Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Σε τι μορφή έρχεται η άυλη για viva; Δεν εχω ξαναχρησιμοποιήσει την εφαρμογή τους, εγκατέστησα το wallet. Ζητάει περαιτέρω verification που δεν είμαι σίγουρος πως χρειάζεται...

image.png.df46aa112d2fea63f39b8ec722b85d55.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 minutes ago, SabotazNic said:

image.png.df46aa112d2fea63f39b8ec722b85d55.png

Η άυλη κάρτα τους ενεργοποιείται/καταχωρείται μέσω της εφαρμογής; Αν είναι εφικτό θα προτιμήσω να την καταχωρήσω στο Apple Pay και να πληρώσω μέσω αυτού. Δεν ξέρω αν στέλνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία (CVV, κλπ).

1 λεπτό πριν, DrFreeman είπε

Η άυλη κάρτα τους ενεργοποιείται/καταχωρείται μέσω της εφαρμογής; Αν είναι εφικτό θα προτιμήσω να την καταχωρήσω στο Apple Pay και να πληρώσω μέσω αυτού. Δεν ξέρω αν στέλνουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία (CVV, κλπ).

https://help.vivawallet.com/el/collections/3571812-fuel-pass-2

2 ώρες πριν, dhmak είπε

Λέτε να κοντοζυγώνει η ώρα μου ;;

Screenshot_20220802-104736_Chrome.jpg

Κατάθεση σε τράπεζα επέλεξες;

Να μη παραπονιέμαι εγώ, τότε, που έκανα αίτηση στις 3 Αυγ ίδια ώρα περίπου...

10 λεπτά πριν, definitio είπε

Κατάθεση σε τράπεζα επέλεξες;

Να μη παραπονιέμαι εγώ, τότε, που έκανα αίτηση στις 3 Αυγ ίδια ώρα περίπου...

Άυλη στην alpha

Ρε παιδιά εγώ έχω κάνει αίτηση από Τρίτη για άϋλη σε VIVA και ακόμα λέει στην αίτηση "πληροί κριτήρια-προς αποστολή στο ίδρυμα". Δηλαδή ούτε καν έχει πάει. Και μετά έχει 2ο στάδιο νομίζω "προς επεξεργασία από ίδρυμα". Εδώ βλέπω οι περισσότεροι πληρώνονται σε 2 μέρες. 

3 λεπτά πριν, tryfos είπε

Ρε παιδιά εγώ έχω κάνει αίτηση από Τρίτη για άϋλη σε VIVA και ακόμα λέει στην αίτηση "πληροί κριτήρια-προς αποστολή στο ίδρυμα". Δηλαδή ούτε καν έχει πάει. Και μετά έχει 2ο στάδιο νομίζω "προς επεξεργασία από ίδρυμα". Εδώ βλέπω οι περισσότεροι πληρώνονται σε 2 μέρες. 

Εκανα την αιτηση(δυο αιτησεις για Viva για το αμαξι (80 ευρω)) την Δευτερα 1η Αυγουστου στις 17:30 και μου ηρθαν οι καρτες σημερα το πρωι. Και για τις δυο αιτησεις που εκανα. Οποτε εσενα λογικα την δευτερα θα σου στειλουν, εκτος και αν θα προχωραει η διαδικασια και το Σαββατο.

13 λεπτά πριν, makis269 είπε

Σε κατάθεση στην τράπεζα της Δευτέρας και Τρίτης έχουν πιστωθεί ?

Έχω κάνει στους γονείς μου τρίτη πρωί και Τετάρτη μεσάνυκτα αντίστοιχα. Σε κανένα από τους 2 δεν έχουν μπει ακόμα. Ίσως στην ταχύτητα να παίζει και ένα μικρό ρόλο σε ποια τράπεζα είναι το iban που δηλώνει ο καθένας 

5 λεπτά πριν, tryfos είπε

Μην αγχώνεσαι στην ίδια φάση είμαι και εγώ αλλά με αυλή σε alpha. Θα μπουν δεν τα χάνουμε

4 λεπτά πριν, dhmak είπε

Πληρώνονται σε 2 ημέρες όσοι επέλεξαν κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 

Ας μην γενικεύουμε χωρίς να έχουμε κάποιο βάσιμο επιχείρημα. Θα διαβάζουν το μήνυμα αυτό οι υπόλοιποι και θα ρωτάνε γιατί δεν έχουν πληρωθεί ενώ έχουν περάσει 3 ή 4 μέρες 

4 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Έχω κάνει στους γονείς μου τρίτη πρωί και Τετάρτη μεσάνυκτα αντίστοιχα. Σε κανένα από τους 2 δεν έχουν μπει ακόμα. Ίσως στην ταχύτητα να παίζει και ένα μικρό ρόλο σε ποια τράπεζα είναι το iban που δηλώνει ο καθένας 

Μην αγχώνεσαι στην ίδια φάση είμαι και εγώ αλλά με αυλή σε alpha. Θα μπουν δεν τα χάνουμε

Την Τρίτη άνοιξε για όλους και προφανώς γι' αυτό έχει "κάτσει" το σύστημα. Ενώ αυτοί της Δευτέρας ήταν πιο ομαλά μου φαίνεται.

• Like 2

ειχα κανει 3 αιτησεις για 3 ατομα(αυλη Viva 80E) την δευτερα 1η αυγουστου, οι δυο στις 17 30 η μια στις 22 00 και μου ηρθανε σημερα και οι τρεις καρτες ολα ενταξει

2 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Αν για παράδειγμα έχουμε 50 ευρώ υπόλοιπο στην αυλη fuel pass card και βάλουμε 60 ευρώ καύσιμο, δεν μπορω να πληρώσω τα 50 ευρώ απο την αυλη και το 10αρικο που μένει να το πληρώσω απο την τσέπη μου;

Φυσικά και μπορείς.

Άλλο είπα εγώ, αν ο βενζινάς χτυπήσει στο POS 80,02€ και πας να πληρώσεις με την άυλη που έχει μέσα 80,00€ τότε η συναλλαγή θα απορριφθεί λόγω ανεπαρκούς υπολοίπου.

• Like 1

23 λεπτά πριν, dhmak είπε

Πληρώνονται σε 2 ημέρες όσοι επέλεξαν κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό 

Στο FP2, δυστυχώς όχι...ακόμη δεν έχουν κατατεθεί σε μένα με αίτηση τη Τετάρτη το πρωί.

στο FP1 σε περίπου 10-11 ώρες είχαν κατατεθεί στην Εθνική.

• Thanks 1

μια βοηθεια ρε παιδια .μου εχει ερθει το μαιλ δες το fuel pass και οχι ENEΡΓΟΠΟΙΗΣΕ το fuel pass .

δεν θελω να ανοιξω λογαριασμο ,πως μπορω να το κανω? ειμαι viva wallet επιλογη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...