Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσπαθησα σημερα να μπω στο συστημα (το ΑΦΜ τελειωνει σε 9) και αμεσως μου λεει δεν ειστε δικαιουχος!

Ξερει κανεις γιατι μππορει να γινεται αυτο ?

Στο  πρωτο fuel pass με εβαλε κανονικα στο συστημα και πηρα το επιδομα...

Επεξ/σία από toxotis70
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

καλησπερα δεν εχω συσκευη nfc εχει ομως συγγενικο μου ατομο στο σπιτι(θα παρει κ αυτος το fuel pass με nfc) υπαρχει η δυνατοτητα τα γινει πληρωμει με nfc απο την ιδια συσκευη? πχ πληρωνει με nfc με την δικη του καρτα(80 ευρω) κανουμε διαγραφη στην εφαρμογη και με την ιδια συσκευη πληρωνω με την δικη μου καρτα αφου γινει εγκατασταση απο την αρχη ?

2 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Οι αγροτες παιρνουν επιστροφη ΦΠΑ για το πετρελαιο που καινε (βασικα και για την βενζινη παιρνουν) οποτε ποιος ο λογος να τους δωσει fuel pass?Εχω αγροτικο βενζινης και μου την ειχε απορριψει την αιτηση στο πρωτο fuel pass.Μολις ειδα το πρωτο σου μυνημα εκανα παλι αιτηση ετσι απο περιεργεια και περιμενω να δω.Παλι για απορριψη παει αλλα βλεπουμε.

Αυτό γίνεται στα 15'.

Δεν αργεί

3 λεπτά πριν, toxotis70 είπε

προσπαθησα σημερα να μπω στο συστημα (το ΑΦΜ τελειωνει σε 9) και αμεσως μου λεει δεν ειστε δικαιουχος!

Φορολογική δήλωση έχεις κάνει?

ναι φυσικα, εχει εκαθαριστει κιολας!

Υπαρχει χρεος που το εχω κανει διακανονισμο κι εχω πληρωσει τη πρωτη δοση

4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Πιστεύω ότι θα κάνει παραπάνω από 2-3 μέρες. Σκέψου ότι οι αιτήσεις των πρώτων αφμ άνοιξαν Κυριακή αργά βράδυ μετά τις 12 και ακόμη και σήμερα που είναι Τετάρτη μεσημέρι δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά από κάποιο μέλος εδώ στο νήμα ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία και του πιστώθηκε το ποσό  στην  αυλη κάρτα.

Οσοι επέλεξαν τραπεζική κατάθεση εντός 24ωρου είδαν τα χρήματα στο λογαριασμό, για αυλη έχουν περάσει  3 24ωρα μετά από τις αιτήσεις των πρώτων αφμ και δεν έχει δει κανείς χρήματα. Βλέπω να περιμένουμε καμία βδομάδα οσοι επιλέξαμε αυλη..

Στο fluel 1, πόσες ημέρες χρειάστηκαν?

1 λεπτό πριν, toxotis70 είπε

ναι φυσικα, εχει εκαθαριστει κιολας!

Υπαρχει χρεος που το εχω κανει διακανονισμο κι εχω πληρωσει τη πρωτη δοση

Κάτι άλλο φταίει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Στο fluel 1, πόσες ημέρες χρειάστηκαν?

Δεν γνωρίζω γιατί στο fuel pass 1 είχα επιλέξει κατάθεση σε τράπεζα γιατί ήταν μόλις 5 ευρώ η χρηματική διαφορά συγκριτικά με  αυλη  κάρτα, τώρα που είναι 15 ευρώ η διαφορά επέλεξα την αυλη.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Δεν γνωρίζω γιατί στο fuel pass 1 είχε επιλέξει κατάθεση σε τράπεζα γιατί ήταν μόλις 5 ευρώ η χρηματική διαφορά συγκριτικά μα αυλη κάρτα, τώρα που είναι 15 ευρώ επέλεξα την αυλη.

Και να αργήσει λίγο, 15€ είναι καλός τόκος 

5 λεπτά πριν, toxotis70 είπε

πως μπορω να το μαθω?

Αν δεν πάει το μυαλό σου κάπου, μόνο να ξαναπροσπαθήσεις μήπως είναι ατέλεια της εφαρμογής και φτιάξει από μόνο του.

Εκτός αν υπάρχει λόγος.

Ασφάλεια οκ ?

17 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αυτό γίνεται στα 15'.

Δεν αργεί

Κι ομως εγκριθηκε η αιτηση και γραφει Προς Αποστολη στο Τραπεζικο Ιδρυμα.Τι να πω,την πρωτη φορα μας ειχαν αφησει απ εξω.Τεσπα,80+65=145 γιουβρια που λεει και η Ουκρανιδα.Θα την παρω φουλ προγραμμα να γουσταρω.Με το απλο δεν γινεσαι μαγκας.😆

5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Καλησπερα! Τελικα στο αλλο εγινε η αιτηση! Αρα δεν ειναι απο την ημερομηνια της ασφαλειας..

Εβαλα κωδικους απο ατομο που δεν εχει κανει φορολογικη δηλωση και βγαζει οτι οτι δεν εχει κανει φορ. δηλ. για το ετος 2021. Εμενα ομως βγαζει οτι δεν το δικαιουμαι χωρις καποια αιτιολογηση?!?!?

Τωρα που απευθυνομαι για να μαθω? Τα ΚΕΠ θα το βρουνε..????

23 λεπτά πριν, LouCi4er είπε

Οι αγροτες παιρνουν επιστροφη ΦΠΑ για το πετρελαιο που καινε (βασικα και για την βενζινη παιρνουν) οποτε ποιος ο λογος να τους δωσει fuel pass?Εχω αγροτικο βενζινης και μου την ειχε απορριψει την αιτηση στο πρωτο fuel pass.Μολις ειδα το πρωτο σου μυνημα εκανα παλι αιτηση ετσι απο περιεργεια και περιμενω να δω.Παλι για απορριψη παει αλλα βλεπουμε.

γεια σ.

οκ, απλά η κοπέλα που μ απάντησε στην επίσημη γραμμή εξυπηρέτησης, μ φάνηκε σίγουρη γ αυτό π μ πρότεινε, με την προσωρινή αλλαγή χρήσης του αγροτικού. δεν έχω βέβαια τα στοιχεία τους ούτε απόλυτη εμπιστοσύνη, απλά το ανέφερα μήπως κάποιοι όντως το καταφέρουν.

Στήριξη της τιμημένης ελληνικής εργατιάς...

36 λεπτά πριν, toxotis70 είπε

Ακριβως ιδια περιπτωση και με μενα και εχω μεινει με τα ερωτηματικα!!!

Παιδιά βλέπω ρωτάνε τα ίδια και τα ίδια.... Κάντε αίτηση με τα στοιχεία του εκάστοτε κατόχου, email και κινητό κανονικά και όταν έρθουν τα στοιχεία για την αΰλη κάρτα βάλτε τα σε οποιοδήποτε smartphone βρείτε μπροστά σας και πληρώστε με NFC. Δε χρειάζεται αν μου δώσεις εμένα την κάρτα σου να πληρώσω για εσένα να βάλω το δικό μου κινητό. Το δικό σου θα βάλεις άλλα όταν σου έρθουν τα στοιχεία θα πληρώσω εγώ για σένα με τη δικιά μου συσκευή. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...