Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ZEUS OFFICER είπε

Δευτέρα την έκανες την αίτηση λογικα...?

Τρίτη 2 Αυγούστου έκανα την αίτηση και 4 Αυγούστου την είχα πάρει την κάρτα ,τώρα τσεκαρα τα email 

Επεξ/σία από ALIEN-3-
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Διάβασα καμια 10αρια σελίδες, δεν βρήκα απάντηση σε αυτό που ψάχνω.

Αμάξι έχουμε εγώ και η γυναίκα μου, κινητό με NFC ομως μόνο ο ένας. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ίδιο και οι 2 μας; Γιατί κάναμε την 1η αίτηση, όλα ΟΚ, πήγα να κάνω και την 2η και επειδή έβαλα τον ίδιο αριθμό κινητού μου έβγαλε σφάλμα ότι το κινητό χρησιμοποιείται ήδη.

Μήπως να πάω σε ΚΕΠ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Διάβασα καμια 10αρια σελίδες, δεν βρήκα απάντηση σε αυτό που ψάχνω.

Αμάξι έχουμε εγώ και η γυναίκα μου, κινητό με NFC ομως μόνο ο ένας. Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το ίδιο και οι 2 μας; Γιατί κάναμε την 1η αίτηση, όλα ΟΚ, πήγα να κάνω και την 2η και επειδή έβαλα τον ίδιο αριθμό κινητού μου έβγαλε σφάλμα ότι το κινητό χρησιμοποιείται ήδη.

Μήπως να πάω σε ΚΕΠ;

Αίτηση 2ου αιτούντος , στοιχεία κανονικά , όταν βγει η αυλη την προσθέτετε ως 2-3-4η κάρτα στη συσκευή nfc 

Επεξ/σία από terry308

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξενέρωσα  που άρχισαν να μπαίνουν τα λεφτά.
Ήταν ωραία η αναμονή, τώρα με τι θα ασχολούμαστε να λέμε τον πόνο μας.😋

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, terry308 είπε

Αίτηση 2ου αιτούντος , στοιχεία κανονικά , όταν βγει η αυλη την προσθέτετε ως 2-3-4η κάρτα στη συσκευή nfc 

Κάτσε γιατί δεν σε κατάλαβα. Έχουμε κάνει την 1η αίτηση, είμαστε σε αναμονή πληρωμης.

Ξεκινήσαμε διαδικασία 2ης αίτησης για το αμάξι της γυναίκας μου, είσοδο στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr μέσω κωδικών ταξις, στοιχεία αιτούντα και πινακίδες αυτοκινητου, όλα ΟΚ. Προς το τέλος ζητάει αριθμό κινητου, email & επιλογή τράπεζας (Alpha). Τα βάζουμε, πατάμε Αποθήκευση και μας βγάζει μήνυμα σφάλματος ότι ο αριθμος κινητου χρησιμοποιείται ήδη.

nfc.jpg.ad4df083c7fd17371dfa59b8e062fbec.jpg

Επεξ/σία από yannis27gr

Κάτσε γιατί δεν σε κατάλαβα. Έχουμε κάνει την 1η αίτηση, είμαστε σε αναμονή πληρωμης.

Ξεκινήσαμε διαδικασία 2ης αίτησης για το αμάξι της γυναίκας μου, είσοδο στην πλατφόρμα vouchers.gov.gr μέσω κωδικών ταξις, στοιχεία αιτούντα και πινακίδες αυτοκινητου, όλα ΟΚ. Προς το τέλος ζητάει αριθμό κινητου, email & επιλογή τράπεζας (Alpha). Τα βάζουμε, πατάμε Αποθήκευση και μας βγάζει μήνυμα σφάλματος ότι ο αριθμος κινητου χρησιμοποιείται ήδη.

Βάλε το κινητό με χωρίς το nfc . Και όταν έρθει η κάρτα βάζεις τα στοιχεία στο κινητό με το nfc πχ. Στο google wallet και θα έχεις και τις 2 κάρτες σε εκείνο το κινητό 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Στο κινητό σου ζητάει τον αριθμό,. Αλλά αυτόν τον έχεις δώσει θα πρεπει να περασεις άλλο νουμερο... Γιατί θα σου στείλουν μήνυμα.. Μάλλον θα το κάνεις αυτο με  άλλο νουμερο,απλά όταν θα πας για την αγορά θα αλλάζεις τις κάρτες sim στις συσκευές.... 

Επεξ/σία από takoulou

6 λεπτά πριν, takoulou είπε

Στο κινητό σου ζητάει τον αριθμό,. Αλλά αυτόν τον έχεις δώσει θα πρεπει να περασεις άλλο νουμερο... Γιατί θα σου στείλουν μήνυμα.. Μάλλον θα το κάνεις αυτο με  άλλο νουμερο,απλά όταν θα πας για την αγορά θα αλλάζεις τις κάρτες sim στις συσκευές.... 

Δεν χρειάζεται καμία αλλαγή σιμ.. Απλά προσθέτεις την 2η άυλη κάρτα, στην συσκευή που έχει nfc. Μπορείς να προσθέσεις όσες κάρτες θέλεις.

46 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Αν έκανες την πρώτη αίτηση με το δικό σου αριθμό κινητού τηλ, τότε την δεύτερη θα την κάνεις με τον αριθμό κινητού της γυναίκας σου.

Το κινητό στο οποίο θα μπει η άυλη κάρτα δεν χρειάζεται να έχει τον αριθμό τηλ της αίτησης, βασικά δεν χρειάζεται να έχει καν sim.

Παιδία εγώ σε αίτηση δικαιούχου συγγενή που δεν είχε nfc έβαλα το δικό μ κινητό και email με επιβαιβαιωσεις κανονικά. 2 Αυγούστου αίτηση και λέει το γνωστό σε όλους προς αποστολή... σε viva όπου έχω κάνει λογαριασμό.Δεν πιστεύω πως θα έχω κάποιο θέμα , πιστεύω πως δεν τα ελέγχουν καν σε ποιον ανήκει το κινητό κτπ απλά τα βάζουνε εκεί.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Viva πριν λίγο μου έστειλε ταυτόχρονα, sms και email η διαδικασία ήταν πολύ απλή. 

Username είναι ο αριθμός του κινητού που δηλώσατε στην αίτηση και ορίζετε ένα password. Στέλνει μερικά sms στο κινητό κατά τη διαδικασία, με verification codes. 

Εύκολα μπήκε και στο Google pay. 

Αύριο πάμε για φουλάρισμα!! 

Edit:  Για όσους ανησυχούν, η αίτηση αφορούσε το αυτοκίνητο του πατερα μου. Δικό μου email και αριθμό κινητού, γιατί ο μπαμπάς ολο το καλοκαίρι λείπει στο χωριό. Το αμάξι εγώ το έχω. 

Επεξ/σία από magdalhnh
  • Like 2

Δε ζητάει pin με nfc

Αν έχετε κι άλλες κάρτες στο Google pay πρέπει να την ορίσετε ως προεπιλεγμενη, αλλιώς δεν θα γίνει απ αυτήν η πληρωμή. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...