Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μπορούμε να περάσουμε 2 3 κάρτες viva από fuell pass στο gpay χωρίς θέμα? Δεδομένα δεν χρειάζεται το nfc λειτουργεί όπως η χρεωστική μας κάρτα. 

Και 2 και 3 και 13 

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να ενημερώσω όποιον ενδιαφέρεται πως οι κάτοχοι αγροτικών οχημάτων δικαιούνται κανονικά το fuel pass 2. Στο fuel pass 1, τις πρώτες μέρες απέρριπταν τους κατόχους αγροτικών οχημάτων αλλά μετά διόρθωσαν το λάθος και τους δέχτηκαν κανονικά. Η εμπειρία μου επιβεβαιώνει τα γραφόμενά μου. 

Δημοσ.

Πριν λίγο μου ήρθε mail και τα sms από alphabank, έχω ηδη βάλει την κάρτα στο  πορτοφόλι του κινητού μου. Είχα κάνει αίτηση Δευτέρα πολύ αργά, μεσάνυχτα.

Δημοσ.

Εγώ που έκανα Δευτέρα πρωί πρώτος πρώτος τίποτα ακόμα. Πώς γίνεται να είναι τόσο ραντομ;

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Εγώ που έκανα Δευτέρα πρωί πρώτος πρώτος τίποτα ακόμα. Πώς γίνεται να είναι τόσο ραντομ;

Και εγώ Δευτέρα έκανα, μόλις ήρθε, από άλφα

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, MikeJ είπε

Τα ίδια 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμενα μου "κράτησαν μούτρα", γιατί με βάση το ΑΦΜ είχα δικαίωμα αίτησης απο 01/08 και προσπάθησα τώρα.Μετά το log in, βγάζει στιγμιαία σφάλμα και με πετάει πίσω να μπω πάλι στην εφαρμογή.Προσπάθησα 3-4 φορές απο κινητό με Opera, όπως στην προηγούμενη αίτηση.

Ενώ πρίν 5 λεπτά έκανα αίτηση για τον αδερφό μου απο το δικό του κινητό απο Chrome.

Εσείς μπορείτε να μπείτε στην πλατφόρμα αίτησης για το Fuell pass 2;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Εσείς μπορείτε να μπείτε στην πλατφόρμα αίτησης για το Fuell pass 2;

Ναι κανονικά. 

Επεξ/σία από turbakiasss
Δημοσ.

Εγώ πάντως με την alpha bank είμαι μια χαρά. 

Αίτηση στο gov την Δευτέρα, viber χθες κι sms με την κάρτα σήμερα. 

80€ θα με πάνε 2 μήνες. Μετά Βουλγαρία πάλι. Δε βαριέσαι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν μόλις μπήκα με Chrome, μπήκε κατευθείαν για καταχώρηση της αίτησης.

Μου ήρθε 1 email για επιβεβαίωση κωδικού και άλλο 1 για επιβεβαίωση του email.Πρώτα έβαλα τον κωδικό που ήρθε σε sms γιατί αυτό ζητούσε στην αρχή της σελίδας, αλλά όταν έκανα την επιβεβαίωση του email, μου έβγαλε σφάλμα πως ο σύνδεσμος δεν ισχύει η πως έχει χρησιμοποιηθεί.Μπήκα πάλι και με έβγαλε στην σελίδα με όλα τα στοιχεία της αίτησης με το email επιβεβαιωμένο, οπότε έβγαλε σφάλμα χωρίς λόγο.Πάτησα υποβολή αίτησης και τέλος.

Οπότε περιμένω sms η email απο την Alpha Bank για να πάρω την άυλη κάρτα;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AntiCambeR είπε

Λοιπόν μόλις μπήκα με Chrome, μπήκε κατευθείαν για καταχώρηση της αίτησης.

Μου ήρθε 1 email για επιβεβαίωση κωδικού και άλλο 1 για επιβεβαίωση του email.Πρώτα έβαλα τον κωδικό που ήρθε σε sms γιατί αυτό ζητούσε στην αρχή της σελίδας, αλλά όταν έκανα την επιβεβαίωση του email, μου έβγαλε σφάλμα πως ο σύνδεσμος δεν ισχύει η πως έχει χρησιμοποιηθεί.Μπήκα πάλι και με έβγαλε στην σελίδα με όλα τα στοιχεία της αίτησης με το email επιβεβαιωμένο, οπότε έβγαλε σφάλμα χωρίς λόγο.Πάτησα υποβολή αιτήσης και τέλος.

Οπότε περιμένω sms η email απο την Alpha Bank για να πάρω την άυλη κάρτα;

Θα σου στείλουν μήνυμα στο viber με τις ευχαριστίες τους. 

Εκεί έχει οδηγίες τι πρέπει να κάνεις. 

Για να μην έχεις αγωνία αύριο θα σου στείλουν ένα sms. 

Μετά που θα λάβεις το sms μπαίνεις στο app της τράπεζας κι εκεί υπάρχει η προπληρωμένη ψηφιακή κάρτα με τα 80€.

Δημοσ.

Τελικά μήπως πρέπει να έχεις viber για να σου στείλει η Alpha; 

Ίσως δεν έχουν κάρτα για sms τα παιδιά.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MikeJ είπε

Τελικά μήπως πρέπει να έχεις viber για να σου στείλει η Alpha; 

Ίσως δεν έχουν κάρτα για sms τα παιδιά.

Εγώ με Alpha Bank, λαμβάνω μόνο sms και emails και ας έχω Viber.Για να μου στέλνουν στο Viber, θα πρέπει να το ενεργοποιήσω απο το e-banking.

Καλύτερα, γιατί δεν θέλω τα OTP στο Viber.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...