Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Φαίνεται δινει προτεραιότητα  σε αυτούς που δεν έχει πελάτες μπας και τσιμπήσει κανένα καινούργιο πελάτη. Στους ήδη πελάτες,  σου λέει χεστ@κα γιατί να βιαστώ , τον έχει δεμένο τον γάιδαρο ας  περιμένουν. Είναι σαν τον γάμο ένα πράγμα, άλλο το πριν άλλο το μετά.

Δεν ισχύει. Ο γαμπρός μου είναι πελάτης της Α και την πήρε την κάρτα εδώ και 1 εβδομάδα. Τυχαία τα πιάνουν είμαι σίγουρος. Greek reality.🤗

Επίσης εμένα μου έστειλαν μήνυμα που με ευχαριστούν που τους επέλεξα και να κατεβάσω την εφαρμογή τους ... Εγώ που είμαι πελάτης τους έτσι; Λολ στην γυναίκα που δεν είναι απευθείας την έστειλαν την κάρτα. Λολ

Screenshot-2022-08-11-10-47-20-97-7ce04c

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Δεν ισχύει. Ο γαμπρός μου είναι πελάτης της Α και την πήρε την κάρτα εδώ και 1 εβδομάδα. Τυχαία τα πιάνουν είμαι σίγουρος. Greek reality.🤗

Μαλλον οι υπάλληλοι της alpha παίζουν α-μπε-μπα-μπλομ με τα ονόματα τότε! 

Δημοσ.

Ενώ μου ήρθε μήνυμα SMS και μπήκαν 80€ στην εφαρμογή της Alpha BanK, πήγα να κάνω ανέπαφη πληρωμή με Alpha wallet και nfc στο κινητό για 40€ βενζίνη και δε τη δέχτηκε. Τρεις φορές το δοκιμάσαμε αλλά τίποτα. Ευτυχώς που είχα μετρητά πάνω μου.

Τι μπορεί να φταίει; 

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Μια από τα ίδια. Η γυναίκα δεν έχει λογαριασμό στην Α της έκανα 1 ημέρα μετά από την δική μου, την αίτηση και χτες της ήρθε η κάρτα. Εγώ που είμαι και πελάτης τους ακόμα. Στην τύχη τα πιάνουν αδέρφια. Μην αγχώνεστε.🤣

Εγώ που δεν είμαι πελάτης άλφα,έκανα αίτηση την προηγούμενη Τρίτη και την Παρασκευή είχα την κάρτα.Την έβαλα στο gpay,πήγα σήμερα στο βενζινάδικο και πλήρωσε κατευθείαν χωρίς.το παραμικρό πρόβλημα.Κινητο ένα realme του 300ευρου αν και δεν νομίζω να παίζει κάποιο ρόλο.Πανευκολη διαδικασία,γιατί υπάρχει τόση γκρίνια δεν μπορώ να καταλάβω.

Δεν απευθύνομαι σε σένα,απλά έκανα τυχαια παράθεση. 

Δημοσ.

3/8 αίτηση για άυλη μέσω Άλφα
10/8 μήνυμα στο viber ότι έχουν παραλάβει το αίτημα
11/8 sms για να ακολουθήσω τη διαδικασία, μπήκε η κάρτα στο πορτοφόλι και φαίνονται και τα 80 € 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, sot20 είπε

Ενώ μου ήρθε μήνυμα SMS και μπήκαν 80€ στην εφαρμογή της Alpha BanK, πήγα να κάνω ανέπαφη πληρωμή με Alpha wallet και nfc στο κινητό για 40€ βενζίνη και δε τη δέχτηκε. Τρεις φορές το δοκιμάσαμε αλλά τίποτα. Ευτυχώς που είχα μετρητά πάνω μου.

Τι μπορεί να φταίει; 

Σβήσε το alpha wallet και βάλε google pay.

Δημοσ.

Είχα κάνει την αίτηση από την πρώτη μέρα για αυλη κάρτα στην Alpha (ΑΦΜ λήγει σε 8 ). Το status παραμένει:

Αναφορά σε κείμενο

Κατάσταση αίτησης: ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ

Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης: Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022, 03:46:14

Υπάρχει τόση μεγάλη καθυστέρηση?!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αίτηση για αυλή σε ήδη υπάρχον λογαριασμό της alpha, 6 εργάσιμες ημέρες περιμένω και ακόμα τίποτα. Αφμ που λήγει σε 8. Συνάδελφος που κάναμε την ίδια ημέρα του ήρθε μήνυμα στο βαιμπερ από εχθές αλλά ακόμα δεν μπήκαν τα χρήματα. Το αφμ λήγει σε 2. Η τα πάνε με την σειρά η είναι εντελώς τυχαίο 

Edit : 13:43 μου ήρθε μήνυμα στο viber

Επεξ/σία από Velerophon
Δημοσ.
Η αίτησή σας πληρoί τα κριτήρια επιδότησης και θα αποσταλεί στο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα σύντομα.

Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης: Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022, 03:46:

Αιτηση τρίτη 02/08 για αυλη Αλφα ακόμα τιποτα

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε
Η αίτησή σας πληρoί τα κριτήρια επιδότησης και θα αποσταλεί στο Χρηματοπιστωτικό Ίδρυμα σύντομα.

Ημερομηνία Τελευταίας Ενημέρωσης: Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2022, 03:46:

Αιτηση τρίτη 02/08 για αυλη Αλφα ακόμα τιποτα

Μια από τα ίδια! Εν αναμονή! Επίτηδες το κάνουν μπας και πέσει κι άλλο η βενζίνη και βάλουμε περισσότερα λίτρα! 😅 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...