Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Locke_John είπε

ερώτηση:

πλέον, δικαιούνται επιδότησης και οι αγρότες, που έχουν όχημα αγροτικό στο όνομά τους, το οποίο καταναλώνει πετρέλαιο;

αν ναι, επιτρέπεται παραλαβή της επιδότησης αυτής, σε γέμισμα αυτοκινήτου με βενζίνη;

Μπαίνοντας στην εφαρμογή που απο σήμερα είναι ανοιχτή για όλα τα ΑΦΜ εμφανίζει τα οχήματα , επιλέγεις 1 (ένα) όχημα και προχωράει η αίτηση , μετά αν βάλεις 40€ diesel και 40€ βενζίνη δεν υπάρχει περιορισμός ή οποιοδήποτε ποσό/καύσιμο 

Αν δεν δικαιούσαι επιδότηση για κάποιο επιλεγμένο όχημα θα εμφανίσει το αντίστοιχο μήνυμα 

Επεξ/σία από terry308
  • Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, terry308 είπε

Μπαίνοντας στην εφαρμογή που απο σήμερα είναι ανοιχτή για όλα τα ΑΦΜ εμφανίζει τα οχήματα , επιλέγεις 1 (ένα) όχημα και προχωράει η αίτηση , μετά αν βάλεις 40€ diesel και 40€ βενζίνη δεν υπάρχει περιορισμός ή οποιοδήποτε ποσό/καύσιμο 

Αν δεν δικαιούσαι επιδότηση για κάποιο επιλεγμένο όχημα θα εμφανίσει το αντίστοιχο μήνυμα 

σ' ευχαριστώ.

φαντάζομαι, ακύρωση υποβληθείσας αίτησης και επανυποβολή, δεν επιτρέπεται, σωστά;

15€ χάρισμα στο κράτος, καλή καρδιά..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Locke_John είπε

σ' ευχαριστώ.

φαντάζομαι, ακύρωση υποβληθείσας αίτησης και επανυποβολή, δεν επιτρέπεται, σωστά;

15€ χάρισμα στο κράτος, καλή καρδιά..

Δεν το γνωρίζω κι ούτε με ενδιέφερε να το ψάξω , δεν ξέρω αν το αναφέρει το ΦΕΚ 

Πέρυσι επέλεξα ΙΒΑΝ κι έχασα 5€ , φέτος(σήμερα) επέλεξα αυλη και περιμένω την έγκριση 

Δημοσ.
Στις 2/8/2022 στις 3:52 ΠΜ, bluemoon85gr είπε

Τα λέγαμε και στο προηγούμενο μήνυμα, και εγώ τα ίδια, και εγώ είχα κάνει καταγγελία (εκ μέρους του πατέρα μου που ειναι ο κατοχος του μοτοποδηλάτου).

The great news: Στο Fuel Pass 2 αντιλήφθηκαν τη μ*λακία τους και έχουν διορθώσει το ζήτημα. Κατάφερα και εκανα κανονικά την αίτηση για το μηχανάκι του πατέρα μου που δεν μπόρεσα να κάνω στο 1o Fuel Pass, εγκρίθηκε άμεσα και ειναι προς πίστωση στη τράπεζα ήδη. Το ιδανικό θα ήταν φυσικά να πιστωθεί αναδρομικά και το ποσό του πρώτου fuel pass που δεν καταφέραμε να πάρουμε γιατί η υπέροχη πλατφόρμα του Πιερακάκη ήταν υπέροχη (!) αλλά δεν έχω μεγάλες ελπίδες. Ας μπει τουλάχιστον αυτο.

Εγώ δυστυχώς συνεχίζω να έχω πρόβλημα λόγω του ίδιου αριθμού πινακίδας. Μου γράφει να παω στην τροχαία της περιοχής μου. Στις επόμενες μέρες θα πάω να δω τι θα μου πουν. 

Δημοσ.

Στο προηγουμενο fuel pass τα αγροτικα οχηματα ηταν εκτος.Μηπως στο fuel pass 2 ειναι εντος?Μπορει καποιος να μου απαντησει με σιγουρια ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, vadada είπε

Στο προηγουμενο fuel pass τα αγροτικα οχηματα ηταν εκτος.Μηπως στο fuel pass 2 ειναι εντος?Μπορει καποιος να μου απαντησει με σιγουρια ?

είναι εντός.

σιγουρο αυτό, μόλις υπέβαλλε αίτηση συγγενής μου αγρότης.

Επεξ/σία από Locke_John
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, terry308 είπε

Απο αύριο είχαν πει  θα είναι για ολα τα ΑΦΜ. Όχι σήμερα. Το άλλαξαν όμως.

Επεξ/σία από Homecinemakias
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Homecinemakias είπε

Απο αύριο είπαν θα είναι για ολα τα ΑΦΜ. Όχι σήμερα.

απ την αρχική οθόνη εφαρμογής:

Από την 3/8/2022 και εξής είναι δυνατή η υποβολή αιτήσεων,
ανεξαρτήτως του λήγοντος αριθμού του Α.Φ.Μ. των φυσικών προσώπων

επειδή στο τηλ. εξυπηρέτησης, ήμουν στη θέση αναμονής, 41, ξέρει κάποιος, αν γίνεται ακύρωση / τροποποίηση υποβληθείσας αίτησης;

Επεξ/σία από Locke_John
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Locke_John είπε

αν δεν είμαστε σίγουροι, ας μην παραπληροφορούμε.

Φιλικά...

επειδή στο τηλ. εξυπηρέτησης, ήμουν στη θέση αναμονής, 41, ξέρει κάποιος, αν γίνεται ακύρωση / τροποποίηση υποβληθείσας αίτησης;

Σε πόσα λεπτά από την στιγμή της αίτησης?

• Confused 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Σε πόσα λεπτά από την στιγμή της αίτησης?

παίζει ρόλο;

τέλος πάντων, δεν ασχολούμαι άλλο, όμως είμαι 99% σίγουρος ότι γίνεται ν εκδοθεί σε αγροτικό όχημα πετρελαίου η επιδότηση κ να εξοφληθεί σε γέμισμα βενζίνης.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sorath είπε

Να κάνετε αίτηση και για ηλεκτρικό όχημα.

Σε φίλο με ηλεκτρικό scooter, μόλις εγκρίθηκε 😂

Άλλο, με αφήνει το σύστημα και άλλο αν ισχύει.

Διάβασες τον οδηγό?

1 λεπτό πριν, Locke_John είπε

παίζει ρόλο;

τέλος πάντων, δεν ασχολούμαι άλλο, όμως είμαι 99% σίγουρος ότι γίνεται ν εκδοθεί σε αγροτικό όχημα πετρελαίου η επιδότηση κ να εξοφληθεί σε γέμισμα βενζίνης.

Σε 10' η αίτηση έχει πάει στη τράπεζα!!!!!

Πώς θα γίνει ανάκληση?

3 λεπτά πριν, Locke_John είπε

παίζει ρόλο;

Με άυλη εννοείς?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Locke_John είπε

αν δεν είμαστε σίγουροι, ας μην παραπληροφορούμε.

Φιλικά...

Εαν δεν είσαι σίγουρος μην παραπληροφορείς για το τι έγραψα. (Έκανα διόρθωση πρίν 8 λεπτά, έγραψες την απάντηση πρίν 6 λεπτά). ΦΙΛΙΚΑ.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, terry308 είπε

Δεν το γνωρίζω κι ούτε με ενδιέφερε να το ψάξω , δεν ξέρω αν το αναφέρει το ΦΕΚ 

Πέρυσι επέλεξα ΙΒΑΝ κι έχασα 5€ , φέτος(σήμερα) επέλεξα αυλη και περιμένω την έγκριση 

Μια χαρά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Homecinemakias είπε

Εαν δεν είσαι σίγουρος μην παραπληροφορείς για το τι έγραψα. (Έκανα διόρθωση πρίν 8 λεπτά, έγραψες την απάντηση πρίν 6 λεπτά). ΦΙΛΙΚΑ.

όλα καλα :) είμαι στη θέση 22 αναμονής εξυπηρέτησης...

1) εξυπηρετικότατοι κ εξυπηρετικότατη η υπάλλολος,  πραγματικά. (ολιγόλεπτη αναμονή, μάλλον πολλοί το κλείνουν ...)

2) επιδότηση σε αγροτικό όχημα, απορρίπτεται στη συνέχεια, εκτός και αν γίνει "αλλαγή χρήσης" προσωρινά, του οχήματος από αγροτική, σε ιδιωτική χρήση. (μέσω ΑΑΔΕ).

καλές επιδοτήσεις και καλά γεμίσματα, ανυπομονώ ν πάω κ να πώ, "βάλε 80, θα το κάψουμε κυρ' Στέφανε".

Επεξ/σία από Locke_John

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...