Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, dhmak είπε

Στην άυλη πως να έγινε η επιλογή alpha και viva ;;

Viva επελεξα..εγκριθηκε αλλα δεν ειχα δει καθολου πως δουλευει η εφαρμογη.Ζηταει συνδεση στο gov.gr με taxisnet.Αμα συνδεθω με το taxisnet του πατερα μου θελει να δηλωσω το κινητο στον εμεπ.Να δηλωσω το δικο μου στο ονομα του πατερα μου μλκια δεν ειναι ?Δεν ξερω καν αν γινεται γιατι εχω εγραφει ηδη στον εμεπ με το δικο μου ονομα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
11 minutes ago, dhmak said:

Άλλαξε τους αριθμούς μέχρι να πάρεις το επίδομα και μετά αλλαξέ τους, πάλι.

Στο μητρώο δεν νομίζω ότι μπορείς να αλλάξεις σε όποιον θες. Ελέγχει τα στοιχεία που έχεις δηλώσει στον πάροχο, αν δεν είναι ο αριθμός στο όνομά σου δεν τον δέχεται.

13 λεπτά πριν, dhmak είπε

Άλλαξε τους αριθμούς μέχρι να πάρεις το επίδομα και μετά αλλαξέ τους, πάλι.

Προσπαθησα μολις και για δευτερο βημα εχει την επαληθευση με τραπεζα οποτε τρωω ακυρο απο εκει!Λες με τηλεφωνο να μπορω να την ακυρωσω?

6 λεπτά πριν, Thresh είπε

Στο μητρώο δεν νομίζω ότι μπορείς να αλλάξεις σε όποιον θες. Ελέγχει τα στοιχεία που έχεις δηλώσει στον πάροχο, αν δεν είναι ο αριθμός στο όνομά σου δεν τον δέχεται.

Τα κινητά της οικογένειας είναι στο όνομα του πατέρα μου, ο έλεγχος γίνεται απλά με τον κωδικό επαλήθευσης που έρχεται στο κινητό που δηλώνεις.

10 ώρες πριν, eliascm21 είπε

Υπάρχει καμία εναλλακτική αν δεν έχουμε NFC ώστε να πάρουμε το extra ποσό; Από ότι κατάλαβα βγαίνει άυλη κάρτα η οποία έχει κάποιο νούμερο, αν απλά πληκτρολογηθεί αυτό το νούμερο στο POS, δεν θα λειτουργήσει; Θέλω να πω και στις απλές χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες, δεν μπορεί απλά να πληκτρολογηθεί το νούμερο και να μην σκαναριστεί η κάρτα;

Οριστε η απαντηση σου. 

• Thanks 1

15 λεπτά πριν, makevius είπε

Εγώ έχω άλλη απορία. Αν περισσέψουν λεφτά στην άυλη γιατί δε χωράει το τεποζιτο θα μπορώ να ξαναβάλω βενζίνη ή όλα με τη μία;

Και 10 φορές μπορείς να βάλεις βενζίνη.

17 λεπτά πριν, makevius είπε

Εγώ έχω άλλη απορία. Αν περισσέψουν λεφτά στην άυλη γιατί δε χωράει το τεποζιτο θα μπορώ να ξαναβάλω βενζίνη ή όλα με τη μία;

Μπορεις. Θα πεις στον βενζινα "θελω να βαλω τεσσερα ευρω και πενηντα εννια λεπτα μαστορα".

Οχι νταξ, αν θες να βαλεις 40 ευρω και εχει η καρτα μονο πχ 10, ενημερωσε τον απο την αρχη για να βγουν ξεχωριστες αποδειξεις απλα.

ή βαλε απο την αρχη 2χ 40 ευρω

19 λεπτά πριν, makevius είπε

Η επιδότηση ισχύει για 3 μήνες , δεν χρειάζεται να τα βάλεις μονομιάς

29 λεπτά πριν, vadada είπε

Δεν γινεται να δηλωσω στο μητρωο τον αριθμο τον δικο μου στον πατερα μου φανταζομαι γιατι το εχω ηδη δηλωμενο σε μενα

Στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών θα πάτε να αλλάξετε το όνομα και μετά δηλώση στην τράπεζα και κτλ

Αλλη ερωτηση αμα δηλωσω το πραγματικο αριθμο του πατερα μου στον εμεπ θα δει οτι στην αιτηση που εγκριθηκε εχω βαλει αλλο νουμερο και θα με κοψει παλι ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά οσοι έχουν επιλέξει αυλη κάρτα  έχει πιστωθεί σε κάποιον το ποσό; 
Ποιο πίσω από ότι είδα,  κάποιοι που επέλεξαν κατάθεση σε τράπεζα ανέφεραν ότι τους έχει πιστωθεί ήδη το ποσό την αμέσως επόμενη μέρα της αίτησης.

Επεξ/σία από Pwpwpw

• Super Moderators
17 minutes ago, dhmak said:

Τα κινητά της οικογένειας είναι στο όνομα του πατέρα μου, ο έλεγχος γίνεται απλά με τον κωδικό επαλήθευσης που έρχεται στο κινητό που δηλώνεις.

Στου vadada όμως?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Τελικά οσοι έχουν επιλέξει αυλη κάρτα  έχει πιστωθεί σε κάποιον το ποσό; 
Ποιο πίσω από ότι είδα,  κάποιοι που επέλεξαν κατάθεση σε τράπεζα ανέφεραν ότι τους έχει πιστωθεί ήδη το ποσό την αμέσως επόμενη μέρα της αίτησης.

Έκανα αίτηση 19.00 Δευτέρα και 19.00 Τρίτη είχαν ΜΠΕΙ.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...