Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, dhmak είπε

Όχι, περίμενε μήνυμα με οδηγίες 

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση,εκανα αιτηση δευτερα και ακομα λεει προς επεξεργασια απο τραπεζικο ιδρυμα δυστυχως φευγω μεθαυριο διακοπες σε νησι που η βενζινη ειναι 2.40++ και παιζει να μην προλαβω να βαλω εδω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μου ήρθε και μένα μήνυμα από την άλφα, βλέπω το 16ψηφιο της κάρτας, αλλά που βλέπω ημερομηνία λήξης και cvv για να την περάσω στο Google Pay? Πατάω λεπτομέρειες κάρτας και δεν τα βγάζει 

10 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Στο 1ο fuell pass με κατάθεση σε λογαριασμό, μου είχε έρθει email πως η αίτηση καταχωρήθηκε, τώρα με άυλη κάρτα δεν ήρθε email.Μόλις κατάλαβα πως δήλωσα διαφορετικό email αυτή τη φορά, αλλά λογικά δεν παίζει ρόλο.

Οσοι έχετε δηλώσει κατάθεση σε λογαριασμό, υπάρχει περίπτωση να μπήκαν τα χρήματα πρίν έρθει email πως η αίτηση έχει εγκριθεί, εμένα έτσι έγινε.

Ναι, γιατί έχω κάρτα Alpha Bonus, όμως εξαργυρώνω τους πόντους και έρχεται μία η άλλη.1 φορά τον χρόνο κρατάει αυτόματα 12€.

Η χρέωση δεν νομίζω να είναι για τα OTP, αλλά για τα sms alert, με κάθε αγορά με κάρτα η μέσω e-banking, έρχεται sms.

Από παντού να αρπάξουν... Καμία άλλη τράπεζα δεν χρεώνει την ενημέρωση , νομίζω 

1 λεπτό πριν, Manolo7 είπε

Μου ήρθε και μένα μήνυμα από την άλφα, βλέπω το 16ψηφιο της κάρτας, αλλά που βλέπω ημερομηνία λήξης και cvv για να την περάσω στο Google Pay? Πατάω λεπτομέρειες κάρτας και δεν τα βγάζει 

Μόνο μέσω της εφαρμογής myAlpha Mobile μπορείς να τα δείς όλα τα στοιχεία της άυλης.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Manolo7 είπε

Στο app ή στο ebanking?

Εμενα στο app, οταν πατησα λεπτομερειες καρτας μου ζητησε κωδικο και τα εβγαλε κανονικα

Υ.Γ

Με προλαβε ο συνομιλητης

Επεξ/σία από tost12

27 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση,εκανα αιτηση δευτερα και ακομα λεει προς επεξεργασια απο τραπεζικο ιδρυμα δυστυχως φευγω μεθαυριο διακοπες σε νησι που η βενζινη ειναι 2.40++ και παιζει να μην προλαβω να βαλω εδω...

Έχεις τη δυνατότητα να πας σε νησί, έχεις τη δυνατότητα να πάρεις μαζί σου αμάξι, ε φσνταζομαι θα έχεις και τη δυνατότητα να το γεμίσεις πριν φύγεις. Τα λεφτά του fuel pass εκεί θα είναι και όταν γυρίσεις, δεν τα χάνεις 

• Like 1
  • Confused 1

7 λεπτά πριν, tzagaritos είπε

Έχεις τη δυνατότητα να πας σε νησί, έχεις τη δυνατότητα να πάρεις μαζί σου αμάξι, ε φσνταζομαι θα έχεις και τη δυνατότητα να το γεμίσεις πριν φύγεις. Τα λεφτά του fuel pass εκεί θα είναι και όταν γυρίσεις, δεν τα χάνεις 

Δεν περισσευουν δυστυχως αν δεν υπηρχε το fuel pass δεν θα το επαιρνα φετος το αυτοκινητο θα βαλω κανα 20αρικο πριν φυγω και θα βαλω στο νησι τοτε 

1 ώρα πριν, MikeJ είπε

Λες στον βενζινα να χρεώσει 80 στο pos και τη διαφορά να του τη δώσεις μετρητά φαντάζομαι.

Αν και νομίζω τα σύγχρονα βενζινάδικα ορίζει πόσο και βάζει τόσο ακριβώς, ούτε , cent πάνω κάτω.

1 ώρα πριν, Pwpwpw είπε

Γιατί να πέφτει άκυρο; 
Παραδειγμα φουλάρεις το αμάξι και παιρνει 100 ευρώ μέσα, φαντάζομαι θα γίνετε να κανείς μια συναλλαγή των 80 ευρώ με την αυλη του fuel pass και το 20αρικο που απομένει κανείς δεύτερη συναλλαγή είτε με την κανονικη χρεωστική σου είτε με μετρητά για μα συμπληρωθεί ολοκληρο το ποσό. Δεν βλέπω το λόγο για να πέσει άκυρο στην αυλη κάρτα  σε ένα φουλαρισμα >80 ευρω

1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Αν το υπόλοιπο της κάρτας δεν επαρκεί, τότε φυσικά και θα πέσει άκυρο.

Πάντως άσχετα με τι είναι συνδεδεμένη η αντλία, ο βενζινάς είναι αυτός που επιλέγει το ποσό πληρωμής στο pos.

thanks για τις απαντήσεις :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Αν το υπόλοιπο της κάρτας δεν επαρκεί, τότε φυσικά και θα πέσει άκυρο.

Αν για παράδειγμα έχουμε 50 ευρώ υπόλοιπο στην αυλη fuel pass card και βάλουμε 60 ευρώ καύσιμο, δεν μπορω να πληρώσω τα 50 ευρώ απο την αυλη και το 10αρικο που μένει να το πληρώσω απο την τσέπη μου;

Επεξ/σία από Pwpwpw

2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Αν για παράδειγμα έχουμε 50 ευρώ υπόλοιπο στην αυλη fuel pass card και βάλουμε 60 ευρώ καύσιμο, δεν μπορω να πληρώσω τα 50 ευρώ απο την αυλη και το 10αρικο που μένει να το πληρώσω απο την τσέπη μου;

Οχι, για τα υπολοιπα 10 ευρω θα πλεινεις το αυτοκινητο του ιδιοκτητη του βενζιναδικου, μεσα-εξω.

3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Οχι, για τα υπολοιπα 10 ευρω θα πλεινεις το αυτοκινητο του ιδιοκτητη του βενζιναδικου, μεσα-εξω.

Πνίγηκα πίνωντας καφέ παναθεμασε.....😂

33 minutes ago, SabotazNic said:

Μολις ηρθε και η δικια μου viva, στον ιδιο λογαριασμο με το fp1. Αιτηση Δευτερα βραδυ

Σε τι μορφή έρχεται η άυλη για viva; Δεν εχω ξαναχρησιμοποιήσει την εφαρμογή τους, εγκατέστησα το wallet. Ζητάει περαιτέρω verification που δεν είμαι σίγουρος πως χρειάζεται...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...