Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, hln3 είπε

Δεν χρειάζονται κουπόνια και τέτοιες αηδίες. Μπορούσαν απλά να μειώσουν τα τέλη κυκλοφορίας στο τέλος του έτους. Αλλά τότε δεν θα υπήρχε η αίσθηση του δώκε και μένα μπάρμπα.

Βασικά το σωστό ήταν αυτά τα χρήματα να πέσουν σε μείωση φόρου, καθώς οι υψηλές τιμές στα καύσιμα έχουν αντίκτυπο στα πάντα, αλλά τι να λέμε τώρα, ψιλά γράμματα 

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω 2 αυτοκίνητα σε συν-ιδιοκτησία με τη γυναίκα μου (50-50) Γίνεται να πάρουμε επίδομα και για τα 2 η λόγο του 50-50 παίρνουμε μόνο για το 1; 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Βασικά το σωστό ήταν αυτά τα χρήματα να πέσουν σε μείωση φόρου, καθώς οι υψηλές τιμές στα καύσιμα έχουν αντίκτυπο στα πάντα, αλλά τι να λέμε τώρα, ψιλά γράμματα 

Έγινε στο πετρέλαιο, δεν το ξέρεις?

40 λεπτά πριν, giwrgosd21 είπε

Καλησπέρα έχω 2 αυτοκίνητα σε συν-ιδιοκτησία με τη γυναίκα μου (50-50) Γίνεται να πάρουμε επίδομα και για τα 2 η λόγο του 50-50 παίρνουμε μόνο για το 1; 

Για το 1 θα κάνεις αίτηση εσύ και για το άλλο η γυναίκα 

• Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Έγινε στο πετρέλαιο, δεν το ξέρεις?

Αγόρι μου γλυκό, όσα χρήματα έχει / μπορεί / προτίθεται να διαθέσει η κυβέρνηση για τα καύσιμα, πρέπει να πηγαίνουν στη μείωση φόρων, και όχι σε δωροκάρτες, τι δε καταλαβαίνεις ακριβώς ;

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Αγόρι μου γλυκό, όσα χρήματα έχει / μπορεί / προτίθεται να διαθέσει η κυβέρνηση για τα καύσιμα, πρέπει να πηγαίνουν στη μείωση φόρων, και όχι σε δωροκάρτες, τι δε καταλαβαίνεις ακριβώς ;

Και πως θα βγουν με περίσσιο θάρρος μετά να πούνε πως μαζεύτηκαν τα χ δις από τους φόρους και θα σας τα επιστρέψουμε μέσω κάποιων χ pass , τα οποία κάλλιστα θα μπορούσαν να ήταν αυτόματα και να μην ασχολούμασταν ούτε 5 λεπτά , μιας και τα στοιχεία αυτά που μας ζητάει να βάλουμε , τα έχουμε σε κάθε μας δήλωση... ;

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tomtsir είπε

Και πως θα βγουν με περίσσιο θάρρος μετά να πούνε πως μαζεύτηκαν τα χ δις από τους φόρους και θα σας τα επιστρέψουμε μέσω κάποιων χ pass , τα οποία κάλλιστα θα μπορούσαν να ήταν αυτόματα και να μην ασχολούμασταν ούτε 5 λεπτά , μιας και τα στοιχεία αυτά που μας ζητάει να βάλουμε , τα έχουμε σε κάθε μας δήλωση... ;

Ε άμα πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα, δε πάμε πουθενά δυστυχώς 

Το να κάνεις κοινωνική πολιτική (επίδομα στέγασης, θέρμανσης, ΚΕΑ, σεα, μεα) με τις εισφορές και τους φόρους άλλων, πες πάει στο διάολο είναι στη σφαίρα της κοινωνικής αλληλεγγύης 

Το να πληρώνω περισσότερους φόρους στα καύσιμα από την Δανία και το Λουξεμβούργο και μετά να λέω μπράβο σε αυτόν που μου δίνει κουπόνι με λεφτά από τους υπέρογκους φόρους που πληρώνω μια ζωή, ε το λες και ολίγον τι μαλακια 

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.

1 ώρα πριν, Panoskoopa είπε

Τρίτη 08.00 η ώρα το πρωί η αίτηση ..ακομα τίποτα .. μας βλέπω από Δευτέρα τώρα και άδειασε το ματζαφλαρι...

Το ίδιο και εγώ.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Τα pass, δεν είναι για όλους και για αυτούς που είναι η δηλώνουν 'φτωχοι'.

38 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Εγώ συμφωνώ!!!

Αλλά, εδώ στο φόρουμ δεν θα συμφωνήσουν και πολλοί.

Η μείωση φόρων, αφορά αυτούς που πληρώνουν φόρους και θα δουν μια μείωση.

Άμα, δεν πληρώνεις, τι μείωση να δεις !!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τα pass, δεν είναι για όλους και για αυτούς που είναι η δηλώνουν 'φτωχοι'.

Το 2ο pass πρέπει να το πήρε πάνω από το 80-85% του πληθυσμού 

Εγώ που δεν έχω πάρει ποτε ούτε ένα επίδομα, το πήρα (λόγω λοχείας της συζύγου βέβαια πέρυσι), και δόξα τω Θεώ, ούτε είμαι ούτε δηλώνω φτωχός 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Αν δωσουν τα χρηματα με σκοπο να πεσει η τιμη στην αντλια, το πολυ να πεσει 1-2 λεπτα. Υπαρχουν 10000αδες επαγγελματικα που ειναι καθημερινα στον δρομο για 8+ ωρες. 

Να το παρουμε με αλλο παραδειγμα. 1 μπουκαλακι νερο σε αυτον που εχει αναγκη, ή μια σταγονα σε ολους? 

9 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Με 5εκ ιχ στην Ελλαδα, το πηρε σιγουρα λιγοτερο απο το 50% του πληθυσμου μιας και επαιζαν και κριτηρια. 

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αν δωσουν τα χρηματα με σκοπο να πεσει η τιμη στην αντλια, το πολυ να πεσει 1-2 λεπτα. Υπαρχουν 10000αδες επαγγελματικα που ειναι καθημερινα στον δρομο για 8+ ωρες. 

Το αστειο ειναι οτι στο πετρελαιο δινουν ΚΑΙ στην αντλια, και μικρότερο φόρο ΚΑΙ το pass :D

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sakiz105 είπε

Το αστειο ειναι οτι στο πετρελαιο δινουν ΚΑΙ στην αντλια, και μικρότερο φόρο ΚΑΙ το pass :D

Ναι αλλα δεν το παιρνουν τα επαγγελματικα. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Εγώ που δεν έχω πάρει ποτε ούτε ένα επίδομα, το πήρα (λόγω λοχείας της συζύγου βέβαια πέρυσι), και δόξα τω Θεώ, ούτε είμαι ούτε δηλώνω φτωχός 

Σίγουρα!!!!

Πόσοι δηλώνουν 30.000€ 36.000€ !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Με 5εκ ιχ στην Ελλαδα, το πηρε σιγουρα λιγοτερο απο το 50% του πληθυσμου μιας και επαιζαν και κριτηρια. 

Προφανώς εννοούμε την μερίδα του πληθυσμού που έχει αυτοκίνητο / μηχανάκι…

11 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Σίγουρα!!!!

Πόσοι δηλώνουν 30.000€ 36.000€ !

Εσυ είπες ότι είναι για τους φτωχούς, δεν το είπα εγώ 😛

Επεξ/σία από AristidisZ
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Τι κριτήρια?

Να έχεις κάνει φορολογική δήλωση η ότι σε πιάνει για 1 αυτοκίνητο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...