Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για να λύσω τις απορίες σας:

1. Στο fuell pass 1 δεν ασχολήθηκα και έβαλα κατάθεση στη τράπεζα. Τώρα που τα λεφτά είναι περισσότερα και το ποσό θα πάει επί δύο (εμένα και στον πατέρα μου) είπα να το ψάξω.

2. Κανένας κοντινός μου δεν έχει NFC στο κινητό

Από ότι κατάλαβα λοιπόν από τις απαντήσεις σας μπορεί η κάρτα να χρησιμοποιηθεί χωρίς NFC με εισαγωγή στοιχείων αρκεί 1) να το δεχτεί ο βενζινας 2) να το επιτρέπει το POS (φαίνεται ότι το επιτρέπουν όλα τα POS της εθνικής).

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

4 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Κι εγώ χθες έκανα την αίτηση σήμερα μπήκαν τα λεφτά....κάτι άκουσα και για fuel pass 3...

Σε λιγότερο από 24 ώρες.

5 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Κι εγώ χθες έκανα την αίτηση σήμερα μπήκαν τα λεφτά....κάτι άκουσα και για fuel pass 3...

Τον Οκτώβριο 

25 λεπτά πριν, eliascm21 είπε

Για να λύσω τις απορίες σας:

1. Στο fuell pass 1 δεν ασχολήθηκα και έβαλα κατάθεση στη τράπεζα. Τώρα που τα λεφτά είναι περισσότερα και το ποσό θα πάει επί δύο (εμένα και στον πατέρα μου) είπα να το ψάξω.

2. Κανένας κοντινός μου δεν έχει NFC στο κινητό

Από ότι κατάλαβα λοιπόν από τις απαντήσεις σας μπορεί η κάρτα να χρησιμοποιηθεί χωρίς NFC με εισαγωγή στοιχείων αρκεί 1) να το δεχτεί ο βενζινας 2) να το επιτρέπει το POS (φαίνεται ότι το επιτρέπουν όλα τα POS της εθνικής).

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Κάντο και μας λες !

3 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

ναι

Είναι προφανές.

Πιο προφανές, πεθαίνεις.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα έγινε η αίτηση, απο οτι διαβάζω αύριο θα έχω τον νου μου για τα χρηματα. Εννοείται σε λογαριασμό τραπεζης, σιγά μην κάτσω να μπλέκω με κάρτες κλπ, σαν το προηγούμενο που ακούγαμε τι έγινε. Και εννοείται  τίποτα απο αυτά δεν θα πάει για βενζίνη ή άλλο καύσιμο. Θα καλυφθούν άλλες σοβαρότερες ανάγκες ( διατροφή, ψυχαγωγία) οτι φτάσει δηλαδή...

Επεξ/σία από petrakiskap

1 ώρα πριν, fortenick είπε

Εμένα παλι μου βγάζει αυτό το μήνυμα(Ο σύνδεσμος επιβεβαίωσης δεν είναι έγκυρος ή έχει ήδη χρησιμοποιηθεί

έχω δοκιμάσει και άλλους browsers

Που στο βγαζει αυτο; Μηπως την εχεις ηδη κανει; Εμενα για πχ μου το βγαλε αυτο οταν ξανα μπηκα στο μειλ και πατησα ξανα επαληθευση e-mail

1 ώρα πριν, fortenick είπε

Εμένα παλι μου βγάζει αυτό το μήνυμα(Ο σύνδεσμος επιβεβαίωσης δεν είναι έγκυρος ή έχει ήδη χρησιμοποιηθεί

έχω δοκιμάσει και άλλους browsers

Έκανες πατάτα.

Γιατί το πάτησες 2' φορά ?

Πρεπει να εχω κανει χοντρη πατατα..Επειδη ο πατερας μου δεν εχει σμαρτφοουν εβαλα τον δικο μου αριθμο εκανα την επιβεβαιωση εγκριθηκε η αιτηση αλλα προσπαθωντας να συνδεθω στο viva βαζω το taxisnet του πατερα μου και μου λεει δεν εχει δηλωμενο το τηλεφωνο στο εθνικο μητρωο.Υπαρχει τροπος να ακυρωσω την αιτηση που εχει εγκριθει να παρω τα λιγοτερα στην τραπεζα η πεταξε το πουλακι ?

4 λεπτά πριν, vadada είπε

Πρεπει να εχω κανει χοντρη πατατα..Επειδη ο πατερας μου δεν εχει σμαρτφοουν εβαλα τον δικο μου αριθμο εκανα την επιβεβαιωση εγκριθηκε η αιτηση αλλα προσπαθωντας να συνδεθω στο viva βαζω το taxisnet του πατερα μου και μου λεει δεν εχει δηλωμενο το τηλεφωνο στο εθνικο μητρωο.Υπαρχει τροπος να ακυρωσω την αιτηση που εχει εγκριθει να παρω τα λιγοτερα στην τραπεζα η πεταξε το πουλακι ?

Μπες στο μητρώο και δήλωσε τον αριθμό που θές

https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/stoikheia-polite-kai-tautopoietika-eggrapha/ethniko-metroo-epikoinonias-emep

2 λεπτά πριν, dhmak είπε

Δεν γινεται να δηλωσω στο μητρωο τον αριθμο τον δικο μου στον πατερα μου φανταζομαι γιατι το εχω ηδη δηλωμενο σε μενα

Στην άυλη πως να έγινε η επιλογή alpha και viva ;;

5 λεπτά πριν, vadada είπε

Δεν γινεται να δηλωσω στο μητρωο τον αριθμο τον δικο μου στον πατερα μου φανταζομαι γιατι το εχω ηδη δηλωμενο σε μενα

Άλλαξε τους αριθμούς μέχρι να πάρεις το επίδομα και μετά αλλαξέ τους, πάλι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...