Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Μηπως σας βγαζει εκτος λογω οικονομικων κριτηριων?

Οχι ουτε και χρωσταω! Ειναι ολα οκ και πηγε το μυαλο μου στην ημερομηνια της ασφαλειας αλλα τελικα δεν ειναι ουτε απο αυτο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
51 λεπτά πριν, toxotis70 είπε

προσπαθησα σημερα να μπω στο συστημα (το ΑΦΜ τελειωνει σε 9) και αμεσως μου λεει δεν ειστε δικαιουχος!

Ξερει κανεις γιατι μππορει να γινεται αυτο ?

Στο  πρωτο fuel pass με εβαλε κανονικα στο συστημα και πηρα το επιδομα...

14 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Ακριβως ιδια περιπτωση και με μενα και εχω μεινει με τα ερωτηματικα!!!

Εαν υποθεσουμε οτι εχετε κανει την καινουργια φορολογικη γιατι αυτη λαμβανεται υποψην και ειναι απαραιτητη για το fuel pass 2 και εχετε πληρωμενα τελη κυκλοφοριας και ασφαλεια κανονικα, ειστε σιγουροι οτι ειστε εντος οικονομικων κριτηριων?

Υποψιν τα οικονομικα κρητηρια αναφερονται στο οικογενειακο εισοδημα και συγκεκριμενα στις μεικτες οικογενειακες απολαβες, εαν δεν υπαρχει ανηλικο τεκνο και οι μικτες οικονομικες οικογενειακες απολαβες ξεπερνανε τα 30,000 ευρω δεν  ειστε δικαιουχοι.

Επεξ/σία από Pwpwpw

3 λεπτά πριν, DjTony είπε

Παιδιά βλέπω ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια.... Κάντε αίτηση με τα στοιχεία του εκάστοτε κατόχου, email και κινητό κανονικά και όταν έρθουν τα στοιχεία για την αΰλη κάρτα βάλτε τα σε οποιοδήποτε smartphone βρείτε μπροστά σας και πληρώστε με NFC. Δε χρειάζεται αν μου δώσεις εμένα την κάρτα σου να πληρώσω για εσένα να βάλω το δικό μου κινητό. Το δικό σου θα βάλεις άλλα όταν σου έρθουν τα στοιχεία θα πληρώσω εγώ για σένα με τη δικιά μου συσκευή. 

φανταζομαι για εμενα απαντα!οποτε μπορουμε με μια συσκευη να πλησουμε με ξεχωριστη καρτα!

3 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Εαν υποθεσουμε οτι εχετε κανει την φορολογικη την καινουργια γιατι αυτη λαμπανεται υποψην και ειναι απαραιτητη για το fuel pass 2 ειστε σιγουροι οτι ειστε εντως οικονομικων κριτηριων? Υποψην τα οικονομικα κρητηρια αναφερονται στο οικογενειακο εισοδημα και συγκεκριμενα στις μεικτες οικογενειακες απολαβες, εαν δεν υπαρχει ανηλιγο τεκνο και οι μικτες οικονομικες οικογενειακες απολαβες ξεπερνανε τα 30,000 ευρω δεν  ειστε δικαιουχοι.

Μόλις τώρα, Manolo7 είπε

Παιδιά το σύστημα κόβει αυτόματα για τρία πράγματα. Εισόδημα ασφάλεια απλήρωτα τέλη κυκλοφορίας. Ένας από αυτά θα ειναι

Μην λεμε τα αυτονοητα εχει γινει η φ.δ με τα ιδια δεδομενα! Το 1ο το πηρα κανονικα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Μην λεμε τα αυτονοητα εχει γινει η φ.δ με τα ιδια δεδομενα! Το 1ο το πηρα κανονικα!

Αυτοματοποιημενα το συστημα σε βγαζει μη δικαιουχο για 3 πραγματα, ειτε μεγαλυτερο εισοδηματα απο το ανωτερο προβλεπομενο, ειτε απληρωτα τελη, ειτε απληρωτη/ληγμενη ασφαλεια. Η λογικη λεει οτι κατι απο τα 3 δεν ειναι μεσα στις προυποθεσεις, αν ειναι οκ ολα αυτα κανεις δεν ξερει, μπορει να ειναι καποιο σφαλμα του συστηματος τι να πω.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1

13 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Αυτοματοποιημενα το συστημα σε βγαζει μη δικαιουχο για 3 πραγματα, ειτε μεγαλυτερο εισοδηματα απο το ανωτερο προβλεπομενο, ειτε απληρωτα τελη, ειτε απληρωτη/ληγμενη ασφαλεια. Η λογικη λεει οτι κατι απο τα 3 δεν ειναι μεσα στις προυποθεσεις, αν ειναι οκ ολα αυτα κανεις δεν ξερει, μπορει να ειναι καποιο σφαλμα του συστηματος τι να πω.

49 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Εβαλα κωδικους απο ατομο που δεν εχει κανει φορολογικη δηλωση και βγαζει οτι οτι δεν εχει κανει φορ. δηλ. για το ετος 2021. Εμενα ομως βγαζει οτι δεν το δικαιουμαι χωρις καποια αιτιολογηση?!?!?

Τωρα που απευθυνομαι για να μαθω? Τα ΚΕΠ θα το βρουνε..????

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Εαν δν εχει γινει η φορολογικη οντως σου λεει οτι δεν εχεις κανει φορολογικη, στα υπολοιπα  δεν βγαζει αιτιολογια, απλα λεει οτι δεν εισαι δικαιουχος.

Για το κομματι το ειδοσηματικο παντως  μπορω να πω με σιγουρια οτι δεν γραφει αιτια γιατι το ειδα με τα ματια μου. Συγγενεις μου με μικτο οικογενειακο εισοδημα >30.000, βαζεις κωδικους taxis στο Fuel pass και στην συνεχεια γραφει οτι "δεν ειστε δικαιουχος" χωρις να προσδιοριζει τον λογο που δεν εισαι.

Εσενα βεβαια εφοσον πληρης ολα τα κριτηρια και προφανως ειναι σφαλμα του συστηματος δεν ξερω τι πρπει να κανεις.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Thanks 1

44 λεπτά πριν, Nikolas_620ti είπε

φανταζομαι για εμενα απαντα!οποτε μπορουμε με μια συσκευη να πλησουμε με ξεχωριστη καρτα!

Ναι σε μια συσκευή μπορείς να βάλεις 20 fuel pass διαφορετικών ανθρώπων και να πληρώνεις 

• Thanks 3

38 λεπτά πριν, DjTony είπε

Ναι σε μια συσκευή μπορείς να βάλεις 20 fuel pass διαφορετικών ανθρώπων και να πληρώνεις 

σε ευχαριστω πολυ να εισαι καλα!

4 ώρες πριν, eleni16ek είπε

Εγώ δυστυχώς συνεχίζω να έχω πρόβλημα λόγω του ίδιου αριθμού πινακίδας. Μου γράφει να παω στην τροχαία της περιοχής μου. Στις επόμενες μέρες θα πάω να δω τι θα μου πουν. 

Πάτησες το κουμπί στη καινουρια επιλογή που έβαλαν ακριβως κατω από τον αριθμο πινακίδας "Εάν δε βλέπετε το μοτοποδήλατό σας, παρακαλώ πατήστε εδώ - Λήψη Μοτοποδηλάτων" και εξακολουθει να μην σου εμφανιζει τιποτα;

καποιος που να μην απετυχε η εκικαιροποιηση των στοιχειων του μεσω viva wallet ; και εμενα και οσων ξερω τα ιδια. αποτυχια λεει

8 λεπτά πριν, GeG είπε

καποιος που να μην απετυχε η εκικαιροποιηση των στοιχειων του μεσω viva wallet ; και εμενα και οσων ξερω τα ιδια. αποτυχια λεει

Τι διαδικασία ακολούθησες ;

Καλησπερα παιδια..Εχω το αυτοκινητο στο ονομα του πατερα μου και δυστυχως δεν μπορω να παρω το fuel pass.Γνωριζετε αν γινω συνιδιοκτητης θα μπορεσω να το παρω? Και ποια ειναι η διαδικασια?

7 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Κάντο και ότι κάτσει.

24 ώρες 

Και άμα μου το απορρίψουν, δεν νομίζω να έχει δεύτερη ευκαιρία! Τα χάνω. 

Κάποιος που να γνωρίζει? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...