Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, Bitbit είπε

ρε τους αντίχριστους. όντως ισχύει. -15€ αν πάρεις τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό.

να μη βγάλετε το μήνα ρε παλιο.....

Kαι γιατί δεν χρησιμοποιείς την άυλη? Στο fp1 μια χαρά δούλεψε σε μένα με Α.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, dtk-386 είπε

Kαι γιατί δεν χρησιμοποιείς την άυλη? Στο fp1 μια χαρά δούλεψε σε μένα με Α.

δεν έχω κατάλληλο κινητό. (xiaomi mi a3)

Και η γκαντεμιά είναι ότι ούτε συγγενή, ούτε φίλο έχω να χρησιμοποιήσω το δικό του. Ακόμα και στη δουλειά, τόσα άτομα, ούτε ένα δεν έχει NFC

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Δεν ειμαι οικονομολογος αλλα ο ΕΦΚ δεν ειναι ποσισταιος φορος? Αν γινοταν προσωρινη μειωση του ποσοσστου αυτου του φορου τοσο ωστε ο φορος σε ευρω ανα λιτρο καυσιμου που εισπραττει το κρατος να ειναι στα ιδια επιπεδα με την περιοδο πριν τον πολεμο πως ακριβως θα εχανε εσοδα το κρατος?

Απο την στιγμη που το προιον παει απο το 1 ευρω στα 2 ευρω (τυχαια νουμερα) και ο φορος ειναι ποσοστιαιος  αυξάνονται  ουσιαστικα και τα χρηματα που εισπρατει το κρατος ανα λιτρο καυσιμου  απο τον ΕΦΚ  (απο τον ΦΠΑ σιγουρα παντως αυξανονται οι εισπραξεις με  την αυξηση των καυσιμων).

Αν ο ΕΦΚ παραδειγμα ειναι 50%, αλλο ποσο εισπρατεις οταν το προιον κοστιζει 1 ευρω αλλα οταν κοστιζει 2 ευρω. Εκτος και αν ο ΕΦΚ ειναι στανταρ φορος πχ 1 ευρω ανεξαρτητως τιμης καυσιμου και οχι ποσοστιαιος οποτε ακυρα ολα τα παραπανω που εγραψα.

χανει καθος δινει εκει και εδω επιδόματα πχ για το ρευμα εχει δωσει τα κερατά του (αν δεις σε καθε λογαριασμό βάζουν ενα τεράστιο ποσο ) ολα αυτα απο καπου πρεπει να βγουν και ο μόνος τροπος (στην ελλαδα... το τονίζω αυτο) ειναι φοροι (προ πολεμου πχ δεν ειχαμε ολα αυτα τα θέματα τωρα @@

ολο αυτο ειναι μια τεράστια μαύρη τριπα και γινεται λογο οτι μια χωρα εχει ελάχιστες πηγές εσόδων

το πραγματικο πρόβλημα θα ειχαμε (το οπιο θα ηταν και καταστροφή μας σαν χωρα) αν δεν θα ειχαμε τουριστες φετος........

Επεξ/σία από Black Demis

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεφτίλα αυτό με τα 15 ευρώ γιατι την προηγούμενη φορά οι περισσότεροι επέλεξαν τραπεζική κατάθεση λόγω άγνοιας ή ακατάλληλου κινητού.

Ρόμπες εντελώς 

Επεξ/σία από __kostas__

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Black Demis είπε

χανει καθος δινει εκει και εδω επιδόματα πχ για το ρευμα εχει δωσει τα κερατά του (αν δεις σε καθε λογαριασμό βάζουν ενα τεράστιο ποσο ) ολα αυτα απο καπου πρεπει να βγουν και ο μόνος τροπος (στην ελλαδα... το τονίζω αυτο) ειναι φοροι (προ πολεμου πχ δεν ειχαμε ολα αυτα τα θέματα τωρα @@

ολο αυτο ειναι μια τεράστια μαύρη τριπα και γινεται λογο οτι μια χωρα εχει ελάχιστες πηγές εσόδων

το πραγματικο πρόβλημα θα ειχαμε (το οπιο θα ηταν και καταστροφή μας σαν χωρα) αν δεν θα ειχαμε τουριστες φετος........

Στο Ότι ο ΕΦΚ ειναι ποσοστιαίος φόρος κάνω λάθος η όχι; Εγω αλλά έγραψα εσυ άλλο απαντησες.

Επεξ/σία από Pwpwpw

7 λεπτά πριν, __kostas__ είπε

Ξεφτίλα αυτό με τα 15 ευρώ για την προηγούμενη φορά οι περισσότεροι επέλεξαν τραπεζική κατάθεση λόγω άγνοιας ή ακατάλληλου κινητού.

Ρόμπες εντελώς 

fuel pass 3 50e + 70 αν επιλέξεις βιβα αλλα θα το πουλησουν σαν 120ευρω επιδομα. :lol:

2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Στο Ότι ο ΕΦΚ ειναι ποσοστιαίος φόρος κάνω λάθος η όχι; Εγω αλλά έγραψα εσυ άλλο απαντησες.

Ο ΕΦΚ δεν ειναι ποσοστιαίος είναι σταθερός ανα 1000λτ καυσίμου. Ο ΦΠΑ ειναι ποσοστιαίος 24%.

• Thanks 1

15 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

O E.Φ.Κ. είναι σταθερός και είναι 70 λέπτά ανα λίτρο αν δεν κάνω λαθος. Σε αυτό εννοείται βάζεις κ 24% ΦΠΑ και πας στο ευρουλακι ανα λίτρο. 

• Like 1

29 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

οχι αν δεις την απάντηση δεν λέω ότι εχεις άδικο αλλά εξηγώ γιατι δεν έμεινε σταθερός (για να βγάλουν περισσότερο από τους φόρους για να καλυφθουν άλλες τρύπες πχ τερατώδες χρεώσεις στο ρεύμα κλπ )

Καλά δεν έχουν το θεό τους

30000 όριο για αγαμο

33000 για παντρεμένο ζευγάρι χωρίς παιδιά 

ποσο ηλίθιος μπορει να είσαι για να σκεφτείς κάτι τέτοιο…

Με ένα μέσο εισόδημα τα ξεπερνάς……

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, paylidis είπε

Καλά δεν έχουν το θεό τους

30000 όριο για αγαμο

33000 για παντρεμένο ζευγάρι χωρίς παιδιά 

ποσο ηλίθιος μπορει να είσαι για να σκεφτείς κάτι τέτοιο…

Με ένα μέσο εισόδημα τα ξεπερνάς……

Το  μέσο οικογενειακό εισόδημα σήμερα στην Ελλάδα είναι πάνω από 33.000 ευρώ;

Επεξ/σία από Pwpwpw

1 ώρα πριν, Bitbit είπε

δεν έχω κατάλληλο κινητό. (xiaomi mi a3)

Και η γκαντεμιά είναι ότι ούτε συγγενή, ούτε φίλο έχω να χρησιμοποιήσω το δικό του. Ακόμα και στη δουλειά, τόσα άτομα, ούτε ένα δεν έχει NFC

Περιοχή; μήπως μπορώ να σε εξυπηρέτησω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...