Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, blazar είπε

Κατάλαβα..

Σ'ευχαριστώ πολύ!

Αναλογα το κεπ μπορει να παρει απο 15 μερες μεχρι και κανα 2μηνο , παιζει κυριως αναλογα τον ογκο δουλειας που εχουν , μαζευουν αρκετες αιτησεις και τα πανε ολα μαζι , πολυ πιθανο να μην προλαβει να δηλωσει για fp2

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ έκανα online τη μεταβίβαση την επομένη που άνοιξε η πλατφόρμα. Μια μέρα μετά πήγα στο υπουργείο συγκοινωνιών και μέσα σε μια ώρα είχα την νέα άδεια. Την επόμενη φάνηκε στο taxis net το αυτοκίνητο. Και φυσικά έκανα κανονικά την αίτηση fuel pass και πήρα τα χρήματα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Αναλογα το κεπ μπορει να παρει απο 15 μερες μεχρι και κανα 2μηνο , παιζει κυριως αναλογα τον ογκο δουλειας που εχουν , μαζευουν αρκετες αιτησεις και τα πανε ολα μαζι , πολυ πιθανο να μην προλαβει να δηλωσει για fp2

Θα πάρει σίγουρα το fluel 3 ,τον Οκτώβριο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, AntiCambeR είπε

Εγώ με Alpha Bank, λαμβάνω μόνο sms και emails και ας έχω Viber.Για να μου στέλνουν στο Viber, θα πρέπει να το ενεργοποιήσω απο το e-banking.

Καλύτερα, γιατί δεν θέλω τα OTP στο Viber.

Σε χρεώνουν  όμως ακόμα το 1€ κάθε μήνα λόγω ειδοποίησης ::

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο 1ο fuell pass με κατάθεση σε λογαριασμό, μου είχε έρθει email πως η αίτηση καταχωρήθηκε, τώρα με άυλη κάρτα δεν ήρθε email.Μόλις κατάλαβα πως δήλωσα διαφορετικό email αυτή τη φορά, αλλά λογικά δεν παίζει ρόλο.

Οσοι έχετε δηλώσει κατάθεση σε λογαριασμό, υπάρχει περίπτωση να μπήκαν τα χρήματα πρίν έρθει email πως η αίτηση έχει εγκριθεί, εμένα έτσι έγινε.

9 λεπτά πριν, Panoskoopa είπε

Σε χρεώνουν  όμως ακόμα το 1€ κάθε μήνα λόγω ειδοποίησης ::

Ναι, γιατί έχω κάρτα Alpha Bonus, όμως εξαργυρώνω τους πόντους και έρχεται μία η άλλη.1 φορά τον χρόνο κρατάει αυτόματα 12€.

Η χρέωση δεν νομίζω να είναι για τα OTP, αλλά για τα sms alert, με κάθε αγορά με κάρτα η μέσω e-banking, έρχεται sms.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.

Καλημέρα σε ολους!Ειχα κανει την αιτηση 3/8 στις 8 το πρωι γραφει κατασταση ''προς αποστολη στη τραπεζα'' και ακομα δεν μ εχουν μπει....ξερετε περιπου ποσο θα κανουν να μπουν?

Δημοσ.

Πρεπει να κανουμε την φορολογικη δηλωση για το φορολογικο ετος  2021 για να προχωρηση η διαδικασια ?

Με την αυλη καρτα κραταει τα στοιχεια που δωσαμε η τα ξαναπερναμε?

Χρεωνομαστε 1€ για καθε συναλαγη με την αυλη καρτα της Αλφα bank μεσο google pay ?

• Confused 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, zoupous είπε

Καλημέρα σε ολους!Ειχα κανει την αιτηση 3/8 στις 8 το πρωι γραφει κατασταση ''προς αποστολη στη τραπεζα'' και ακομα δεν μ εχουν μπει....ξερετε περιπου ποσο θα κανουν να μπουν?

Αίτηση 2/8 για alpha bank και δεν έχουν φανεί. Μάλλον θα πρέπει να δείξουμε λίγο υπομονή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ηρθε η αυλη καρτα μπηκα στο myalpha web αλλα δεν μπορω να βρω τα πληρη στοιχεια της καρτας! μονο το νουμερο και το πιν

τα υπολοιπα που στο καλο τα βρισκω να την περασω χειροκινητα στο gpay?

Επεξ/σία από pcos
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, zoupous είπε

Κι εγώ τα ίδια. Είχαν πει περίπου 3 εργάσιμες.

• Like 2
Δημοσ.
11 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Ποιους, δηλαδή?

Για 15€, όλος αυτός ο καυγάς?

Ποιους...;Αντί να μπλέκουμε με κουπόνια για τα πάντα (κουπόνια ξέρεις συνήθως έχουμε σε πολέμους κ.α.!!!) θα μπορούσαν αυτόματα να μειώσουν την τιμή της βενζίνης και τελειώνουμε, όταν παραπάνω από τα μισά (56%) είναι φόροι κ.α. και ταυτόχρονα έχουμε από τις υψηλότερες τελικές τιμές βενζίνης με ένα από τα χαμηλότερα εισοδήματα Ευρωπαϊκά!

Βασικά ΔΕΝ είναι 15€ είναι 80€ γιατί αν δεν έχεις NFC (έχουν και οι δυο μου γονείς τελευταίας χρονιάς κινητά αλλά δεν έχουν NFC) πρέπει να βρεις άλλο τρόπο να το κάνεις!

Υ.Γ.: Και για ποιον καυγά λες; Μια ερώτηση έκανα.....σε forum βρισκόμαστε και μάλιστα εγώ από το 2001! Αν δεν ξέρεις για ποιο λόγο υπάρχουν τα forum τότε είναι δικό σου θέμα!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, runner1 είπε

Ποιους...;Αντί να μπλέκουμε με κουπόνια για τα πάντα (κουπόνια ξέρεις συνήθως έχουμε σε πολέμους κ.α.!!!) θα μπορούσαν αυτόματα να μειώσουν την τιμή της βενζίνης και τελειώνουμε, όταν παραπάνω από τα μισά (56%) είναι φόροι κ.α. και ταυτόχρονα έχουμε από τις υψηλότερες τελικές τιμές βενζίνης με ένα από τα χαμηλότερα εισοδήματα Ευρωπαϊκά!

Αφενός έτσι επιβραβεύεις και τους έχοντες αφετέρου δεν είναι δεδομένο ότι θα δεις αυτή την μείωση στην αντλία. Μερικοί δεν είστε με τίποτα ευχαριστημένοι. Ζείτε σε άλλη χώρα σίγουρα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...