Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eιστε σίγουροι ότι με viva wallet χρειάζεται gpay σώνει και καλα; υπηρεσία NFC ανεξάρτητη δεν έχει η viva; γιατί νομίζω ότι είδα υπηρεσία NFC από viva wallet;

Επεξ/σία από Greengreen
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, ZEUS OFFICER είπε

Αίτηση τριτη 5 το απογευμα για viva ακόμα τιποτα , ποτε περιμένουν να τα βαλλουν.....τελείωσε και η βενζίνη για σκ 🥶

image.png.85829d7955f7e54ccd128c5d67dfd3f2.png

Είπαν 3 εργάσιμες. Ε βάλε και 2-3 παραπάνω. Μέχρι Τετάρτη θα σαι κομπλέ😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Είπαν 3 εργάσιμες. Ε βάλε και 2-3 παραπάνω. Μέχρι Τετάρτη θα σαι κομπλέ😛

Πάντως σε μένα τόσο έκανε, έκανα την αίτηση Δευτέρα μετά τις 12 το βράδυ ξημερώνοντας Τρίτη δηλαδή και Πέμπτη μεσημέρι ήρθανε το sms και το email.

Επεξ/σία από Pwpwpw

25 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Πάντως σε μένα τόσο έκανε, έκανα την αίτηση Δευτέρα μετά τις 12 το βράδυ ξημερώνοντας Τρίτη δηλαδή και Πέμπτη μεσημέρι ήρθανε το sms και το email.

Από αλφα; Εμείς της βιβα θα περιμένουμε πιο πολύ.

7 λεπτά πριν, NiKoSmile είπε

Μέχρι να πάρουμε της viva θα πέσει και άλλο η βενζίνα. Οπότε όσο αργεί κερδίζουμε λίτρα :lol:

Τουλάχιστον όσο βλέπω στο fuelgr, Αθήνα ανεβαίνει πάλι. 

56 λεπτά πριν, Greengreen είπε

Eιστε σίγουροι ότι με viva wallet χρειάζεται gpay σώνει και καλα; υπηρεσία NFC ανεξάρτητη δεν έχει η viva; γιατί νομίζω ότι είδα υπηρεσία NFC από viva wallet;

Ναι θέλει G wallet. 

2 ώρες πριν, Balrog είπε

Σε εμένα έχει έρθει από χθες το μεσημέρι SMS από AlphaBank που γράφει ότι η κάρτα είναι έτοιμη και οι υπηρεσίες ενεργοποιήθηκαν, καθώς και email με το username και τα 20 κελιά για το password, αλλά δεν έχει έρθει νέο SMS για να πει ποια από τα κελιά θα σχηματίσουν το password. Θα έρθει άλλη μέρα;

Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα , περιμένουμε νέο sms ´η είναι θέμα της Alphabank?

2 ώρες πριν, ZEUS OFFICER είπε

Αίτηση τριτη 5 το απογευμα για viva ακόμα τιποτα , ποτε περιμένουν να τα βαλλουν.....τελείωσε και η βενζίνη για σκ 🥶

image.png.85829d7955f7e54ccd128c5d67dfd3f2.pngκαι μένα το ίδιο ακριβώς από Δευτέρα λογικά 

2 ώρες πριν, sold13r είπε

Τα μοτοποδήλατα 50cc είναι εκτός τελικά?

Όχι, γιατί να είναι εκτός; Το πάτησες το παρακάτω κουμπί;

Στις 2/8/2022 στις 8:38 ΠΜ, ekrepali είπε

Λοιπόν παιδιά... σήμερα στον παππού μου στο fuel pass (κάτω απ'το πεδίο αρ. κυκλοφορίας οχήματος) εμφάνισε ένα κουμπί "Λήψη μοτοποδηλάτων" και μόλις το πάτησα βρήκα τη πινακίδα. Οπότε ολοκλήρωσα τη δήλωση κανονικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Όχι, γιατί να είναι εκτός; Το πάτησες το παρακάτω κουμπί;

Εγω πάντως όταν έκανα την αίτηση,επειδή έχω και μοτοποδηλατο 50cc και ένα σκουτερακι 200cc στο όνομα μου , παρατηρησα το κουμπί “λήψη μοτοποδηλάτων”,  το πάτησα, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζε να μου εμφανίζει μόνο την πινακίδα του σκουτερ,το μοτοποδήλατο άφαντο. Γνωρίζω ότι και να μου το εμφάνιζε πάλι μια αίτηση θα είχα δικαίωμα να κάνω για ένα από τα 2 μηχανακια, απλώς το πάτησα από περιέργεια να δω αν θα μου  εμφανίσει και το 50αρι. Εννοείτε για το μοτοποδήλατο  έχω  πληρωμένη ασφάλεια  και θεωρημένη άδεια κυκλοφορίας για το έτος που διανύουμε, γιατί δεν μου το εμφάνιζε δεν ξέρω.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...