Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, Tony316 είπε

https://www.enimerotiko.gr/oikonomia/opgismevoi-pratirioychoi-gia-fuel-pass-anti-na-vazoyn-venzini-xodeyon-to-epidoma-se-psonia-kai-diaskedasi

Ισχύει αυτό; Προφανώς δεν μπορούν να δουν τις συναλλαγές και να εντοπίσουν τον δικαιούχο από τα στοιχεία της κάρτας.

Δεν μπορω να καταλαβω αυτο το σκεπτικο. Δηλαδη εχεις αμαξι (προφανως για να εχεις κανει την αιτηση), στο οποιο τα εχεις ολα πληρωμενα για φετος για να μπορεις να το χρησιμοποιεις (ξανα προφανως για να εχεις κανει την αιτηση). Δηλαδη υπαρχει τοσο πολυ το ενδεχομενο να μην βαλεις 80 ευρω βενζινη στους επομενους 2.5 μηνες?

Οπως και στο freedom pass που πολλοι ετρεχαν να βρουν τροπους για αλλου, λες και κανα θεατρο, κινηματογραφο, ΜΜΜ κτλ δεν ηταν αρκετα για τον 1 χρονο που κρατησε τελικα. Τεσπα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Xάρη μας έκαναν με τα φιλοδωρήματα, σαν τα παιδάκια που τους δίνουν χαρτζηλίκι. Και κουνάνε και το δάκτυλο σε όσους επιλέγουν τράπεζα αντί για τις πολυπλοκότητες με άυλες κάρτες και βλακείες, μην τα ξοδέψουμε αλλού. Πατερναλιστικές νοοτροπίες εξουσίας σε ένα φτωχοποιημένο λαό που σκύβει το κεφάλι...

• Like 6
  • Thanks 1

38 λεπτά πριν, magdalhnh είπε

Δε ζητάει pin με nfc

Αν έχετε κι άλλες κάρτες στο Google pay πρέπει να την ορίσετε ως προεπιλεγμενη, αλλιώς δεν θα γίνει απ αυτήν η πληρωμή. 

Ή ανοιγετε την εφαρμογη, και οποια καρτα εχετε μπροστα στην εφαρμογη, αυτη θα χρησιμοποιηθει και στην πληρωμη. Ξεκλειδωτο κινητο σε οποιαδηποτε εφαρμογη -> προεπιλεγμενη καρτα. Ανοιχτο wallet -> οποια καρτα ειναι μπροστα στην εφαρμογη.

• Like 2

μου ηρθε μνμ απο την alpha bank και email....αλλα μου εστειλαν ενα username και μια σειρα απο νουμερα για password...και λεει "Προσωρινό Password: Βρείτε το στα ψηφία της αριθμοσειράς που ακολουθεί, με τη βοήθεια του SMS που θα λάβετε." θα ερθει και 2ο sms??

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

μου ηρθε μνμ απο την alpha bank και email....αλλα μου εστειλαν ενα username και μια σειρα απο νουμερα για password...και λεει "Προσωρινό Password: Βρείτε το στα ψηφία της αριθμοσειράς που ακολουθεί, με τη βοήθεια του SMS που θα λάβετε." θα ερθει και 2ο sms??

Έρχεται ένα email που σου λέει το username και έχει και αυτό το αριθμημενο πίνακα που λες   με αριθμούς  για password  και έρχεται και ένα sms που σου λέει τα νούμερα του password βρίσκονται στον πίνακα στις θέσεις 1,2,3,4(τυχαια νούμερα) πας στο mail και κοιτάς στις θέσεις που σου λέει στο sms  πια νούμερα αντιστοιχούν,αυτό είναι το password σου.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι το 2ο mnm δεν ηρθε ποτε....εβαλα ξεχασα το password και με αφησε να κανω τη διαδιακασια κανονικα και μπηκα τλκ...thx

Επεξ/σία από panagiotis54

Στην Viva τι ακριβώς κάνουν; Τα στέλνουν με βάση το ΑΦΜ; Δεν τους είχα ποτέ σε συμπάθεια (για την ακρίβεια ο ιδρυτής της Viva έχει προιστορία... περίεργη) αλλά να μην μπορούν να εκδόσουν μια ρημαδο-κάρτα το θεωρώ αστείο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, TheBlackRazor είπε

Στην Viva τι ακριβώς κάνουν; Τα στέλνουν με βάση το ΑΦΜ; Δεν τους είχα ποτέ σε συμπάθεια (για την ακρίβεια ο ιδρυτής της Viva έχει προιστορία... περίεργη) αλλά να μην μπορούν να εκδόσουν μια ρημαδο-κάρτα το θεωρώ αστείο.

Γιατι δεν εβαζες alpha;

Σημερα πληρωσα με το fuel pass με το alpha wallet.(και οχι google pay)Παρολο που η καρτα ηταν ανοιχτη και η εφαρμογη δεν την περναγε για εναν ανεξηγητο λογο. Προεπιλεγμενη καρτα πρωτη πρωτη. Μολις την εβΑλα σαν δευτερη, δουλεψε κανονικα και περασε.

κινητο android samsung με Nfc

Επεξ/σία από Vault13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kalmik είπε

Xάρη μας έκαναν με τα φιλοδωρήματα, σαν τα παιδάκια που τους δίνουν χαρτζηλίκι. Και κουνάνε και το δάκτυλο σε όσους επιλέγουν τράπεζα αντί για τις πολυπλοκότητες με άυλες κάρτες και βλακείες, μην τα ξοδέψουμε αλλού. Πατερναλιστικές νοοτροπίες εξουσίας σε ένα φτωχοποιημένο λαό που σκύβει το κεφάλι...

Η Γερμανια κοβει 200€ το μηνα λιγοτερο φορο σε 50 εκατ. φορολογουμενους. Συνολο 10 δισ φοροαπαλλαγες. Εδω ουτε το ΦΠΑ στα τροφιμα δε θελει να μειωσει (που εχουν παει 30%+ πανω).

Δεν ξερω αν αναφερθηκε, η Alpha bank εχει στην εφαρμογη της μολις πατησεις το λογαριασμο του fuel pass, κουμπακι προσθηκη στο google pay.

Επεξ/σία από gpapadakis
  • Like 1

Η κοροϊδία είναι που έλεγε στο φεκ 3 εργάσιμες. Και ποιός τους ελέγχει; Τελικά όσες μέρες θέλουν κάνουν. Η Βίβα έχει ήδη φτάσει τις 6 εργάσιμες και συνεχίζουμε. Ε μετά είναι οι αργίες 15αυγουστου. Μέχρι τέλη Αυγούστου θα φτάσει η κάρτα!

3 minutes ago, 1comment said:

Η κοροϊδία είναι που έλεγε στο φεκ 3 εργάσιμες. Και ποιός τους ελέγχει; Τελικά όσες μέρες θέλουν κάνουν. Η Βίβα έχει ήδη φτάσει τις 6 εργάσιμες και συνεχίζουμε. Ε μετά είναι οι αργίες 15αυγουστου. Μέχρι τέλη Αυγούστου θα φτάσει η κάρτα!

Πράγματι. Η Viva το παράκανε. Αφού άρχισα να σκέφτομαι πως κάπου έχω κάνει λάθος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μενα που περιμενω alpha bank αυλη και εχω ηδη λογαριασμο με τα 150 απο το τουρισμο για ολους, δεν μπηκε η καρτα ακομη. 

Ενω και οι δυο μου συναδέλφοι που τους εκανα την αιτηση και δεν εοχαν λογαριασμό alpha, τους ηρθε χθες βραδυ υο sms και email ηια την ενεργοποιηση και μπηκε η καρτα κανονικα και τους την εβαλα στο gpay. 

Τι γινεται? 

Εντωμεταξυ εγω την ειχα κανει την περασμενη Τριτη την αιτηση και για τους συναδελφους την ειχα κανει Πεμπτη.

Επεξ/σία από Tommygre

6 λεπτά πριν, Tommygre είπε

Σε μενα που περιμενω alpha bank αυλη και εχω ηδη λογαριασμο με τα 150 απο το τουρισμο για ολους, δεν μπηκε η καρτα ακομη. 

Ενω και οι δυο μου συναδέλφοι που τους εκανα την αιτηση και δεν εοχαν λογαριασμό alpha, τους ηρθε χθες βραδυ υο sms και email ηια την ενεργοποιηση και μπηκε η καρτα κανονικα και τους την εβαλα στο gpay. 

Τι γινεται? 

Εντωμεταξυ εγω την ειχα κανει την περασμενη Τριτη την αιτηση και για τους συναδελφους την ειχα κανει Πεμπτη.

Μια από τα ίδια. Η γυναίκα δεν έχει λογαριασμό στην Α της έκανα 1 ημέρα μετά από την δική μου, την αίτηση και χτες της ήρθε η κάρτα. Εγώ που είμαι και πελάτης τους ακόμα. Στην τύχη τα πιάνουν αδέρφια. Μην αγχώνεστε.🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Tommygre είπε

Τι γινεται? 

14 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Μια από τα ίδια. Η γυναίκα δεν έχει λογαριασμό στην Α της έκανα 1 ημέρα μετά από την δική μου, την αίτηση και χτες της ήρθε η κάρτα. Εγώ που είμαι και πελάτης τους ακόμα. Στην τύχη τα πιάνουν αδέρφια. Μην αγχώνεστε.🤣

Φαίνεται δινει προτεραιότητα  σε αυτούς που δεν έχει πελάτες μπας και τσιμπήσει κανένα καινούργιο πελάτη. Στους ήδη πελάτες,  σου λέει χεστ@κα γιατί να βιαστώ , τον έχει δεμένο τον γάιδαρο ας  περιμένουν. Είναι σαν τον γάμο ένα πράγμα, άλλο το πριν άλλο το μετά.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Thanks 1

24 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Πράγματι. Η Viva το παράκανε. Αφού άρχισα να σκέφτομαι πως κάπου έχω κάνει λάθος...

Προτείνω να τους στείλουμε μαζικά μεηλ μπας και ασχοληθούν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...