Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τα παραπάνω προβλήματα που αναφέρετε (σύνδεση με taxisnet και επιβεβαίωση με κινητό δηλωμένο στο ΕΜΕΠ) για τη δημιουργία της άυλης κάρτας, είναι μόνο αν έχεις επιλέξει viva wallet?

Επειδή 2 φορές που έχω βγάλει στο παρελθόν αυλη κάρτα με alpha bank (η μια ήταν το πρώτο fuel pass), δεν μου είχε ζητήσει τίποτα τέτοιο. Ένα email ερχόταν με το username που σου είχαν δημιουργήσει και την αριθμοσειρά και ένα sms στο κινητό που είχες δηλώσει με τις θέσεις στην αριθμοσειρά ώστε να βρεις το password. 

Εντύπωση μου κάνει..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, magdalhnh είπε

@Manolo7 ενημέρωσε μας αν μπορεί να προχωρήσει η ενεργοποίηση με διαφορετικό αριθμό στην αίτηση, απο το ΕΜΕπ και αν είναι θα πάω κάποια στιγμή να πάρω τον πατέρα μου απο το χωριό να πάμε σε ΚΕΠ.

Θα ξοδεψω την βενζίνη πριν την πάρω ΑΝ την πάρω!

Θα ενημερώσω, περιμένω να μου στείλουν το μέιλ για τη κάρτα χτες έκανα την αίτηση. Βέβαια εγώ έχω βάλει άλφα αλλά και στη βιβα το ίδιο θα ισχύει. 

Θα μου κάνει εντύπωση πάντως να μην περνάει.θα σε έβαζε αναγκαστικά στην αίτηση του fuel να επιβεβαιώσεις μεσω εμεπ. Δεν είναι τόσο απίθανο κάποιος να έχει δύο αριθμους. 

Edit: μόλις είδα το μήνυμα πάνω 🙄

Επεξ/σία από Manolo7

5 λεπτά πριν, magdalhnh είπε

@Manolo7 ενημέρωσε μας αν μπορεί να προχωρήσει η ενεργοποίηση με διαφορετικό αριθμό στην αίτηση, απο το ΕΜΕπ και αν είναι θα πάω κάποια στιγμή να πάρω τον πατέρα μου απο το χωριό να πάμε σε ΚΕΠ.

Θα ξοδεψω την βενζίνη πριν την πάρω ΑΝ την πάρω!

Μηπως τηλεφωνικα μπορουμε να την ακυρωσουμε αν δεν γινεται με αυτον τον τροπο?Αλλα που να πιασεις γραμμη θα ειναι πεσμενα ολα παλι

5 λεπτά πριν, vadada είπε

Μηπως τηλεφωνικα μπορουμε να την ακυρωσουμε αν δεν γινεται με αυτον τον τροπο?Αλλα που να πιασεις γραμμη θα ειναι πεσμενα ολα παλι

Κανε μια δυο μέρες υπομονή μήπως υπάρχει κάποιος στο φόρουμ με βιβα (μιας και άλφα που διάλεξα εγώ δεν ζητάει αριθμό εμεπ αν ισχύει αυτό που λέει ο φίλος πάνω) που να έχει διαφορετικούς αριθμούς σε εμεπ και fuel. Ξαναλέω μου φαίνεται απίθανο να σε αφήνει να προχωρήσεις στην αίτηση με άσχετο αριθμό και στη δημιουργία του βιβα να θέλει οπωσδήποτε αυτόν του εμεπ

25 λεπτά πριν, grayfox23 είπε

Τα παραπάνω προβλήματα που αναφέρετε (σύνδεση με taxisnet και επιβεβαίωση με κινητό δηλωμένο στο ΕΜΕΠ) για τη δημιουργία της άυλης κάρτας, είναι μόνο αν έχεις επιλέξει viva wallet?

Επειδή 2 φορές που έχω βγάλει στο παρελθόν αυλη κάρτα με alpha bank (η μια ήταν το πρώτο fuel pass), δεν μου είχε ζητήσει τίποτα τέτοιο. Ένα email ερχόταν με το username που σου είχαν δημιουργήσει και την αριθμοσειρά και ένα sms στο κινητό που είχες δηλώσει με τις θέσεις στην αριθμοσειρά ώστε να βρεις το password. 

Εντύπωση μου κάνει..

Είχες ήδη δικό σου ebanking στην άλφα μήπως και επιβεβαιωνοταν από εκεί ο αριθμός? 

• Like 1

6 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

εχει σημασια ποιο κινητο δηλωνεις? δεν εχω nfc οποτε να δωσω στο gov το δικο μου η αυτο που εχει nfc?

Όχι δεν έχει σημασία, σημασία έχει να επιλέξεις alpha και όχι viva, γιατί όπως γράφουνε παραπάνω, η viva τους ζητάει το κινητό που δηλώνουν στην αίτηση, να είναι το ίδιο με το δηλωμένο κινητό στο εθνικό μητρώο επικοινωνίας

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολη η χαζομάρα οφείλεται στη viva. Για να δούμε τα στοιχεία της κάρτας, πρέπει να δημιουργήσουμε λογαριασμό viva. Δεν απαιτούσε την δημιουργία του πριν την αίτηση, γιατί θα γίνει έτσι κι αλλιως μέσω του συνδέσμου που στέλνουν, για την ενεργοποίηση της κάρτας.

Ανεξάρτητα απο το fuel pass, για δημιουργία λογαριασμού η viva. ζητάει ταυτοποίηση μέσω gov με δηλωμένο κινητό στο ΕΜΕπ. Η διαδικασία παρακάμπτεται αν γίνει εγγραφή απο τo app της και μέσω βιντεοκλήσης επιδείξει κάποιος την αστυνομική του ταυτότητα. 

Τώρα τα διάβαζα απο το site τους. Εγώ αυτό το συμπέρασμα έβγαλα. 

edit: Για το τελευταίο γράψτε λάθος. Κατέβασα τώρα την εφαρμογή, να δω μέχρι που με πηγαίνει. Με το που έβαλα τους κωδ. taxis μου πέταξε μήνυμα:

Απαιτείται ισχυρή ταυτοποίηση σας. Για να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία, πρέπει να έχετε πιστοποιημένο αριθμό κινητού στο λογαριασμό σας, Συνδεθείτε στο Εθνικο μητρώο.....

Επεξ/σία από magdalhnh

23 λεπτά πριν, magdalhnh είπε

Ολη η χαζομάρα οφείλεται στη viva. Για να δούμε τα στοιχεία της κάρτας, πρέπει να δημιουργήσουμε λογαριασμό viva. Δεν απαιτούσε την δημιουργία του πριν την αίτηση, γιατί θα γίνει έτσι κι αλλιως μέσω του συνδέσμου που στέλνουν, για την ενεργοποίηση της κάρτας.

Που τα διαβαζετε ολα αυτα ηθελα να ηξερα. Λεει πουθενα να δημιουργησεις λογαριασμο viva, μεσα απο την ιστοσελιδα τους? Δεν νομιζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι λέει να μη δημιουργήσεις. Ο συμφορουμιτης vadada, είπε πως μετά την έγκριση με Viva του ζητάει σύνδεση μέσω gov.

Μα τώρα που το λες... εγώ περίμενα πως έκανε την κουβέντα γιατί έλαβε λινκ για την άυλη, που τον οδηγεί σε εγγραφή και ταυτοποίηση μέσω gov για να την πάρει. Αν από μόνος του πήγε να δημιουργήσει λογαριασμό πριν λάβει email από Viva , τα πράγματα αλλάζουν. 

Εγώ ακόμα περιμένω το email. Ο συμφορουμιτης άφησε να εννοηθεί πως είναι ήδη ένα βήμα μπροστά από μένα και θα αντιμετωπίσω το ίδιο πρόβλημα. Γι αυτό και μπήκα στη διαδικασία να το ψάξω. 

Ελπίζω τζάμπα να έχω χάσει τον ύπνο μου!! 

Επεξ/σία από magdalhnh

2 ώρες πριν, Manolo7 είπε

Κανε μια δυο μέρες υπομονή μήπως υπάρχει κάποιος στο φόρουμ με βιβα (μιας και άλφα που διάλεξα εγώ δεν ζητάει αριθμό εμεπ αν ισχύει αυτό που λέει ο φίλος πάνω) που να έχει διαφορετικούς αριθμούς σε εμεπ και fuel. Ξαναλέω μου φαίνεται απίθανο να σε αφήνει να προχωρήσεις στην αίτηση με άσχετο αριθμό και στη δημιουργία του βιβα να θέλει οπωσδήποτε αυτόν του εμεπ

Είχες ήδη δικό σου ebanking στην άλφα μήπως και επιβεβαιωνοταν από εκεί ο αριθμός? 

Όχι δεν είχα ebanking ή λογαριασμό ήδη στην alpha bank

• Like 1

1 ώρα πριν, magdalhnh είπε

Όχι λέει να μη δημιουργήσεις. Ο συμφορουμιτης vadada, είπε πως μετά την έγκριση με Viva του ζητάει σύνδεση μέσω gov.

Μα τώρα που το λες... εγώ περίμενα πως έκανε την κουβέντα γιατί έλαβε λινκ για την άυλη, που τον οδηγεί σε εγγραφή και ταυτοποίηση μέσω gov για να την πάρει. Αν από μόνος του πήγε να δημιουργήσει λογαριασμό πριν λάβει email από Viva , τα πράγματα αλλάζουν. 

Εγώ ακόμα περιμένω το email. Ο συμφορουμιτης άφησε να εννοηθεί πως είναι ήδη ένα βήμα μπροστά από μένα και θα αντιμετωπίσω το ίδιο πρόβλημα. Γι αυτό και μπήκα στη διαδικασία να το ψάξω. 

Ελπίζω τζάμπα να έχω χάσει τον ύπνο μου!! 

Δηλαδη περιμενουμε email και δεν χρειαζεται εγγραφη στην Viva?Συγνωμη αν σε μπερδεψα και σε ταλαιπωρησα τσαμπα Μαγδαληνη.Οποτε η εγγραφη που προσπαθω να κανω και τρωω το ακυρο λογω ΕΜΕΠ ειναι αχρειαστη ?

5 ώρες πριν, me3ikan είπε

Από πού βγαίνει το 9/10;

Όλα τα pos της cardlink θα το δεχτούν. Σίγουρα 1 από αυτά της εθνικής.

Κατα πάσα πιθανότητα όλα τα δέχονται. Απλά δεν το ξέρει κανείς.

Η διαδικασία όμως είναι πολύ απλή. Απλά περιμένεις να σου πει ο υπάλληλος "πέρασε την κάρτα σου" και εκείνη τη στιγμή το pos είναι έτοιμο για πληκτρολόγηση.

Ρε να μην το ξέρουν στο fp1 να γλιτώσουν τις κατάρες οι κυβερνώντες. Μερικοί κάνετε λες και πρώτη φορά δίνουν fpass.

6 ώρες πριν, vadada είπε

Αιτηση που εχει εγκριθει μπορει ακυρωθει ωστε να αλλαξει ο τροπος πληρωμης?ΙΔου η απορια

Τα χρήματα έχουν ΗΔΗ έρθει στο λογαριασμό σου.

Πώς θα τα 'γυρισεις' ?

5 ώρες πριν, magdalhnh είπε

Ενταξει, είναι πολύ αλήτες. Γιατί εξ αρχής κατα την αίτηση, δεν έκοψαν τα κινητά που δεν συνδέονται με το όνομα του δικαιούχου, παρα τα επαλήθευσαν μόνο με ένα sms και τώρα ζητάνε για ενεργοποίηση της άυλης, να είναι δηλωμένο το τηλ στο εθνικό μητρώο; Την πάτησα κι εγώ και είναι η δεύτερη φάπα που τρώω σήμερα, με τη βλακεία του εθνικού μητρώου. Για να εγγράψω τους ηλικιωμένους γονείς μου, στον προσωπικό γιατρό, ζητάει δηλωμένο κινητό στο ΕΜΕΠ, οπου για να το δηλώσεις εκεί, πρέπει να έχεις e-banking για την επαλήθευση. Δεν έχει κανένας τους.  

Ευκαιρία να αποκτήσουν.

Στις 21/6/2022 στις 8:14 ΜΜ, dtk-386 είπε

Kαι γιατί δεν χρησιμοποιείς την άυλη? Στο fp1 μια χαρά δούλεψε σε μένα με Α.

Καλημέρα. Δεν ξέρω εαν το samsung a52 που έχω έχει nfc. Βέβαια στα εικονίδια το βλέπω αλλα αυτό ίσως είναι τυποποιημένο στο λογισμικό android και το δείχνει σε όλα τα κινητά.

2ον, εαν το Α52 έχει τελικά, πως κάνουμε ψηφιακή κάρτα (ή πως το λένε αυτό τέλος πάντων; )

Γίνεται αυτόματα εαν στον gov επιλέξουμε την άυλη ψηφιακή κάρτα;  Ή πρέπει να κάνουμε λογαριασμούς και τέτοια;

2 λεπτά πριν, Homecinemakias είπε

Καλημέρα. Δεν ξέρω εαν το samsung a52 που έχω έχει nfc. Βέβαια στα εικονίδια το βλέπω αλλα αυτό ίσως είναι τυποποιημένο στο λογισμικό android και το δείχνει σε όλα τα κινητά.

2ον, εαν το Α52 έχει τελικά, πως κάνουμε ψηφιακή κάρτα (ή πως το λένε αυτό τέλος πάντων; )

Γίνεται αυτόματα εαν στον gov επιλέξουμε την άυλη ψηφιακή κάρτα;  Ή πρέπει να κάνουμε λογαριασμούς και τέτοια;

Από εκεί που αγόρασες το κινητό, θα ρωτήσεις αν έχει NFC!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...