Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθισα και διαβασα ολες τις σελιδες του νηματος για να δω τι πρεπει να κανω με την διαδικασια της αυλης μιας και στο προηγουμενο fuel pass διαλεξα καταθεση, βεβαια αυτη την φορα ειπα να δαγκωσω το τυρακι των 15€.

Πραγματικα ρε παιδες απο τα ποστ που διαβασα οι μισοι ειτε δεν ξερετε να διαβαζετε ελληνικα ειτε δεν στροφαρει το εργαλειο ειτε δεν κανετε τον κοπο να βρειτε την απαντηση 2-3 ποστ πιο πισω, με αποτελεσμα να σπαμαρετε το θεμα ανουσια με τις ιδιες ανοητες ερωτησεις και μετα απορειτε που σας κανουν αντιδρασεις με χαχα στα ποστ σας.

Η πλακα ειναι οτι υπηρχαν τοσα ανουσια ποστ που μεχρι να βγαλω ακρη τι ισχυει και τι οχι ειχα ηδη κανει αιτηση στην μανα μου για καταθεση χρηματων ενω μπορουσα να ειχα βαλει αυλη(δικο μου φταιξιμο αυτο που βιαστηκα) και σε αυτην και απλα να βαλω την προπληρωμενη καρτα στο δικο μου κινητο που υποστηριζει nfc και να πληρωσω εγω για αυτην στο πρατηριο.

Εχουμε και λεμε.. Οδηγιες προς ναυτιλομενους..

1)Κανουμε την αιτηση στην οποια μπορουμε να βαλουμε οποιονδηποτε αριθμο και εμαιλ θελουμε αρκει να εχουμε προσβαση σε αυτα(προσοχη το εμαιλ μπορει να χρησιμοποιηθει μια φορα ανα αιτηση ισως ισχυει το ιδιο και για το κινητο δεν το δοκιμασα).

2)Εφοσον εγκριθει η αιτηση μας και λεει "ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ"  μετα ερχεται το δυσκολο κομματι της διαδικασιας δηλαδη το να κανουμε υπομονη ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ειτε να μπουνε τα λεφτα στο λογαριασμο μας αν εχουμε επιλεξει καταθεση και στην περιπτωση της αυλης να περιμενουμε μηνυμα και εμαιλ απο την alpha ή viva με τις οδηγιες ενεργοποιησης της καρτας(δεν τις γνωριζω πρωτη φορα τις κανω και δεν εχω παρει ακομη το μηνυμα).

3)Στην περιπτωση των καταθεσεων δεν υπαρχει κατι αλλο να κανετε παρα μονο οταν μπουνε τα λεφτα φατε και μερικα σουβλακια στην υγεια μας.

4)Στην αυλη βεβαια τα βασανα-αποριες δεν τελειωνουν εδω πρεπει να πατε στο πορτοφολι της google ή apple αναλογως τι κινητο εχετε και να προσθεσετε την καρτα που σας σταλθηκε και οταν πατε να πληρωσετε εχετε ενεργοποιημενο το nfc στο κινητο καθως και στις ρυθμισεις στον προεπιλεγμενο τροπο πληρωμης στις ανεπαφες το gpay ή apple αν μιλαμε για Iphone.Εδω να σημειωθει για χιλιοστη φορα οτι αν δεν εχετε κινητο με nfc μπορειτε να πατε σε ενα φιλο σας, ξαδερφο σας,μπατζανακη σας, νονο σας ή δεν ξερω και εγω τι αλλο γνωστο εχετε που εχει κινητο με nfc να σας εξυπηρετησει μιας και μπορει να βαλει οσες θελει αυλες καρτες στο κινητο του, πανω σε αυτο να σημειωθει οτι δεν χρειαζεται εκεινο το κινητο να εχει μεσα την sim με τον αριθμο που κανατε την αιτηση.

Ps.Νομιζω καλυψα τις βασικες αποριες, αποριες τυπου δεν εχει μεταβιβαστει το αυτοκινητο του θειου στο ονομα μου και γιατι δεν φαινεται ακομη στο ταξις πρεπει απευθυνθειτε στο υπουργειο μεταφορων.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 ώρες πριν, doom26 είπε

Στο fuel ii που δοκίμασα με κανένα.

Μάλιστα. Και αν εγώ δεν έχω 80€ να πληρώσω την βενζίνη που έβαλα τι κάνω; Συνήθως δεν την παίρνουν πίσω από το ντεπόζιτο.

16 λεπτά πριν, Tony316 είπε

Μάλιστα. Και αν εγώ δεν έχω 80€ να πληρώσω την βενζίνη που έβαλα τι κάνω; Συνήθως δεν την παίρνουν πίσω από το ντεπόζιτο.

Δοκιμάζεις πρώτα να δεις αν την παίρνει την κάρτα με το ποσό που θες και μετά βάζεις. Αν δεν πάρει το ποσο το pos φεύγεις και την επόμενη ξαναδοκιμαζεις

12 λεπτά πριν, doom26 είπε

Δοκιμάζεις πρώτα να δεις αν την παίρνει την κάρτα με το ποσό που θες και μετά βάζεις. Αν δεν πάρει το ποσο το pos φεύγεις και την επόμενη ξαναδοκιμαζεις

Οκ τέλεια θα το δοκιμάσω (νόμιζα ότι σε κάποια βενζινάδικα πρέπει πρώτα να βγει η απόδειξη από την αντλία και μετά να περάσουν το ποσό).

Να πω κι εγώ μια απορία. Όσοι είχαμε κάνει άυλη κάρτα στο προηγούμενο, εξακολουθούμε να την βλέπουμε στο γκουγκλ πορτοφόλι. Στην ίδια κάρτα θα προστεθούν τα νέα λεφτά ή θα σταλεί καινούργια; 

1 ώρα πριν, Tony316 είπε

Οκ τέλεια θα το δοκιμάσω (νόμιζα ότι σε κάποια βενζινάδικα πρέπει πρώτα να βγει η απόδειξη από την αντλία και μετά να περάσουν το ποσό).

Αχαχα! Εδώ στα περισσότερα τους πληρώνεις με κάρτα και σου δίνουν μόνο την απόδειξη από το pos! 

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, dhmak είπε

myAlpha Mobile για να δείς τα πλήρη στοιχεία της κάρτας και κατόπιν τα περνάς στο πορτοφόλι της Google 

Το πορτοφόλι της Google πρέπει να είναι επιλεγμένος τρόπος πληρωμής στις ρυθμίσεις του nfc

Screenshot_20220805-194055_Settings.jpg

7 ώρες πριν, doom26 είπε

Διορθώνω τον εαυτό μου μήπως βοηθήσω κάποιον άλλον! Το προβλημα ήταν στο ότι δεν είχα προεπιλεγμενη την εφαρμογή gpay στις ρυθμίσεις nfc. Προσοχή λοιπόν και κοιτάτε τις ρυθμίσεις! 

Εμένα το κινητό δεν έχει επιλογή να επιλέξω προεπιλεγμένη εφαρμογή στο NFC, ούτε στις προεπιλεγμένες εφαρμογές.

Ισως να πρέπει να προσθέσω την κάρτα μέσω της ρύθμισης στο κινητό για εφαρμογές Google-Google wallet αν η κάρτα δεν λειτουργήσει μέσω της εφαρμογής Google wallet.

Εκτός αν γίνεται να επιλεχθεί ως προεπιλεγμένος τρόπος πληρωμής το Google wallet μέσω της ίδιας της εφαρμογής:

https://support.google.com/wallet/answer/12200245?hl=el

Screenshot_20220806-012349.png

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Tony316 είπε

Τραπεζική κατάθεση, να μην μαδας την παπαρούνα.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
  • Like 2

12 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Αν δωσουν τα χρηματα με σκοπο να πεσει η τιμη στην αντλια, το πολυ να πεσει 1-2 λεπτα. Υπαρχουν 10000αδες επαγγελματικα που ειναι καθημερινα στον δρομο για 8+ ωρες. 

Αν ήθελαν να βρουν κανονική λύση και όχι να τρέχουμε να μαζέψουμε ο,τι κουπόνι κατεβάσει ο εγκέφαλος τους μπορούσαν.  

Θα μπορούσε να μειωθεί ο ειδικος φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα και να μπει πλαφόν στο περιθώριο κέρδους που μπορεί να έχει κάθε πρατήριο μέχρι να ισορροπήσει η κατάσταση. Αυτό θα έριχνε αναγκαστικά τις τιμές σε φυσιολογικά επίπεδα, και παράλληλα θα συγκρατούσε τις τιμές και σε οτιδήποτε άλλο εξαρτάται άμεσα από τα καύσιμα, μεταφορές, παραγωγή, σχεδόν τα πάντα.

Αλλά όχι, το think tank τους σκέφτηκε πως είναι καλύτερο να μοιρασεις απ' ευθείας ένα (αστείο) χρηματικό ποσό, το οποίο πάλι σε εμάς χρεώνεται έμμεσα.

Τα ίδια χάλια και στην ενέργεια. Επιδόματα που βγαίνουν από την μία τσέπη μας για να μπουν στην άλλη, ενώ οι πάροχοι κάνουν πάρτυ στην υγειά μας.

• Like 4

18 ώρες πριν, HERTHAN είπε

Γιατι μου βγαζει το παρακατω μηνυμα ενω η φορολογικη δηλωση εχει υποβληθει εδω και καιρο?

FuelPass 2 | Δεν έχετε υποβάλει φορολογική δήλωση για το οικ. έτος 2021

Μηπως εχει τυχει σε καποιον αλλον για να μου απαντησει?

5 λεπτά πριν, nikos010101 είπε

Εγώ έκανα την αίτηση Τετάρτη πρωί και ακόμα δεν μπήκαν τα χρήματα στον λογαριασμό. Τι γίνεται; 

Μία απο τα ίδια...

Μάλλον απο βδομάδα.

2 ώρες πριν, liopyr είπε

Αν ήθελαν να βρουν κανονική λύση και όχι να τρέχουμε να μαζέψουμε ο,τι κουπόνι κατεβάσει ο εγκέφαλος τους μπορούσαν.  

Θα μπορούσε να μειωθεί ο ειδικος φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα και να μπει πλαφόν στο περιθώριο κέρδους που μπορεί να έχει κάθε πρατήριο μέχρι να ισορροπήσει η κατάσταση. Αυτό θα έριχνε αναγκαστικά τις τιμές σε φυσιολογικά επίπεδα, και παράλληλα θα συγκρατούσε τις τιμές και σε οτιδήποτε άλλο εξαρτάται άμεσα από τα καύσιμα, μεταφορές, παραγωγή, σχεδόν τα πάντα.

Εμεις μιλαμε για ενα συγκεκριμενο Budget το οποιο εχει δωθει. Αν πεσει ο φορος, αλλο αυτο.

33 λεπτά πριν, nikos010101 είπε

Εγώ έκανα την αίτηση Τετάρτη πρωί και ακόμα δεν μπήκαν τα χρήματα στον λογαριασμό. Τι γίνεται; 

28 λεπτά πριν, piiii είπε

Μία απο τα ίδια...

Μάλλον απο βδομάδα.

Για τραπεζα προφανως μην περιμενετε ΣΚ εμβασματα.

Σε εμένα έχει έρθει από χθες το μεσημέρι SMS από AlphaBank που γράφει ότι η κάρτα είναι έτοιμη και οι υπηρεσίες ενεργοποιήθηκαν, καθώς και email με το username και τα 20 κελιά για το password, αλλά δεν έχει έρθει νέο SMS για να πει ποια από τα κελιά θα σχηματίσουν το password. Θα έρθει άλλη μέρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, Balrog είπε

Σε εμένα έχει έρθει από χθες το μεσημέρι SMS από AlphaBank που γράφει ότι η κάρτα είναι έτοιμη και οι υπηρεσίες ενεργοποιήθηκαν, καθώς και email με το username και τα 20 κελιά για το password, αλλά δεν έχει έρθει νέο SMS για να πει ποια από τα κελιά θα σχηματίσουν το password. Θα έρθει άλλη μέρα;

Σε εμένα   το email  και το sms που έλεγε πιο κελιά αποτελούν το password ήρθανε  ταυτόχρονα από την alphabank και  σε ένα λεπτό μπηκα με τους κωδικούς που στείλανε  στο alpha mobile και έβαλα την κάρτα στο Apple wallet.Διαδικασία ούτε 2 λεπτά.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...