Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Τελικά οσοι έχουν επιλέξει αυλη έχει πιστωθεί σε κάποιον το ποσό; 
Ποιο πίσω από ότι είδα κάποιοι που επέλεξαν κατάθεση σε τράπεζα τους έχει πιστωθεί ήδη το ποσό την αμέσως επόμενη μέρα της αίτησης.

στο 1ο fuel pass εκανε 5 εργασιμες. Το θετικο ειναι οτι οι αιτησεις ειναι ηδη προς επεξεργασια απο το χρηματοπιστωτικο συστημα, οποτε μαλλον πιο γρηγορα 

Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Έκανα αίτηση 19.00 Δευτέρα και 19.00 Τρίτη είχαν ΜΠΕΙ.

Αναφερεται σε εκδοση αυλης. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 λεπτά πριν, Panoskoopa είπε

Όσοι έχετε δηλώσει να λάβετε άυλη κάρτα και δεν ξέρετε πως να τη χρησιμοποιήσετε , στείλτε μου μήνυμα αν επιθυμείτε.

Δεν μπορείς να μας το γράψεις εδώ με 2 κουβέντες?

2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αναφερεται σε εκδοση αυλης. 

Εγώ επιβεβαιώνω ότι τα χρήματα στον λογαριασμό μπήκαν σε λιγότερο από 24 ώρες 

1 ώρα πριν, vadada είπε

Πρεπει να εχω κανει χοντρη πατατα..Επειδη ο πατερας μου δεν εχει σμαρτφοουν εβαλα τον δικο μου αριθμο εκανα την επιβεβαιωση εγκριθηκε η αιτηση αλλα προσπαθωντας να συνδεθω στο viva βαζω το taxisnet του πατερα μου και μου λεει δεν εχει δηλωμενο το τηλεφωνο στο εθνικο μητρωο.Υπαρχει τροπος να ακυρωσω την αιτηση που εχει εγκριθει να παρω τα λιγοτερα στην τραπεζα η πεταξε το πουλακι ?

Ο πατέρας σου έχει δηλωμένο στο μητρώο άλλο αριθμό από αυτον της αίτησης του fuel pass ή δεν έχει κανένα? 

Ενταξει, είναι πολύ αλήτες. Γιατί εξ αρχής κατα την αίτηση, δεν έκοψαν τα κινητά που δεν συνδέονται με το όνομα του δικαιούχου, παρα τα επαλήθευσαν μόνο με ένα sms και τώρα ζητάνε για ενεργοποίηση της άυλης, να είναι δηλωμένο το τηλ στο εθνικό μητρώο; Την πάτησα κι εγώ και είναι η δεύτερη φάπα που τρώω σήμερα, με τη βλακεία του εθνικού μητρώου. Για να εγγράψω τους ηλικιωμένους γονείς μου, στον προσωπικό γιατρό, ζητάει δηλωμένο κινητό στο ΕΜΕΠ, οπου για να το δηλώσεις εκεί, πρέπει να έχεις e-banking για την επαλήθευση. Δεν έχει κανένας τους.  

• Like 1

1 λεπτό πριν, Manolo7 είπε

Ο πατέρας σου έχει δηλωμένο στο μητρώο άλλο αριθμό από αυτον της αίτησης του fuel pass ή δεν έχει κανένα? 

Οχι δεν εχει κανεναν.Πηγα να του δηλωσω τον δικο μου(αυτον της αιτησης δλδ)αλλα δεν γινεται γιατι εκτος απο το sms ζηταει και ταυτοποιηση απο την τραπεζα για να ολοκληρωθει.Δεν ξερω αν αμα δηλωσω τον πραγματικο του αν θα προχωραει η εγγραφη στο viva wallet η θα τρωει ακυρο γιατι η αιτηση θα εχει αλλο αριθμο.

ΕΜΕΠ 

Κάθε αριθμός τηλεφώνου μπορεί να δηλωθεί μόνο μία φορά.

Η ηλεκτρονική καταχώριση και η ηλεκτρονική ενημέρωση των στοιχείων επικοινωνίας σας στο ΕΜΕπ επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης.

Σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων επικοινωνίας σας οφείλετε να ενημερώσετε το ΕΜΕπ μέσα σε 30 ημέρες από τη μεταβολή τους. Το ιστορικό μεταβολών των στοιχείων σας στο ΕΜΕπ, διατηρείται για 20 χρόνια.

8 λεπτά πριν, magdalhnh είπε

Ενταξει, είναι πολύ αλήτες. Γιατί εξ αρχής κατα την αίτηση, δεν έκοψαν τα κινητά που δεν συνδέονται με το όνομα του δικαιούχου, παρα τα επαλήθευσαν μόνο με ένα sms και τώρα ζητάνε για ενεργοποίηση της άυλης, να είναι δηλωμένο το τηλ στο εθνικό μητρώο; Την πάτησα κι εγώ και είναι η δεύτερη φάπα που τρώω σήμερα, με τη βλακεία του εθνικού μητρώου. Για να εγγράψω τους ηλικιωμένους γονείς μου, στον προσωπικό γιατρό, ζητάει δηλωμένο κινητό στο ΕΜΕΠ, οπου για να το δηλώσεις εκεί, πρέπει να έχεις e-banking για την επαλήθευση. Δεν έχει κανένας τους.  

Παθων και εγω...Δοκιμασες να ταυτοποιησεις τα κινητα των γονιων σου να δεις αν συνεχιζει και ας ειναι διαφορετικα τα νουμερα ?

3 λεπτά πριν, vadada είπε

Οχι δεν εχει κανεναν.Πηγα να του δηλωσω τον δικο μου(αυτον της αιτησης δλδ)αλλα δεν γινεται γιατι εκτος απο το sms ζηταει και ταυτοποιηση απο την τραπεζα για να ολοκληρωθει.Δεν ξερω αν αμα δηλωσω τον πραγματικο του αν θα προχωραει η εγγραφη στο viva wallet η θα τρωει ακυρο γιατι η αιτηση θα εχει αλλο αριθμο.

Άρα και τον δικό του να είχες βάλει στην αίτηση του fuel δεν θα προχωρούσε η βιβα, πάλι θα ήθελε επιβεβαίωση. 

Και στο κεπ μπορείς να δηλώσεις αριθμό στο μητρώο επικοινωνίας. Αλλά μετά ίσως συμβεί αυτό που λες να μην προχωράει η αίτηση επειδή παρότι θα έχεις επιβεβαίωση από το ταξις στο βιβα θα είναι περασμένος άλλος αριθμός. Επειδη και εγώ είμαι σε μια περίεργη φάση τέτοια με άλλον αριθμό στο μητρώο και άλλο στο fuel περίμενε να μου ρθει μήνυμα να μπω να δω αν αφήνει, και αν αφήνει πηγαίνεις στο κεπ και δηλώνετε τον πραγματικό του αριθμό για το μητρώο χωρίς επιβεβαίωση από τράπεζα. 

11 λεπτά πριν, magdalhnh είπε

Δεν χρειάζεται απαραίτητα ebanking. Δηλώνεις αριθμό στο εμεπ στο κεπ

Δεν μπορώ να τα ταυτοποιήσω. Οπως προείπα, δεν έχουν e-banking , για να γίνει ηλεκτρονικά και δεν είναι εύκολο να γίνει ούτε μέσω ΚΕΠ γιατί βρίσκονται στο χωριό. 

1 λεπτό πριν, magdalhnh είπε

Δεν μπορώ να τα ταυτοποιήσω. Οπως προείπα, δεν έχουν e-banking , για να γίνει ηλεκτρονικά και δεν είναι εύκολο να γίνει ούτε μέσω ΚΕΠ γιατί βρίσκονται στο χωριό. 

https://www.gsis.gr/polites-epiheiriseis/stoiheia-politon-kai-ex-apostaseos-exypiretisi/mykeplive

Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

Δες αν μπορεις να εκδοσεις υπευθυνες δηλωσεις κτλ μεσω gov.gr για να τα κανεις στο τοπικο σου κεπ.

Ζητάει otp από το κινητό που είναι δηλωμένο στο εμεπ για υδ και εξουσιοδοτησεις. 

Μόλις τώρα, Manolo7 είπε

Άρα και τον δικό του να είχες βάλει στην αίτηση του fuel δεν θα προχωρούσε η βιβα, πάλι θα ήθελε επιβεβαίωση. 

Και στο κεπ μπορείς να δηλώσεις αριθμό στο μητρώο επικοινωνίας. Αλλά μετά ίσως συμβεί αυτό που λες να μην προχωράει η αίτηση επειδή παρότι θα έχεις επιβεβαίωση από το ταξις στο βιβα θα είναι περασμένος άλλος αριθμός. Επειδη και εγώ είμαι σε μια περίεργη φάση τέτοια με άλλον αριθμό στο μητρώο και άλλο στο fuel περίμενε να μου ρθει μήνυμα να μπω να δω αν αφήνει, και αν αφήνει πηγαίνεις στο κεπ και δηλώνετε τον πραγματικό του αριθμό για το μητρώο χωρίς επιβεβαίωση από τράπεζα. 

Τον δικο του αριθμο μπορω να τον επιβεβαιωσω και απο τραπεζα αυριο το πρωι γιατι τωρα προφανως τωρα κοιμαται και δεν μπορει να μου πει τον κωδικο του σμσ αλλα μετα μπορει να χτυπαει ο αριθμος της αιτησης με την εγγραφη στο viva wallet γιατι θα εχουν διαφορετικα νουμερα.

9 ώρες πριν, dtk-386 είπε

9 στα 10 POS δεν θα στο κάνουν. Η συζήτηση αυτή εξαντλήθηκε μέχρι αηδίας στο fp1. Για αυτό μετά έγινε ο χαμός με το NFC. Η εξαίρεση δεν επιβεβαιώνει τον κανόνα για αυτό και είμαι κάθετος.

Από πού βγαίνει το 9/10;

Όλα τα pos της cardlink θα το δεχτούν. Σίγουρα 1 από αυτά της εθνικής.

Κατα πάσα πιθανότητα όλα τα δέχονται. Απλά δεν το ξέρει κανείς.

Η διαδικασία όμως είναι πολύ απλή. Απλά περιμένεις να σου πει ο υπάλληλος "πέρασε την κάρτα σου" και εκείνη τη στιγμή το pos είναι έτοιμο για πληκτρολόγηση.

• Like 1

@Manolo7 ενημέρωσε μας αν μπορεί να προχωρήσει η ενεργοποίηση με διαφορετικό αριθμό στην αίτηση, απο το ΕΜΕπ και αν είναι θα πάω κάποια στιγμή να πάρω τον πατέρα μου απο το χωριό να πάμε σε ΚΕΠ.

Θα ξοδεψω την βενζίνη πριν την πάρω ΑΝ την πάρω!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...