Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, runner1 είπε

Ε στο τέλος θα το ακούσουμε και αυτό σαν σοβαρό επιχείρημα από αυτούς τους.....ανεκδιήγητους!!!!!

Το έχουμε ακούσει ήδη αυτό από τον υπουργό ανάπτυξης τέλος Μαίου, είναι direct quote. Για να τραβάμε τα μαλλιά μας.

• Like 2
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Υπουργός είπε ότι θα μπει το βοήθημα σήμερα ή αύριο.

Ένα βοήθημα είναι δεν είναι επίδομα. Μια προσπάθεια να καλυφθεί μέρος της ακρίβειας της βενζίνης. Βοήθημα που δε μας το χαρίζει κανείς. Το πληρώνουμε από τους φόρους μας. 

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κολισιέργισαν ολόκληρη εβδομάδα και θα τα βάλουνε σε λιγότερο από 24 ώρες ;;

Άντε να δούμε.

Στην πρωϊνή εκπομπή του mega, πριν το Σταϊκούρα έδειχναν ότι οι αιτήσεις για κατάθεση σε λογαριασμό είναι διπλάσιες από τις αιτήσεις για άυλες.

Άντε στο επόμενο fuel pass 3 η επιδότηση άυλης να είναι 30€ παραπάνω. 

Επεξ/σία από dhmak
  • Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, dhmak είπε

Στην πρωινή εκπομπή του mega, πριν το Σταικούρα έδιχναν ότι οι αιτήσεις για κατάθεση σε λογαριασμό είναι διπλάσιες από τις αιτήσεις για άυλες.

Μα λογικό δεν είναι; Η πλειοψηφία των ανθρώπων πάνω από 45 δεν έχει και τόση εξοικείωση με Smart phones και πόσο μάλλον με ανέπαφες πληρωμές από κινητά 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, spiritclay είπε

Σε android πληρώνουμε μέσω google pay? Δλδ για να καταλαβω, συχρονίζουμε το googlepay με viva w, ανοιγουμε nfc και κομπλέ; 

Ναι

Δημοσ.

Καλή όλη η παραφιλολογία αλλά από προηγούμενη Τρίτη ακόμα "προς αποστολή" είμαστε. Έρχεται το 15Αύγουστο τώρα, θα θέλει μετά και 3-4 μέρες "επεξεργασία από τράπεζα", πάμε για Σεπτέμβρη εύκολα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κι εγώ από τη περασμένη Τρίτη 2/8 που έκανα την αίτηση με viva wallet, στο περίμενε είμαι "προς αποστολή", όπως λέει κι ο φίλος από πάνω @tryfos...Καλύτερα να έδινα λογαριασμό τράπεζας μου φαίνεται...Για να δούμε πότε θα τα βάλουν...😡

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, petran66 είπε

Κι εγώ από τη περασμένη Τρίτη 2/8 που έκανα την αίτηση με viva wallet, στο περίμενε είμαι "προς αποστολή", όπως λέει κι ο φίλος από πάνω @tryfos...Καλύτερα να έδινα λογαριασμό τράπεζας μου φαίνεται...Για να δούμε πότε θα τα βάλουν...😡

Το ίδιο και μένα, από Τετάρτη 3/8 όμως λόγω λήγοντα ΑΦΜ. Τώρα φταίει η Viva για αυτό ή το σύστημα του υπουργείου; Τι υποτίθεται πως κάνουν;

Δημοσ.

Εδώ και πόσες μέρες που έχω κάνει την αίτηση ακόμα λογικά έρχονται....

Καλά δε θα σχολιάσω το γεγονός του ότι αν φτιάξεις κάρτα σου δίνουμε και ένα 15αρι εξτρά.... Μούλοι ε μούλοι. :)

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς στον ίδιο λογαριασμό gpay - viva wallet να βάλεις 2ο fuel pass να βάλω και του πατέρα μου? 

Λογικά όχι και πρέπει να φτιάξω και 2ο λογαριασμό αλλά είπα να ρωτήσω.

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...