Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, freestyoler93 είπε

Καλησπερα παιδια..Εχω το αυτοκινητο στο ονομα του πατερα μου και δυστυχως δεν μπορω να παρω το fuel pass.Γνωριζετε αν γινω συνιδιοκτητης θα μπορεσω να το παρω? Και ποια ειναι η διαδικασια?

Ο πατερας σου δεν ειναι δικαιουχος? 

Επεξ/σία από Pwpwpw
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγω εχω ένα άλλο προβλημα. Αγορασα προσφατα ενα αμαξι μεταχειρισμενο,και εκανα την μεταβιβαση μεσω κεπ.

Εχω παρει την προσωρινη αδεια ,αλλα το αμαξι δεν ειναι ακομα στο ονομα μου,μεχρι να βγει η κανονικη, αρα δεν μπορω να παρω fuel pass. 

Τι να κανω δεν ξερω 🥺

Έκανα από χθες την αίτηση για καταθεση σε λογαριασμο αλλά τίποτα ακόμα, ενώ πολλοί λέει τα πήραν ήδη. Επεξεργασια απο τραπεζικο ιδρυμα λεει.. απορω

4 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Έκανα από χθες την αίτηση για καταθεση σε λογαριασμο αλλά τίποτα ακόμα, ενώ πολλοί λέει τα πήραν ήδη. Επεξεργασια απο τραπεζικο ιδρυμα λεει.. απορω

ασε την επεξεργασια που λεει, στο λογαρισμο που δηλωσες να γινει η καταθεση τσεκαρες μηπως εχουν μπει?

2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

ασε την επεξεργασια που λεει, στο λογαρισμο που δηλωσες να γινει η καταθεση τσεκαρες μηπως εχουν μπει?

Ναι ναι απο τις 4 κοιταω , τιποτα ακομα. Ελεγξα και τα στοιχεια ολα ενταξει.Δεν με πειραζει απλα μου φαινεται παραξενο που ολοι τα πηραν μπαμ.

10 λεπτά πριν, lele322 είπε

Τι να κανω δεν ξερω 

1) Επικοινωνία με το προηγούμενο ιδιοκτήτη νά κάνει αυτός την αίτηση και να σου μεταβιβάσει τα στοιχεία της κάρτας ή το ποσό ή απλά να δηλώσει τα δικά σου στοιχεία. 

2)Υπομονή και υποβολή της αίτησης πριν από το τέλος της προθεσμίας 

44 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Ο πατερας σου δεν ειναι δικαιουχος? 

οχι γιατι το οικογενειακο μικτο εισοδημα ειναι 35000.Υπαρχει περιπτωση αν μπω συνδικαιουχος να το παρω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, freestyoler93 είπε

οχι γιατι το οικογενειακο μικτο εισοδημα ειναι 35000.Υπαρχει περιπτωση αν μπω συνδικαιουχος να το παρω?

Δεν γνωριζω να σου απαντησω!

16 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Ναι ναι απο τις 4 κοιταω , τιποτα ακομα. Ελεγξα και τα στοιχεια ολα ενταξει.Δεν με πειραζει απλα μου φαινεται παραξενο που ολοι τα πηραν μπαμ.

Ισως φανει αργοτερα το απογευμα στον λογαρισμο το ποσο, αν οχι σημερα, πιστευω αυριο  σιγουρα, τουλαχιστον συμφωνα με αυτα που διαβασα εδω μεσα. Με την προυποθεη φυσικα οτι εχει γινει σωστα η αιτηση.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 2

30 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Δεν γνωριζω να σου απαντησω!

Ισως φανει αργοτερα το απογευμα στον λογαρισμο το ποσο, αν οχι σημερα, πιστευω αυριο  σιγουρα, τουλαχιστον συμφωνα με αυτα που διαβασα εδω μεσα. Με την προυποθεη φυσικα οτι εχει γινει σωστα η αιτηση.

Νταξει ειναι και αλλοι που δεν τα πηραν οποτε ηρεμησα χαχα. Ολα οκ Με Τη δηλωση. Θενξ pwpw

• Like 1

29 minutes ago, Hiddenite said:

Καλησπέρα, οι αιτούντες από την Δευτέρα άυλη κάρτα της alpha έχουν λάβει κωδικούς;

Μπα τίποτα και έκανα αίτηση νωρίς το πρωί Δευτέρας άρα έχουν περάσει πάνω από 48 ώρες.

6 ώρες πριν, shodan είπε

Εγώ ξημερώματα Τρίτης έκανα την αίτηση για άυλη Viva, ακόμα περιμένω. Η κατάσταση αίτησης αναφέρει: ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ.

Οπότε περιμένουμε. Όπως είπαν και σε προηγούμενα μηνύματα θα χρειαστεί 2-3 ημέρες μέχρι να λάβουμε email/μήνυμα.

Από την 1η ώρα (ΑΦΜ που λήγει σε 1) έκανα την αίτηση & ακόμα τίποτα, καθόμαστε και περιμένουμε (2η φορά εγώ) τη Viva Wallet να κάνει την επεξεργασία της αίτησης.

Είναι ντροπή αυτό που γίνεται, την πρώτη φορά την είχαμε κράξει όλοι εδώ, αλλά & στο Twitter, αλλά μυαλό δεν έβαλε.

2 ώρες πριν, kolossos είπε

Και άμα μου το απορρίψουν, δεν νομίζω να έχει δεύτερη ευκαιρία! Τα χάνω. 

Κάποιος που να γνωρίζει? 

2' ευκαιρία, όχι.

Στο επόμενο fluel pass 3

2 ώρες πριν, freestyoler93 είπε

Καλησπερα παιδια..Εχω το αυτοκινητο στο ονομα του πατερα μου και δυστυχως δεν μπορω να παρω το fuel pass.Γνωριζετε αν γινω συνιδιοκτητης θα μπορεσω να το παρω? Και ποια ειναι η διαδικασια?

ΝΑΙ.

Αλλά, δεν γίνεται αμέσως.

Θέλει μηχανολογικό κτλ

Καλησπέρα σας και ζητώ συγνώμη αν έχει απαντηθεί ήδη το ερώτημα μου.

εαν ΔΕΝ εισαι πελάτης alpha bank, υπάρχει τρόπος εαν και εφόσον επιλέξεις την Alpha bank για το fuel pass, να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογη της ? Επι εποχή Fuel pass 1 κάπου είχε πάρει το μάτι μου οτι παιρνεις κωδικούς και κανεις log in ΜΟΝΟ γι αυτη την υπηρεσια.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

15 λεπτά πριν, apapadop837 είπε

Από την 1η ώρα (ΑΦΜ που λήγει σε 1) έκανα την αίτηση & ακόμα τίποτα, καθόμαστε και περιμένουμε (2η φορά εγώ) τη Viva Wallet να κάνει την επεξεργασία της αίτησης.

Είναι ντροπή αυτό που γίνεται, την πρώτη φορά την είχαμε κράξει όλοι εδώ, αλλά & στο Twitter, αλλά μυαλό δεν έβαλε.

Γιατί δεν επέλεξες ALPHA  ;; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...