταίο αριθμό ΑΦΜ λοιπόν :)

Ωραία με αφμ 1 και 1η Αυγούστου αίτηση, ήρθε 5. Ποιο είναι το συμπέρασμα? Ότι θα έπρεπε όλοι να τα είχαν λάβει μέχρι τις 7 (αντε 9 λόγω ΣΚ), σωστά? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...