Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, doom26 είπε

Έκανα Δευτέρα αίτηση για αυλή μέσω alpha όπως το πρώτο fuel. Ήρθε χθες sms ότι η virtual είναι έτοιμη και να την εντάξω αν θέλω σε κάποιο wallet πράγμα που έγινε. Σήμερα πήγα να βάλω βενζίνη και δεν περνούσε από το pos. Χρειάζεται κάποια ενεργοποίηση? Δεν μ ήρθε κάποιο email

Το gpay το έχετε εγκαταστήσει κ μέσω εκείνου πήγατε να πληρώσετε, σωστά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και εγώ στο πρώτο fuel pass είχα θέμα με το MyAlpha wallet. Το Gpay (πορτοφόλι Google πλέον) το πήρε κανονικά.

Ελπιζω να μην έχει θέμα και το Ποροτοφολι Google αυτή τη φορά.

13 λεπτά πριν, Locke_John είπε

Το gpay το έχετε εγκαταστήσει κ μέσω εκείνου πήγατε να πληρώσετε, σωστά;

Και μέσω gpay και μέσω alpha wallet. Στο πρώτο fuel δεν μου το έπαιρνε μέσω gpay αλλά μόνο με το wallet της alpha. Στο fuel ii που δοκίμασα με κανένα. Θα ξαναδοκιμάσω και σε άλλο βενζινάδικο αλλά ρωτώ μην και τυχόν θέλει ενεργοποίηση. Το ποσο το βλέπω πως υπάρχει 80€ τι να κάνω λάθος? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

myAlpha Mobile για να δείς τα πλήρη στοιχεία της κάρτας και κατόπιν τα περνάς στο πορτοφόλι της Google 

Το πορτοφόλι της Google πρέπει να είναι επιλεγμένος τρόπος πληρωμής στις ρυθμίσεις του nfc

Screenshot_20220805-194055_Settings.jpg

Επεξ/σία από dhmak
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Αφενός έτσι επιβραβεύεις και τους έχοντες αφετέρου δεν είναι δεδομένο ότι θα δεις αυτή την μείωση στην αντλία. Μερικοί δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένοι. Ζείτε σε άλλη χώρα σίγουρα.

Θα μπορούσες, σε παρακαλώ, με απλό τρόπο, να εξηγήσεις πώς ακριβώς δεν επιβραβεύονται οι έχοντες υπερφορολογώντας βασικά αγαθά; Ειλικρινά θα ήθελα μία εξήγηση.

Hint: βασικά αγαθά είναι και η ενέργεια και η τροφή. Ίσως να βάζαμε και εκεί ειδικό φόρο κατανάλωσης και να τον κρατούσαμε στο ταβάνι μην τυχόν και επιβραβεύσουμε τους έχοντες.

Επεξ/σία από giannisk77
  • Like 2

1 ώρα πριν, giannisk77 είπε

Θα μπορούσες, σε παρακαλώ, με απλό τρόπο, να εξηγήσεις πώς ακριβώς δεν επιβραβεύονται οι έχοντες υπερφορολογώντας βασικά αγαθά; Ειλικρινά θα ήθελα μία εξήγηση.

Εχεις δίκιο αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι θα είχες και τα καύσιμα μέσα σε αυτό που λες. Χίλιες φορές με το κουπόνι παρά να βασίζομαι στον κάθε πρατηριούχο να ρίξει την τιμή και πόσο θα την ρίξει κτλ κτλ.

Γιατι μου βγαζει το παρακατω μηνυμα ενω η φορολογικη δηλωση εχει υποβληθει εδω και καιρο?

FuelPass 2 | Δεν έχετε υποβάλει φορολογική δήλωση για το οικ. έτος 2021

2 ώρες πριν, doom26 είπε

Έκανα Δευτέρα αίτηση για αυλή μέσω alpha όπως το πρώτο fuel. Ήρθε χθες sms ότι η virtual είναι έτοιμη και να την εντάξω αν θέλω σε κάποιο wallet πράγμα που έγινε. Σήμερα πήγα να βάλω βενζίνη και δεν περνούσε από το pos. Χρειάζεται κάποια ενεργοποίηση? Δεν μ ήρθε κάποιο email

Διορθώνω τον εαυτό μου μήπως βοηθήσω κάποιον άλλον! Το προβλημα ήταν στο ότι δεν είχα προεπιλεγμενη την εφαρμογή gpay στις ρυθμίσεις nfc. Προσοχή λοιπόν και κοιτάτε τις ρυθμίσεις! 

• Like 2

Έκανα αίτηση για άυλη στην viva wallet, στην οποία είχα ήδη εγγραφεί με το voucher evia pass..το mail ενεργοποίησης για το fuel pass 2 ήταν το παρακάτω χωρίς να με αφήσει να βάλω κωδικό..

Η εγγραφή σας στο Viva Wallet ολοκληρώθηκε με επιτυχία!
Παρακαλούμε συνδεθείτε με τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου και τον κωδικό σας.

Από την στιγμή που δεν με αφήνει να βάλω κωδικό για το fuel pass 2 όταν πάω να συνδεθώ με πετάει στο evia pass..

5 λεπτά πριν, Panoskoopa είπε

Τρίτη 08.00 η ώρα το πρωί η αίτηση ..ακομα τίποτα .. μας βλέπω από Δευτέρα τώρα και άδειασε το ματζαφλαρι...

Μια απ' τά ίδια 

• Like 1

1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Εχεις δίκιο αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι θα είχες και τα καύσιμα μέσα σε αυτό που λες. Χίλιες φορές με το κουπόνι παρά να βασίζομαι στον κάθε πρατηριούχο να ρίξει την τιμή και πόσο θα την ρίξει κτλ κτλ.

Δεν χρειάζονται κουπόνια και τέτοιες αηδίες. Μπορούσαν απλά να μειώσουν τα τέλη κυκλοφορίας στο τέλος του έτους. Αλλά τότε δεν θα υπήρχε η αίσθηση του δώκε και μένα μπάρμπα.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, liopyr είπε

Μπορείς να κάνεις αίτηση για πάνω από ένα όχημα; Ή ανήκει σε άλλο πρόσωπο το δεύτερο;

Η μηχανή είναι στο όνομα μου, το αμάξι στης συζύγου.

Ακόμα τίποτε παρεμπιπτόντως.

Επεξ/σία από pontez2
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...