Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

31 λεπτά πριν, terry308 είπε

Μπαίνοντας στην εφαρμογή που απο σήμερα είναι ανοιχτή για όλα τα ΑΦΜ εμφανίζει τα οχήματα , επιλέγεις 1 (ένα) όχημα και προχωράει η αίτηση , μετά αν βάλεις 40€ diesel και 40€ βενζίνη δεν υπάρχει περιορισμός ή οποιοδήποτε ποσό/καύσιμο 

Αν δεν δικαιούσαι επιδότηση για κάποιο επιλεγμένο όχημα θα εμφανίσει το αντίστοιχο μήνυμα 

Τι μήνυμα δηλαδή?

Εγώ έχω αυτοκίνητο σε ακινησία και μου εμφάνισε την επιλογη να το επιλέξω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Τι μήνυμα δηλαδή?

Εγώ έχω αυτοκίνητο σε ακινησία και μου εμφάνισε την επιλογη να το επιλέξω.

Στο εμφανίζει διότι το αυτοκίνητο δεν εχει διαγραφτεί, συνεχίζει να ειναι στο ονομα σου ακομη. Εαν κάνεις αίτηση θα σου εμφανίσει μήνυμα ότι δεν το δικαιουσε.

Το πρωί έκανα αίτηση, εγκρίθηκε και περιμένουμε τη viva να στειλει, για να δουμε ποσο θα κανουν.

21 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Άλλο, με αφήνει το σύστημα και άλλο αν ισχύει.

Διάβασες τον οδηγό?

Σε 10' η αίτηση έχει πάει στη τράπεζα!!!!!

Πώς θα γίνει ανάκληση?

Με άυλη εννοείς?

ναι με άϋλη.

25 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Άλλο, με αφήνει το σύστημα και άλλο αν ισχύει.

Διάβασες τον οδηγό?

Τι να διαβάσω; Σου λέω ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ (την πήρε την επιδότηση) φίλος μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Locke_John είπε

όλα καλα :) είμαι στη θέση 22 αναμονής εξυπηρέτησης...

1) εξυπηρετικότατοι κ εξυπηρετικότατη η υπάλλολος,  πραγματικά. (ολιγόλεπτη αναμονή, μάλλον πολλοί το κλείνουν ...)

2) επιδότηση σε αγροτικό όχημα, απορρίπτεται στη συνέχεια, εκτός και αν γίνει "αλλαγή χρήσης" προσωρινά, του οχήματος από αγροτική, σε ιδιωτική χρήση. (μέσω ΑΑΔΕ).

καλές επιδοτήσεις και καλά γεμίσματα, ανυπομονώ ν πάω κ να πώ, "βάλε 80, θα το κάψουμε κυρ' Στέφανε".

Μπορεί να γίνει αλλαγή χρήσης σε αγροτικο !!!!!

Τι θα πει ιδιωτική χρήση?

Να πληρώσει εχτρα φόρο ?

ΝΑΙ, αλλά το δώρο το ΠΑΙΡΝΕΙ !!

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα

2 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Μπορεί να γίνει αλλαγή χρήσης σε αγροτικο !!!!!

Τι θα πει ιδιωτική χρήση?

Να πληρώσει εχτρα φόρο ?

ΝΑΙ, αλλά το δώρο το ΠΑΙΡΝΕΙ !!

??

ανέφερα απλά το τί μου είπαν από τη γραμμή επικοινωνίας την επίσημη, ως τρόπο χορήγησης σε αγροτικά οχήματα. 

προφανώς, αυτός που το αυτοκίνητο είναι στο όνομά του σε συνεννόηση με τον λογιστή του, ας το αποφασίσουν το τί θα κάνουν...

3 λεπτά πριν, Locke_John είπε

??

ανέφερα απλά το τί μου είπαν από τη γραμμή επικοινωνίας την επίσημη, ως τρόπο χορήγησης σε αγροτικά οχήματα. 

προφανώς, αυτός που το αυτοκίνητο είναι στο όνομά του σε συνεννόηση με τον λογιστή του, ας το αποφασίσουν το τί θα κάνουν...

Θα μπουν τα λεφτά στην άυλη κάρτα και θα πάει στο βενζινάδικο να βάλει βενζίνη.

Θα πληρώσει με την κάρτα. Δεν 'φαίνεται' πουθενά ότι αφορούσε πετρέλαιο!!

• Like 1

3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Θα μπουν τα λεφτά στην άυλη κάρτα και θα πάει στο βενζινάδικο να βάλει βενζίνη.

Θα πληρώσει με την κάρτα. Δεν 'φαίνεται' πουθενά ότι αφορούσε πετρέλαιο!!

έτσι ακριβώς σκέφτηκα κ εγώ το πρωί που ετοιμαζόμουν ν υποβάλλω την αίτηση.

προς το τέλος της υποβολής, θυμήθηκα ότι το συγκεκριμένο αμάξι είναι αγροτικό πετρέλαιο κ πάτησα ακύρωση / μη συνέχεια της αίτησης.

τελικά η αίτηση υποβλήθηκε από άλλον "αδιάφορο" για το αν μπουν 65 ή 80 κ είναι σε φάση "ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ". Αν δεν αλλαχθεί η χρήση του αγρ. οχήματος, μου είπαν από την υποστήριξη ότι θα απορριφθεί στη συνέχεια η αίτηση. . Θα δείξει...

5 λεπτά πριν, Manolo7 είπε

Τελικά σε κάποιον που έχει επιλέξει αυλη κάρτα έχει έρθει κανένα μέιλ ή τίποτα ακόμα? 

Μπα τιποτε ακομη

4 λεπτά πριν, Manolo7 είπε

Τελικά σε κάποιον που έχει επιλέξει άυλη κάρτα έχει έρθει κανένα μέιλ ή τίποτα ακόμα? 

Εγώ ξημερώματα Τρίτης έκανα την αίτηση για άυλη Viva, ακόμα περιμένω. Η κατάσταση αίτησης αναφέρει: ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ.

Οπότε περιμένουμε. Όπως είπαν και σε προηγούμενα μηνύματα θα χρειαστεί 2-3 ημέρες μέχρι να λάβουμε email/μήνυμα.

14 λεπτά πριν, shodan είπε

Εγώ ξημερώματα Τρίτης έκανα την αίτηση για άυλη Viva, ακόμα περιμένω. Η κατάσταση αίτησης αναφέρει: ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ.

Οπότε περιμένουμε. Όπως είπαν και σε προηγούμενα μηνύματα θα χρειαστεί 2-3 ημέρες μέχρι να λάβουμε email/μήνυμα.

Αν είχες επιλέξει κατάθεση στην τράπεζα, θα ήταν στην τσέπη σου.

Θα περιμένεις λίγο αλλά θα πάρεις 15€ παραπάνω 

17 λεπτά πριν, Locke_John είπε

προς το τέλος της υποβολής, θυμήθηκα ότι το συγκεκριμένο αμάξι είναι αγροτικό πετρέλαιο κ πάτησα ακύρωση / μη συνέχεια της αίτησης.

τελικά η αίτηση υποβλήθηκε από άλλον "αδιάφορο" για το αν μπουν 65 ή 80 κ είναι σε φάση "ΠΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ". Αν δεν αλλαχθεί η χρήση του αγρ. οχήματος, μου είπαν από την υποστήριξη ότι θα απορριφθεί στη συνέχεια η αίτηση. . Θα δείξει...

Υπάρχει και μια ασάφεια με τα αγροτικά, γενικά.

Η σελίδα δεν γράφει κάτι.

Επίσης, αγροτικό με πετρέλαιο η βενζίνη, πάλι δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Όμως, εγκρίνονται όλα.

• Like 1

26 λεπτά πριν, Locke_John είπε

Οι αγροτες παιρνουν επιστροφη ΦΠΑ για το πετρελαιο που καινε (βασικα και για την βενζινη παιρνουν) οποτε ποιος ο λογος να τους δωσει fuel pass?Εχω αγροτικο βενζινης και μου την ειχε απορριψει την αιτηση στο πρωτο fuel pass.Μολις ειδα το πρωτο σου μυνημα εκανα παλι αιτηση ετσι απο περιεργεια και περιμενω να δω.Παλι για απορριψη παει αλλα βλεπουμε.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, shodan είπε

Θα κάνει παραπάνω από 2-3 μέρες. Σκέψου ότι οι αιτήσεις των πρώτων αφμ άνοιξαν Κυριακή αργά βράδυ μετά τις 12 και ακόμη και σήμερα που είναι Τετάρτη μεσημέρι δεν υπάρχει ούτε μια αναφορά από κάποιο μέλος εδώ στο νήμα ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία και του πιστώθηκε το ποσό  στην  αυλη κάρτα.

Οσοι επέλεξαν τραπεζική κατάθεση, εντός 24ωρου είδαν τα χρήματα στο λογαριασμό τους, για αυλη έχουν περάσει  3 24ωρα μετά από τις αιτήσεις των πρώτων αφμ και δεν έχει δει κανείς χρήματα. Βλέπω να περιμένουμε καμία βδομάδα οσοι επιλέξαμε αυλη..

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...