Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, ibizakias10 είπε

Καλησπέρα σας και ζητώ συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη το ερώτημα μου.

εαν ΔΕΝ εισαι πελάτης alpha bank, υπάρχει τρόπος εαν και εφόσον επιλέξεις την Alpha bank για το fuel pass, να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογη της ? Επι εποχή Fuel pass 1 κάπου είχε πάρει το μάτι μου οτι παιρνεις κωδικούς και κανεις log in ΜΟΝΟ γι αυτη την υπηρεσια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

το χω ρωτησει και εγω γιατι ειχα την απορια, μια απαντηση ηταν οτι μαλλον οχι, καποιος αλλος εγραψε οτι βλεπει ολους τους λογαριασμους του με τους κωδικους που πηρε απο το fuel 1. Οπως και να χει αλφα επελεξα, θα δουμε τι ισχυει απο τα δυο

1 λεπτό πριν, terry308 είπε

Γιατί δεν επέλεξες ALPHA  ;; 

και η αλφα τα ζωα μου αργα ειναι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, lele322 είπε

Εγω εχω ένα άλλο προβλημα. Αγορασα προσφατα ενα αμαξι μεταχειρισμενο,και εκανα την μεταβιβαση μεσω κεπ.

Εχω παρει την προσωρινη αδεια ,αλλα το αμαξι δεν ειναι ακομα στο ονομα μου,μεχρι να βγει η κανονικη, αρα δεν μπορω να παρω fuel pass. 

Τι να κανω δεν ξερω 🥺

Θα περιμένεις.

Δεν ήξερες ότι θα βγει fluel pass 2 ?

1 ώρα πριν, lele322 είπε

1 ώρα πριν, lele322 είπε

1 ώρα πριν, lele322 είπε

1 ώρα πριν, lele322 είπε

1 ώρα πριν, lele322 είπε

1 ώρα πριν, lele322 είπε

1 ώρα πριν, lele322 είπε

1 ώρα πριν, lele322 είπε

🥺

1 ώρα πριν, lele322 είπε

pan widget

Επεξ/σία από GREGORYMO
Λαθος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν χρειάζεται να είσαι πελάτης alpha για να την επιλέξεις, όνομα και κωδικός θα σταλούνε όταν εγκριθεί η αίτηση.

https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/kartes/fuel-pass-ii/pos-kano-xrisi-tin-neas-fuel-pass-visa-ii-kartas

Επεξ/σία από dhmak

10 λεπτά πριν, terry308 είπε

Γιατί δεν επέλεξες ALPHA  ;; 

Γιατι η ALPHA ειναι ταχυτερη? Εχω κανει αιτηση απο Δευτερα Βραδυ και μεχρι και αυτη την στιγμη που γραφω τιποτα ακομη. Βασικα δεν εχω διαβασει ουτε μια αναφορα εδω απο καποιο μελος οτι του πιστωθηκε η αυλη καρτα ειτε alpha ειτε viva.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει πόσο γρήγορα θα βγει η κάρτα , χθες έβαλα καύσιμα και θα μου πάνε για κάποιες μέρες 

Δεν θα γεμίσω 80€ βενζίνη ειδικά καλοκαίρι 

Στο fp1 η viva είχε θέματα , οπότε επέλεξα alpha 

Δίνω ένα τεράστιο ελαφρυντικό χρόνου/αναμονής/έγκρισης στις εκάστοτε "τράπεζες" για να διαχειριστούν τις διαδικασίες υλοποίησης - "εκτύπωσης" "έκδοσης" των νέων ψηφιακών καρτών , για έναν όγκο δεδομένων χιλιάδων καταναλωτών . 

Επεξ/σία από terry308

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά για την άυλη δεν θα έπρεπε να έχουνε βάλει στο παιχνίδι και τις υπόλοιπες τράπεζες, ώστε να επιλέγεις όποια θές και να διεκπεραιώνονται και πιο σύντομα, οι αιτήσεις ;;

Επεξ/σία από dhmak
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, terry308 είπε

Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει πόσο γρήγορα θα βγει η κάρτα , χθες έβαλα καύσιμα και θα μου πάνε για κάποιες μέρες 

Δεν θα γεμίσω 80€ βενζίνη ειδικά καλοκαίρι 

Στο fp1 η viva είχε θέματα , οπότε επέλεξα alpha 

Δίνω ένα τεράστιο ελαφρυντικό χρόνου/αναμονής/έγκρισης στις εκάστοτε "τράπεζες" για να διαχειριστούν τις διαδικασίες υλοποίησης - "εκτύπωσης" "έκδοσης" των νέων ψηφιακών καρτών , για έναν όγκο δεδομένων χιλιάδων καταναλωτών . 

Ουτε εμενα με νοιαζει αν θα κανει 2-3 μερες παραπανω.

Ο φιλος ποιο πανω ηταν προβληματισμενος για την καθυστερηση που βλεπει σττην Viva που επελεξε και του λες γιατι δεν επελεξες alpha. Και εγραψα οτι και η alfa τα ζωα μου αργα ειναι, εχω 3 μερες που εκανα αιτηση στην alpha και τιποτα ακομα

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, dhmak είπε

Λογικά για την άυλη δεν θα έπρεπε να έχουνε βάλει στο παιχνίδι και τις υπόλοιπες τράπεζες, ώστε να επιλέγεις όποια θές και να διεκπεραιώνονται και πιο σύντομα, οι αιτήσεις ;;

Δεν ήθελαν.

Σιγά, την κονομα από αυτή την δουλειά. Μέσα μπαίνεις.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα

3 ώρες πριν, rafail1994 είπε

Τι διαδικασία ακολούθησες ;

μπηκα gov , επελεξα αυλη καρτα. κατεβασα viva wallet ,πατησα ανοιγμα λογαργιασμου και μετα συνδεση σε gov. λεει δεν απαιτει ανοιγμα λογαργιασμου αλλα δεν βλεπω αλλη επιλογη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...