Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα το Fuel Pass 2 το δικαιούται ο πατέρας μου αλλά δεν έχει smartphone με NFC. Βάλαμε το δικό μου κινητό και mail. Μου είχαν έρθει mail στην αρχή για να κάνω επιβεβαίωση και την έκανα μια χαρά. Στο gov στην αίτηση λέει "προς επεξεργασία από το τραπεζικό ίδρυμα." Την αίτηση την κάναμε την Παρασκευή 1η Αυγούστου. Πριν κάποιες μέρες μου έστειλαν από την Viva ένα SMS την Παρασκευή που μας πέρασε, που λεει "ΚΑΛΟΣΟΡΙΣΑΤΕ ΣΤΟ FUEL PASS 2. ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ EMAIL ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ". Το mail όμως είναι άφαντο. Πρέπει να κάνω κάτι ή απλά περιμένω; (Έχω επιλέξει Viva Wallet)

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, d2040074 είπε

παιδια μολις τσεκαρα τη viva εφαρμογη κεχουν μπει ηδη τα χρηματα χωρις sms email τπτ

Πως το τσέκαρες χωρίς κωδικούς;

Πάντως εγώ, με αίτηση από 2/8 για άυλη Alpha, όπως και στο 1, ακόμα είμαι σε "αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα"... με κουτσή, γκαστρωμένη χελώνα από Κίνα!

• Like 4
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, johnnygr1989 είπε

Πως το τσέκαρες χωρίς κωδικούς;

Πάντως εγώ, με αίτηση από 2/8 για άυλη Alpha, όπως και στο 1, ακόμα είμαι σε "αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα"... με κουτσή, γκαστρωμένη χελώνα από Κίνα!

Ακριβώς το ιδιο.Τριτη 02/08 αυλη σε αλφα και μου λεει απο τότε αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα. Σημερα γράφει το ιδιο αλλα λεει επεξεργασια 10/08...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Ακριβώς το ιδιο.Τριτη 02/08 αυλη σε αλφα και μου λεει απο τότε αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα. Σημερα γράφει το ιδιο αλλα λεει επεξεργασια 10/08...

Η απορία μου μετά από αυτό είναι η εξής...

Οι 3 εργάσιμες που λέγανε από πότε μετράνε; Από την αρχική ημερομηνία αίτησης (και προφανώς πληρότητας κριτηρίων) ή από την ημερομηνία επεξεργασίας;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, johnnygr1989 είπε

Η απορία μου μετά από αυτό είναι η εξής...

Οι 3 εργάσιμες που λέγανε από πότε μετράνε; Από την αρχική ημερομηνία αίτησης (και προφανώς πληρότητας κριτηρίων) ή από την ημερομηνία επεξεργασίας;

Δεν ισχύει το 3ημερο. Έχει αντικατασταθεί από τη φράση "εντός ολίγων ημερών".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και οι ολίγες ημέρες βέβαια για τον κάθε φυσιολογικό άνθρωπο εννοείται ότι είναι διάστημα μικρότερο της εβδομάδας, γιατί αλλιώς πάμε στο εντός ολίγων εβδομάδων, που εξάλλου βρισκόμαστε και ακόμη τίποτα. 

Επεξ/σία από dhmak
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dhmak είπε

Και οι ολίγες ημέρες βέβαια για τον κάθε φυσιολογικό άνθρωπο εννοείται ότι είναι διάστημα μικρότερο της εβδομάδας, γιατί αλλιώς πάμε στο εντός ολίγων εβδομάδων.

Όλα είναι θέμα οπτικής!

Spoiler

spacer.png

Επεξ/σία από johnnygr1989
Δημοσ.

Και τώρα το σύστημα έχει πέσει...

Ο Σεπτέμβρης για άυλες μετά από Τρίτη, 2/8, είναι πολύ κοντά, οπότε μη ποντάρετε σε πολλά.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, d2040074 είπε

παιδια μολις τσεκαρα τη viva εφαρμογη κεχουν μπει ηδη τα χρηματα χωρις sms email τπτ

Μήπως είχες ξαναπάρει άυλη στο προηγούμενο; Που σημαίνει ότι είχες ήδη κάνει λογαριασμό μέσω του email ενεργοποίησης του fuel pass σου, ειχες ήδη αυλή, κωδικό κτλ για την εφαρμογή της viva?

Γιατί για κάποιον που παει πρώτη φορά για αυλή, χωρίς να έχει αυτά (μέσω του αρχικού email ενεργοποίησης του fuel pass) δεν μπορεί να τσεκαρει τίποτα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, _Biohazard_ είπε

Μήπως είχες ξαναπάρει άυλη στο προηγούμενο; Που σημαίνει ότι είχες ήδη κάνει λογαριασμό μέσω του email ενεργοποίησης του fuel pass σου, ειχες ήδη αυλή, κωδικό κτλ για την εφαρμογή της viva?

Γιατί για κάποιον που παει πρώτη φορά για αυλή, χωρίς να έχει αυτά (μέσω του αρχικού email ενεργοποίησης του fuel pass) δεν μπορεί να τσεκαρει τίποτα.

ναι ειχα λογαριασμο

Δημοσ.

Πριν λίγο ήρθε το email από viva. Είχα κάνει αίτηση την προηγούμενη Τρίτη.

Πιο απλή διαδικασία δεν υπάρχει. Σε 2 λεπτάκια είχα περάσει την κάρτα στο Apple Wallet.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έλαβα sms από την alpha ότι σύντομα θα λάβετε sms για την έκδοση της κάρτας.

Επεξ/σία από gaspari
  • Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, gaspari είπε

Μόλις έλαβα sms από την alpha ότι σύντομα θα λάβετε sms για την έκδοση της κάρτας.

Μόλις έλαβα και γω το sms της Alpha με αίτηση από 3/8. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...