Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, runner69 είπε

Μολις μου εσκασε και εμενα email απο την viva. Αίτηση την δεύτερη μέρα (Τρίτη).

Και ναι μολις λαβετε το email, δεν χρειαζεται νεος λογαριασμος. Οσοι ειχατε δημιουργησει παλιοτερα κανετε login με τα ίδια στοιχεία και βγαζει στο dashboard το fuel pass 2 το οποιο ειναι διαφορετικη κάρτα από το 1.

Παρεμπιπτοντως η νεα κάρτα έχει ημερομηνία λήξης 10/22 ενω του fuel pass 1 ειχε 05/25. Το κατάλαβαν και το διόρθωσαν.

image.png.1b1b2064b81e8ed303f30aab7ae93383.png

Επεξ/σία από runner69
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 minutes ago, Pwpwpw said:

Στο fuel pass1 η alpha ήταν ταχύτερη της viva, τώρα βλέπω ότι μαλλον αντιστράφηκε αυτο.

Μάλλον επειδή αρκετοί ( όπως και εγώ) πήγαν με αυτή τη λογική και επέλεξαν Άλφα αντί για Βίβα και έπαθε κοκομπλόκο η Άλφα.

• Like 6

Στις 21/6/2022 στις 11:09 ΜΜ, paylidis είπε

Εκεί είναι η μεσαία τάξη πλέον. Περίπου στις 30-35Κ οικογενειακό. 

Το μέσο ατομικό για άγαμο είναι 30000;

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πλέον αυτά τα ποσά που λες στην μεσαία τάξη της Ελλάδας...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, Titos301 είπε

μπορω να βαλω πχ 2 φορες βενζινη απο 50€ ετσι; 

αν εισαι δικαιουχος 100€ ναι ... 

edit: 

Όλες οι αντιδράσεις είναι γέλιο , δεν ξέρω γιατί ... υπάρχουν κατηγορίες πωλητών που δικαιούνται 100€ λόγω δυσπρόσιτων περιοχών  :

• εκατό (100) ευρώ με τη χρήση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας για δικαιούχους ιδιοκτήτες οχημάτων, πλην μοτοσυκλετών-μοτοποδηλάτων, με κύρια κατοικία στις Περιφέρειες Βορείου Αιγαίου, Νοτίου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων της Περιφέρειας Αττικής, στην Περιφερειακή Ενότητα Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην Περιφερειακή Ενότητα Θάσου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στη νήσο Σαμοθράκη της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και στη νήσο Αμμουλιανή της Περιφερειακής Ενότητας Χαλκιδικής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Το ανωτέρω ποσό διαμορφώνεται σε ογδόντα πέντε (85) ευρώ, εφόσον ο δικαιούχος επιλέξει κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Επεξ/σία από terry308
  • Thanks 1
  • Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, tsagod είπε

πριν λίγο ήρθε viber με οδηγίες απο alpha bank 🤑

Στην σελίδα vouchers.gov.gr λογικά θα έχει αλλάξει η κατάσταση από αποστολή σε επεξεργασία ή εγκριθείσα, σωστά ;;

Επεξ/σία από dhmak

1 λεπτό πριν, daPro είπε

Πάρα πολύ απλή διαδικασία.Απορω με τον εαυτό μου που στο πρώτο πασσ επέλεξα κατάθεση επειδή νόμιζα ότι θα μπλέξω με viva/gpay 

Αν θελεις περιεγραψε μας οσο περισσοτερο λεπτομερώς γίνεται την ... απλη διαδικασια...

12 λεπτά πριν, iageogr είπε

Αν θελεις περιεγραψε μας οσο περισσοτερο λεπτομερώς γίνεται την ... απλη διαδικασια...

Όταν σου έρθει το email έχει όλες τις οδηγίες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...