Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

10 λεπτά πριν, kaligoulas13 είπε

μια βοηθεια ρε παιδια .μου εχει ερθει το μαιλ δες το fuel pass και οχι ENEΡΓΟΠΟΙΗΣΕ το fuel pass .

δεν θελω να ανοιξω λογαριασμο ,πως μπορω να το κανω? ειμαι viva wallet επιλογη

Ακολουθησε τις οδηγιες του mail. Αναγακστικα κανεις λογαριασμο, με τις οδηγιες που θα δεις αμα πατησεις το κουμπι. Το "ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ" το εμφανιζει αν ειχες παρει και το 1ο fuel pass

image.png.7bcd0850c0540280f37d8981256fd8c1.png

image.png.8f8ae2d05abb2c1e9c9f5cfdc390eac5.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ακολουθησε τις οδηγιες του mail. Αναγακστικα κανεις λογαριασμο, με τις οδηγιες που θα δεις αμα πατησεις το κουμπι. Το "ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ" το εμφανιζει αν ειχες παρει και το 1ο fuel pass

image.png.7bcd0850c0540280f37d8981256fd8c1.png

image.png.8f8ae2d05abb2c1e9c9f5cfdc390eac5.png

δεν ειχα παρει το fuel pass1.γι αυτο δεν μου στελνουν μηνυμα ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ?δηλ η δημιουργια λογαριασμου ειναι μονοδρομος?

1 λεπτό πριν, kaligoulas13 είπε

δεν ειχα παρει το fuel pass1.γι αυτο δεν μου στελνουν μηνυμα ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ?δηλ η δημιουργια λογαριασμου ειναι μονοδρομος?

Γιατί τόση αρνητικότητα με τη δημιουργία λογαριασμού?

1 λεπτό πριν, tzagaritos είπε

Γιατί τόση αρνητικότητα με τη δημιουργία λογαριασμού?

δεν ειμαι αρνητικος ,ειναι πολυ μπερδεμα ,ζητανε πολλα στοιχεια .το ιδιο ακριβως ζητανε και για το πατερα μου για το τουρισμος

Μόλις τώρα, kaligoulas13 είπε

Ναι ειπαμε. Προσοχη, οχι λογαριασμο viva wallet, αλλα μεσα απο το κλικ που θα κανεις στο mail σου. Αφου επελεξες την viva, εχουν ηδη ολα τα στοιχεια σου (αν ειναι αυτο που σε ανησυχει). Μονο κωδικο προσβασης πρεπει να ορισεις 

Μόλις τώρα, kaligoulas13 είπε

δεν ειμαι αρνητικος ,ειναι πολυ μπερδεμα ,ζητανε πολλα στοιχεια .το ιδιο ακριβως ζητανε και για το πατερα μου για το τουρισμος

Α καλα. Δηλαδη ολο αυτο το Banner, δεν το διαβασες?

image.png.df46aa112d2fea63f39b8ec722b85d55.png

Σου ξανα παραθετω το screenshot. Διαβαζεις οτι σου λεει να πατησεις τον παρακατω συνδεσμο για δημιουργια μονο κωδικου?

image.png.84412264c01e493ae973d22bd4d9bca0.png

7 λεπτά πριν, kaligoulas13 είπε

Ρε μάστορα θα μας τρελάνεις?

1 κλικ και 2 πληκτρολογήσεις του password  χρειάζεται. Πόσο πιο απλές να είναι οι οδηγίες;

7 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ναι ειπαμε. Προσοχη, οχι λογαριασμο viva wallet, αλλα μεσα απο το κλικ που θα κανεις στο mail σου. Αφου επελεξες την viva, εχουν ηδη ολα τα στοιχεια σου (αν ειναι αυτο που σε ανησυχει). Μονο κωδικο προσβασης πρεπει να ορισεις 

Α καλα. Δηλαδη ολο αυτο το Banner, δεν το διαβασες?

image.png.df46aa112d2fea63f39b8ec722b85d55.png

Σου ξανα παραθετω το screenshot. Διαβαζεις οτι σου λεει να πατησεις τον παρακατω συνδεσμο για δημιουργια μονο κωδικου?

image.png.84412264c01e493ae973d22bd4d9bca0.png

Επειδή δεν έχετε καταλάβει τίποτα από τι γράφω ορίστε το mail που έχω λάβει.

044FAE06-0E00-4A01-8FB1-CB176534884D.png

Αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω και πολύ έξυπνοι από εσάς δεν μπορείτε να το καταλάβετε Είναι ότι πατώντας αυτό το link μου βγάζει οπωσδήποτε δημιουργία λογαριασμού

C1951271-4283-4B40-9D4E-50690DB26ED3.png

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι είχαμε κάνει λογαριασμό στην Alpha Bank για το πρώτο fuel pass θα προστεθεί αυτόματα η κάρτα στο λογαριασμό; Μέσω του ΑΦΜ και κινητού δεν βρίσκουν αυτόματα τον λογαριασμό;

Επεξ/σία από Tony316

6 λεπτά πριν, kaligoulas13 είπε

Επειδή δεν έχετε καταλάβει τίποτα από τι γράφω ορίστε το mail που έχω λάβει.

Μια χαρα εχουμε καταλαβει. Εχω ασχοληθει με viva 3 φορες (freedom, fuel, tourism)

6 λεπτά πριν, kaligoulas13 είπε

Αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω και πολύ έξυπνοι από εσάς δεν μπορείτε να το καταλάβετε Είναι ότι πατώντας αυτό το link μου βγάζει οπωσδήποτε δημιουργία λογαριασμού

7 ώρες πριν, zoupous είπε

Καλημέρα σε ολους!Ειχα κανει την αιτηση 3/8 στις 8 το πρωι γραφει κατασταση ''προς αποστολη στη τραπεζα'' και ακομα δεν μ εχουν μπει....ξερετε περιπου ποσο θα κανουν να μπουν?

Τι ίδιο, ακριβώς!

7 ώρες πριν, power_1 είπε

Πρεπει να κανουμε την φορολογικη δηλωση για το φορολογικο ετος  2021 για να προχωρηση η διαδικασια ?

Με την αυλη καρτα κραταει τα στοιχεια που δωσαμε η τα ξαναπερναμε?

Χρεωνομαστε 1€ για καθε συναλαγη με την αυλη καρτα της Αλφα bank μεσο google pay ?

Ναι.

Δεν διάβασες τον οδηγό?

• Like 1

32 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μια χαρα εχουμε καταλαβει. Εχω ασχοληθει με viva 3 φορες (freedom, fuel, tourism)

ετσι μπραβο ,αυτος ειναι οδηγος,τωρα μαλιστα,ευχαριστω

• Confused 1

Αίτηση για κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό από τη Δευτέρα το πρωί ο πατέρας μου. Ακόμα τίποτε. Λέει ότι έχει αποσταλεί στη τράπεζα.

Μάλλον δεν ισχύει το 3ημερο. 

Έκανα Δευτέρα αίτηση για αυλή μέσω alpha όπως το πρώτο fuel. Ήρθε χθες sms ότι η virtual είναι έτοιμη και να την εντάξω αν θέλω σε κάποιο wallet πράγμα που έγινε. Σήμερα πήγα να βάλω βενζίνη και δεν περνούσε από το pos. Χρειάζεται κάποια ενεργοποίηση? Δεν μ ήρθε κάποιο email

4 ώρες πριν, pontez2 είπε

Αίτηση Τρίτη...για τη μηχανή μπήκαν το ίδιο απόγευμα. Για αμάξι ακόμα εν αναμονή 

Μπορείς να κάνεις αίτηση για πάνω από ένα όχημα; Ή ανήκει σε άλλο πρόσωπο το δεύτερο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...