Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οι της Τρίτης αύριο. Μην βιάζεστε. Σήμερα παίρνουν αυτοί που έκαναν την Δευτέρα. Ηρθε και του γαμπρού μου σήμερα για Αlpha. Είχε κάνει την Δευτέρα.

• Like 1
Δημοσ.

Πούλησα πριν 1,5 μήνα σε φίλη μου ένα αυτοκίνητό μου. Πάει να κάνει αίτηση για το fp2, αλλά το σύστημα της λέει πως δεν έχει κάποιο όχημα. Εγώ όταν πήγα να κάνω αίτηση fp2 για ένα άλλο αυτοκίνητό μου, μου εμφάνιζε και αυτό που της έχω πουλήσει. Μπορεί κάποιος που ξέρει, να μου πει πως λύνεται αυτό το θέμα, ώστε να κάνει αίτηση κανονικά;

Δημοσ.

Επειδή γράφονται διάφορα τελικά αν κάποιος δεν έχει NFC στο κινητό του γίνεται ΜΟΝΟ αν δηλώσει άλλο κινητό; Για παράδειγμα οι γονείς μου τι θα κάνουν; Γιατί έχουν δηλώσει το κινητό τους!!! Εγώ περιμένω να μου έρθει στο κινητό για να κάνω την διαδικασία με το Viva Wallet! Μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό μου κάπως και για εκείνους;;;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, runner1 είπε

Επειδή γράφονται διάφορα τελικά αν κάποιος δεν έχει NFC στο κινητό του γίνεται ΜΟΝΟ αν δηλώσει άλλο κινητό; Για παράδειγμα οι γονείς μου τι θα κάνουν; Γιατί έχουν δηλώσει το κινητό τους!!! Εγώ περιμένω να μου έρθει στο κινητό για να κάνω την διαδικασία με το Viva Wallet! Μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό μου κάπως και για εκείνους;;;;

Η περισσότερη διαδικασία θα γίνει στο κινητό των γονιών σου. Μέχρι και το στάδιο που μπαίνεις στην εφαρμογή και βλέπεις τα στοιχεία της κάρτας δεν χρειάζεται NFC. Στο τελευταίο βήμα που θα πρέπει να την περάσεις στο google/apple pay, θα το κάνεις στο δικό σου 

Βέβαια συνήθως πρώτα σιγουρευούμε ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη μέθοδο με την άυλη και μετά πετάμε υποβολή. Καλά τα έξτρα 15€ αλλά αν φτάνατε σημείο να μην πάρετε τίποτα δεν θα είχαν νόημα και θα βριζαμε πάλι αυτούς που έφτιαξαν την πλατφόρμα 😅

Επεξ/σία από tzagaritos
  • Like 2
Δημοσ.
19 hours ago, eleni16ek said:

Ναι το πάτησα αλλά έβγαζε μήνυμα να πάω στην τροχαία της περιοχής μου. 

Αποφάσισα κατά της 4 να πάρω ένα τηλέφωνο στην τροχαία και ως εκ θαύματος το σήκωσαν με την πρώτη. Με σύνδεσαν με μια κυρία τρομερά εξυπηρετική (μου έκανε απίστευτη εντύπωση όπως καταλαβαίνετε), η οποία μου ζήτησε κάποια στοιχεία μου είπε ότι κάνει μια απλή διασταύρωση στοιχείων. Μου ζήτησε να μπω ξανά στην εφαρμογή εκείνη την ώρα κ να της πω αν δει διορθωθεί το πρόβλημα και αν είναι όλα εντάξει. Και ΝΑΙ ήταν όλα σωστά και μπόρεσα να κάνω την αίτηση. 

Λογικά, θα το πάρω κι' εγώ ε; Θα κάνω αίτηση, όταν κάνω την φορολογική μου δήλωση, τέλη Αυγούστου

Με το Fuel Pass 1, ρώτησες; Το χάσαμε; Η συνήγορος του Πολίτη, τους ζήτησε να εξεταστεί η υπόθεση και "να τύχουμε της αναδρομικής εφαρμογής των ως άνω ευνοϊκών ρυθμίσεων, κατ’ επιταγή των αρχών της ισότητας και της χρηστής διοίκησης» γιά το fuel pass 1. Αλλά μάλλον χλωμό αυτό ε;

Τουλάχιστον, κάποιοι κινητοποιήσαμε το gov, να καταλάβει το λάθος του και να το διορθώσει στο fuel pass 2

Και μπράβο στον Συνήγορο του Πολίτη

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, runner1 είπε

Δεν έχει καμία σχέση η δήλωση του αριθμού κινητού με τις λειτουργίες της συσκευής, και με τη συσκευή εν γένει, δε μπορούν να δούνε τι συσκευή έχεις. Ο αριθμός χρησιμοποιείται για να στέλνουν sms επιβεβαίωσης.

Στο FP1 είχα 4 άυλες κάρτες ταυτόχρονα στη συσκευή μου.

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, blazar είπε

Πούλησα πριν 1,5 μήνα σε φίλη μου ένα αυτοκίνητό μου. Πάει να κάνει αίτηση για το fp2, αλλά το σύστημα της λέει πως δεν έχει κάποιο όχημα. Εγώ όταν πήγα να κάνω αίτηση fp2 για ένα άλλο αυτοκίνητό μου, μου εμφάνιζε και αυτό που της έχω πουλήσει. Μπορεί κάποιος που ξέρει, να μου πει πως λύνεται αυτό το θέμα, ώστε να κάνει αίτηση κανονικά;

Είσαι σίγουρος πως της το πούλησες, δλδ πως έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία? Πήγατε στη διεύθυνση μεταφορών και κάνατε άμεσα μεταβίβαση, ή μήπως απλά κάνατε αίτημα μεταβίβασης σε κάποιο ΚΕΠ?

Δημοσ.

Εγώ έκανα την αίτηση χθες το πρωί κατά τις 9πμ, επιλέγοντας κατάθεση σε τράπεζα.

...ακόμη δεν έχουν κατατεθεί...

Στο 1ο Fuel Pass, είχα κάνει την αίτηση κατά τις 6.30πμ και το απόγευμα είχαν κατατεθεί...τί στο καλό...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Είσαι σίγουρος πως της το πούλησες, δλδ πως έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία? Πήγατε στη διεύθυνση μεταφορών και κάνατε άμεσα μεταβίβαση, ή μήπως απλά κάνατε αίτημα μεταβίβασης σε κάποιο ΚΕΠ?

Σε ΚΕΠ πήγαμε. Δεν έχει πάρει ακόμα τη καινούρια άδεια κυκλοφορίας, που είναι στο όνομά της. Της έχουν δώσει απλά ένα χαρτί.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, blazar είπε

Σε ΚΕΠ πήγαμε. Δεν έχει πάρει ακόμα τη καινούρια άδεια κυκλοφορίας, που είναι στο όνομά της. Της έχουν δώσει απλά ένα χαρτί.

Το χαρτί αυτό είναι απλά αποδεικτικό για το ότι καταθέσατε το αίτημα μεταβίβασης μαζί με τα δικαιολογητικά, όταν γίνει η μεταβίβαση (συνήθως τους παίρνει πάνω από μήνα) θα φανεί κανονικά στο όνομα της φίλης.

Υπομονή, δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο.

• Thanks 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, runner1 είπε

Ευχαριστώ παιδιά!!!Μην πάνε χαμένα 80€ με αυτούς που μπλέξαμε!

Ποιους, δηλαδή?

1 ώρα πριν, runner1 είπε

Για 15€, όλος αυτός ο καυγάς?

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Το χαρτί αυτό είναι απλά αποδεικτικό για το ότι καταθέσατε το αίτημα μεταβίβασης μαζί με τα δικαιολογητικά, όταν γίνει η μεταβίβαση (συνήθως τους παίρνει πάνω από μήνα) θα φανεί κανονικά στο όνομα της φίλης.

Υπομονή, δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο.

Κατάλαβα..

Σ'ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...