Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έλαβα την άυλη μέσω alpha.

Επειδή δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ψηφιακό πορτοφόλι για να ξέρω τα προβλήματα τους στην πράξη, ποιο να προτιμήσω για να μην έχω προβλήματα; my alpha wallet ή gpay;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

58 λεπτά πριν, power_1 είπε

Πρεπει να κανουμε την φορολογικη δηλωση για το φορολογικο ετος  2021 για να προχωρηση η διαδικασια ?

Με την αυλη καρτα κραταει τα στοιχεια που δωσαμε η τα ξαναπερναμε?

Χρεωνομαστε 1€ για καθε συναλαγη με την αυλη καρτα της Αλφα bank μεσο google pay 

1. Ναι.

2. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

3. Όχι βέβαια.

Μόλις τώρα, fonzi είπε

Έλαβα την άυλη μέσω alpha.

Επειδή δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει ψηφιακό πορτοφόλι για να ξέρω τα προβλήματα τους στην πράξη, ποιο να προτιμήσω για να μην έχω προβλήματα; my alpha wallet ή gpay;

Και τα 2 μια χαρά είναι.

3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

1. Ναι.

2. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.

3. Όχι βέβαια.

Και τα 2 μια χαρά είναι.

Θα πρεπει να περασουμε ξανα τα στοιχεια στην αιτηση η τα κραταει απο την προυγουμενη φορα

• Confused 1

@pcos Η βλαμμένη η Alpha δεν δίνει τα πλήρη στοιχεία της κάρτας στο Web Banking, μόνο στην εφαρμογή του κινητού τα βλέπεις όλα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Orestis_G είπε

@pcos Η βλαμμένη η Alpha δεν δίνει τα πλήρη στοιχεία της κάρτας στο Web Banking, μόνο στην εφαρμογή του κινητού τα βλέπεις όλα.

Το myAlpha Mobile ή το myAlpha Wallet εννοείς 

Επεξ/σία από dhmak

@fonzi To google wallet δείχνει να επικοινωνεί ταχύτερα με τα POS από τις εφαρμογές τον τραπεζών (τουλάχιστον στο δικό μου κινητό). Επίσης προσθέτεις κι άλλες κάρτες, και τις χρησιμοποιείς άμεσα (π.χ. εγώ χρέωσα σε σούπερ μάρκετ κάρτα διατακτικών Ticket Restaurant και στο καπάκι χρεωστική, χωρίς να χρειαστεί να παίζω με εφαρμογές)

1 λεπτό πριν, dhmak είπε

Το myAlpha Mobile ή το myAlpha Wallet εννοείς 

Το Mobile. Πλάκα - πλάκα ούτε που το'χα πάρει χαμπάρι το myAlpha Wallet. Δεν χρησιμοποιώ πολύ την Alpha.

Ερώτηση, αν και πιθανόν να έχει απαντηθεί:

Τι γίνεται σε περίπτωση που ζητήσεις να βάλεις 80€ και σου βάλει ο βενζινάς π.χ. 80.02 και η αντλία είναι συνδεδεμένη με το POS ; 

Να φανταστώ πέφτει άκυρο ; 

32 λεπτά πριν, Orestis_G είπε

thanks! εκανα login στο mobile app και την προσθεσα. κομπλε

2 minutes ago, AristidisZ said:

Τι γίνεται σε περίπτωση που ζητήσεις να βάλεις 80€ και σου βάλει ο βενζινάς π.χ. 80.02 και η αντλία είναι συνδεδεμένη με το POS ; 

Λες στον βενζινα να χρεώσει 80 στο pos και τη διαφορά να του τη δώσεις μετρητά φαντάζομαι.

Αν και νομίζω τα σύγχρονα βενζινάδικα ορίζει πόσο και βάζει τόσο ακριβώς, ούτε , cent πάνω κάτω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Γιατί να πέφτει άκυρο; 
Παραδειγμα φουλάρεις το αμάξι και παιρνει 100 ευρώ μέσα, φαντάζομαι θα γίνετε να κανείς μια συναλλαγή των 80 ευρώ με την αυλη του fuel pass και το 20αρικο που απομένει κανείς δεύτερη συναλλαγή είτε με την κανονικη χρεωστική σου είτε με μετρητά για μα συμπληρωθεί ολοκληρο το ποσό. Δεν βλέπω το λόγο για να πέσει άκυρο στην αυλη κάρτα  σε ένα φουλαρισμα >80 ευρω

Επεξ/σία από Pwpwpw

20 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Αν το υπόλοιπο της κάρτας δεν επαρκεί, τότε φυσικά και θα πέσει άκυρο.

Πάντως άσχετα με τι είναι συνδεδεμένη η αντλία, ο βενζινάς είναι αυτός που επιλέγει το ποσό πληρωμής στο pos.

Χρειαζεται να ανοιξουμε λογαριασμο viva και να βαλουμε ολες αυτες τις βλακειες που μας ρωταει για να παρουμε τα 80?

Ευχαριστω εκ των προτερων

• Confused 1

2 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

Χρειαζεται να ανοιξουμε λογαριασμο viva και να βαλουμε ολες αυτες τις βλακειες που μας ρωταει για να παρουμε τα 80?

Ευχαριστω εκ των προτερων

Όχι, περίμενε μήνυμα με οδηγίες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...