Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Εννοείτε για το μοτοποδήλατο  έχω  πληρωμένη ασφάλεια  και θεωρημένη άδεια κυκλοφορίας για το έτος που διανύουμε, γιατί δεν μου το εμφάνιζε δεν ξέρω.

Tη άδεια κυκλοφορίας την πλήρωσες στη τροχαία ή μέσω GOV;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Tη άδεια κυκλοφορίας την πλήρωσες στη τροχαία ή μέσω GOV;

Πηρα ηλεκτρονικά από το e paravolο  και εξόφλησα επισης ηλεκτρονικά τα (2) παράβολα που χρειάζονται και  στην συνέχεια μαζι με την ασφαλεια και την άδεια κυκλοφορίας τα πηγα ολα στην τροχαία και κάνανε την ανανέωση. Γίνεται και εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά μέσο gov η διαδικασία χωρίς να πάω καθόλου από τροχαία; 

Επεξ/σία από Pwpwpw

3 hours ago, Gogo-36 said:

Το ίδιο και εγώ αίτηση την Τρίτη σε Alpha, λογικά από Δευτέρα- Τρίτη αν έρθει τίποτα.

Δευτέρα πρωί αίτηση για Alpha, πέμπτη το sms ότι σύντομα θα την έχετε, Παρασκευή πρωί η άυλη κάρτα έτοιμη. 4 εργάσιμες για Alpha πάντα.

• Like 1

1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Πηρα ηλεκτρονικά από το e paravolο  και εξόφλησα επισης ηλεκτρονικά τα (2) παράβολα που χρειάζονται και  στην συνέχεια μαζι με την ασφαλεια και την άδεια κυκλοφορίας τα πηγα ολα στην τροχαία και κάνανε την ανανέωση. Γίνεται και εξ ολοκλήρου ηλεκτρονικά μέσο gov η διαδικασία χωρίς να πάω καθόλου από τροχαία; 

Ναι γίνεται εξ ολοκλήρου απ'το GOV. Είναι τυφλοσούρτης η αίτηση... το μόνο που συμπληρώνεις μόνος σου είναι τους κωδικούς των πληρωμένων παραβόλων και τα ποσά. Αφού κάνεις την αίτηση... μετά από καμιά βδομάδα η τροχαία ανεβάζει την άδεια κυκλοφορίας στη θυρίδα του GOV (παίρνεις και ειδοποίηση σε mail όταν ανέβει).

Πρόσεξε τώρα... η τροχαία έχει τα παλιά μηχανάκια σε άλλη βάση δεδομένων η οποία για κάποιο λόγο δεν έχει συγχρονιστεί με τη πλατφόρμα του GOV. Όταν πήγα να κάνω την αίτηση ανανέωσης του παππού μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν έχει μοτοποδήλατο. Πήρα τη τροχαία τηλέφωνο... κάτι πάτησαν στον υπολογιστή τους και μετά από 1 λεπτό ξαναμπήκα στο GOV και φαινόταν η πινακίδα. Οπότε πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που τώρα στο fuel pass φαινόταν το 50άρι του παππού μου στη 'λήψη μοτοποδηλάτων', και το δικό σου δε φαίνεται.

• Like 2

Στις 5/8/2022 στις 8:57 ΠΜ, dtk-386 είπε

Αφενός έτσι επιβραβεύεις και τους έχοντες αφετέρου δεν είναι δεδομένο ότι θα δεις αυτή την μείωση στην αντλία. Μερικοί δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένοι. Ζείτε σε άλλη χώρα σίγουρα.

Σωστά...εμείς ζούμε σε άλλη χώρα! Αλήθεια πόσο χρονών είσαι; Για να το καταλάβεις καλύτερα.....είναι απλά μαθηματικά και θα στο δώσω με ένα ΠΑΡΑ πολύ απλό παράδειγμα! Και το power pass και το fuel pass κάνει το εξής.....σου παίρνει σε 3 μήνες π.χ. 1000 και σου δίνει 100 σαν κουπόνι για να σε...."ευχαριστήσει"! Όταν εγώ σαν πολίτης έχω έσοδα 1000 και τα έξοδα (από την μια μέρα στην άλλη) από 1000 μου τα κάνεις 2000 και μετά μου λες πάρε 200 πίσω....τα άλλα 800 που θα τα βρω;;;; Α και που'σαι.....το κράτος το πολίτη πρέπει να τον προστατεύει όσο μπορεί....όχι ΜΟΝΙΜΩΣ (όπως γίνεται εδώ και 12 χρόνια!!!) να λέει βάλτε πλάτη!!! Φόρους από τα πάντα ξέρουν να παίρνουν....να τους αποδίδουν σε πραγματικά έργα όμως.......δεν το βλέπω! Από το κακό στο χειρότερο πάμε! Κάθε πέρσι και καλύτερα!

• Like 5
  • Thanks 1
  • Confused 1

εγω ακομα περιμένω αλλα βλεπω βεζνινη στο 1.97 και εχω μια ελπιδα οτι μπορει να πεσει. βεβαια πεφτει καθε αυγουστο στην αθηνα οποτε δεν λεει κατι αυτο. τουλαχιστον δεν ανεβηκε οπως με το προηγουμενο ΕΠΙΔΟΜΑ βενζινης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Ναι γίνεται εξ ολοκλήρου απ'το GOV. Είναι τυφλοσούρτης η αίτηση... το μόνο που συμπληρώνεις μόνος σου είναι τους κωδικούς των πληρωμένων παραβόλων και τα ποσά. Αφού κάνεις την αίτηση... μετά από καμιά βδομάδα η τροχαία ανεβάζει την άδεια κυκλοφορίας στη θυρίδα του GOV (παίρνεις και ειδοποίηση σε mail όταν ανέβει).

Πρόσεξε τώρα... η τροχαία έχει τα παλιά μηχανάκια σε άλλη βάση δεδομένων η οποία για κάποιο λόγο δεν έχει συγχρονιστεί με τη πλατφόρμα του GOV. Όταν πήγα να κάνω την αίτηση ανανέωσης του παππού μου έβγαζε μήνυμα ότι δεν έχει μοτοποδήλατο. Πήρα τη τροχαία τηλέφωνο... κάτι πάτησαν στον υπολογιστή τους και μετά από 1 λεπτό ξαναμπήκα στο GOV και φαινόταν η πινακίδα. Οπότε πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που τώρα στο fuel pass φαινόταν το 50άρι του παππού μου στη 'λήψη μοτοποδηλάτων', και το δικό σου δε φαίνεται.

Κατάλαβα έτσι βγάζει νόημα. Πραγματικά δεν το γνωριζα ότι πλέον γίνετε ηλεκτρονικά η ανανέωση άδειας κυκλοφορίας στο 50cc, καλή φάση και σε γλιτώνει και από τα πήγαινε έλα στην τροχαία. Η ανανεωμένη αδεια που ανεβάζει η τροχαία στην θυρίδα του  gov στην ηλεκτρονική ανανέωση , φαντάζομαι θα είναι ένα απόκομμα που δειχνει ότι έχει ανανεωθεί για το τρέχων έτος , το κλασσικο πράσινο βιβλιαράκι άδειας κυκλοφορίας που έχουν τα 50αρια που μπαινει η σφραγίδα ανανέωσης στην τροχαία κάθε χρόνο στην περίπτωση ηλεκτρονικών ανανεώσεων είναι αχρηστο πλέον;

Επεξ/σία από Pwpwpw

Ειχα παρει και το πρωτο αηδια pass με αλφα,εκανα αιτηση 10 λεπτα απο οταν ανοιξε η πλατφορμα για ολα τα ΑΦΜ και ακομα δεν εχει περαστει.

Δεν με απασχολει,απλα ενημερωνω γιατι ισως καποιοι αναρωτιουνται αν ειναι οι μονοι.

• Like 1

11 ώρες πριν, tasosbmw είπε

Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα , περιμένουμε νέο sms ´η είναι θέμα της Alphabank?

Αφού ο φίλος pwpwpw πήρε όλα τα SMS με τη μία, θα είναι πρόβλημα της τράπεζας. Εγώ λέω να περιμένουμε εμείς που δεν πήραμε 2ο SMS μέχρι και τη Δευτέρα, βαριά Τρίτη, και μετά να κάνουμε κλικ στο "Ξέχασα το password".

1 ώρα πριν, StamTheMan είπε

Ειχα παρει και το πρωτο αηδια pass με αλφα,εκανα αιτηση 10 λεπτα απο οταν ανοιξε η πλατφορμα για ολα τα ΑΦΜ και ακομα δεν εχει περαστει.

Δεν με απασχολει,απλα ενημερωνω γιατι ισως καποιοι αναρωτιουνται αν ειναι οι μονοι.

Στο 2' δεν είναι το ίδιο λάθος!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...