Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Γατακια μπηκε το παραδακι.

Ναι σουβλατζιδικο εκει μια παραγγελια..... :lol:

αφμ 1.2.3 να φανταστώ ;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Προσπαθω να κανω την αιτηση, φτανω μεχρι το σημειο που βαζεις τους κωδικους ταξις, και το avast πεταει μηνυμα

η απειλη αποκλειστηκε, Απορριψαμε με ασφαλεια τη συνδεση στο api.vouchers.gov.gr  επειδη ειχε μολυνθει με URL:Phishing.

Kαι δεν με αφηνει να προχωρήσω. Τι γινεται? Ο υπολογιστης ειναι καθαρος απο ιους.

Σύμπραξη avast-ΝΔ

20 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Γατακια μπηκε το παραδακι.

Ναι σουβλατζιδικο εκει μια παραγγελια..... :lol:

Ελα Λευτέρη κάντες 2 τις παραγγελίες..!

• Like 1

1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε

..με σκοπό τη συμβολή στην κάλυψη του κόστους κατανάλωσης καυσίμων κίνησης των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2022. 

1 ώρα πριν, tsagod είπε

εμένα η ασφάλεια λήγει 30/8. Μια χαρά πέρασε η αίτηση.

Τι σχεση εχει η ασφαλεια ρε παιδια? Και μενα λήγει 8/8 μια χαρα το εκανα μολις...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, eliascm21 είπε

Δεν έχει δώσει κανείς ξεκάθαρη απάντηση αν μπορείς να εισάγεις κατευθείαν το νούμερο της κάρτας σε POS

Και ούτε θα πάρεις απάντηση γιατί αυτό: 1) είναι στην ευχέρεια του βενζινά να πληκτρολογήσει την κάρτα σου ενώ θα βιάζεται να εξυπηρετήσει άλλους και 2) μπορεί να μην το υποστηρίζει το pos του και να πρέπει να πληρώσεις μετρητά για τη βεζίνα που σου βαλε. 

Γενικότερα δεν καταλαβαίνω τι κόλλημα φάγατε όσοι έχετε κινητό χωρίς nfc να πάρετε την κάρτα. Δεν γίνεται. Πόσο πιο απλά να το πούμε; Επίτηδες το κράτος έδωσε περισσότερα λεφτά στην κάρτα ώστε να ξοδευτούν στοχευμένα μόνο σε πρατήριο ενώ με κατάθεση κανείς δεν ξέρει. Την πρώτη φορά λέγαμε και δικαίως ότι δεν διευκρίνισαν τα περί nfc και πολλοί την πάτησαν. Τώρα θα είναι επιλογή του καθενός να την πατήσει. 

Επεξ/σία από 1comment

2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Εμείς εδώ είμαστε καλά.

Σε άλλα φορουμ γκρινιάζουν γιατί δεν γίνεται προσωρινή αποθήκευση, λέει, η αίτηση.

ουτε σε εμενα γινεται. με πετάει εξω χωρις κανενα μνμ. προσπαθησα 2 φορές, το κανω πάλι αργοτερα, ίσως εχει φόρτο o server

47 λεπτά πριν, dkstopo είπε

ουτε σε εμενα γινεται. με πετάει εξω χωρις κανενα μνμ. προσπαθησα 2 φορές, το κανω πάλι αργοτερα, ίσως εχει φόρτο o server

Δεν κατάλαβες!!

Υπάρχει 'πρόνοια' για προσωρινή αποθήκευση? ΑΥΤΟΙ εννοούν να την αποθήκευσω, μπας και μου έρθει φλασκια να κάνω κάποια διωρθωση.

41 λεπτά πριν, Thaninho είπε

Μόλις τα πήρα 65 ευρώ 

Τι ώρα έκανες την αίτηση?

1 ώρα πριν, Ducatista είπε

Σύμπραξη avast-ΝΔ

Ελα Λευτέρη κάντες 2 τις παραγγελίες..!

Σε χρόνο dt.

1 ώρα πριν, 1comment είπε

Και ούτε θα πάρεις απάντηση γιατί αυτό: 1) είναι στην ευχέρεια του βενζινά να πληκτρολογήσει την κάρτα σου ενώ θα βιάζεται να εξυπηρετήσει άλλους και 2) μπορεί να μην το υποστηρίζει το pos του και να πρέπει να πληρώσεις μετρητά για τη βεζίνα που σου βαλε. 

Γενικότερα δεν καταλαβαίνω τι κόλλημα φάγατε όσοι έχετε κινητό χωρίς nfc να πάρετε την κάρτα. Δεν γίνεται. Πόσο πιο απλά να το πούμε; Επίτηδες το κράτος έδωσε περισσότερα λεφτά στην κάρτα ώστε να ξοδευτούν στοχευμένα μόνο σε πρατήριο ενώ με κατάθεση κανείς δεν ξέρει. Την πρώτη φορά λέγαμε και δικαίως ότι δεν διευκρίνισαν τα περί nfc και πολλοί την πάτησαν. Τώρα θα είναι επιλογή του καθενός να την πατήσει. 

Γιατι βρε συ δεν γινεται; Εγω αντιστοιχα το "τουρισμος για ολους" εξεδωσα την καρτα και την περασα στο google pay της συζυγου, δεν παιζει το ιδιο και το fuell pass; ( αν οχι η συσκευη της συζυγου παιρνει 2 sim θα την περασω εκει). Απορια ειναι το παραπανω μην παρεξηγηθω ε;

Εγώ έκανα αίτηση χθες το βράδυ,επιλογή αυλή στην άλφα χωρίς να είμαι πελάτης(δεν παίζει ρόλο απλά το αναφέρω) και ακόμα μέχρι τώρα μου λέει η αίτηση έχει προωθηθεί στο αρμόδιο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα ή κάπως έτσι τελοσπαντων.Θα είδε η άλφα ότι δεν είμαι πελάτης και λέει αφησε τον τελευταίο.Απατεωνες.

Σήμερα έμαθα ότι όσοι χρωστάνε παλαιότερα τέλη κυκλοφορίας που έχουν πάει στην εφορία τώρα πια δεν παίρνουν το fuel pass ενώ έχουν πληρωμένα τα τέλη του 2022....Αντί να ρίξουνε τους φόρους μας κάνανε voucherakides αφού όλα τα έχουν υπολογισμένα... είναι αρκετά μεγάλο το ποσοστό που χρωστάει παλαιότερα τέλη.

1 ώρα πριν, tost12 είπε

Γιατι βρε συ δεν γινεται; Εγω αντιστοιχα το "τουρισμος για ολους" εξεδωσα την καρτα και την περασα στο google pay της συζυγου, δεν παιζει το ιδιο και το fuell pass; ( αν οχι η συσκευη της συζυγου παιρνει 2 sim θα την περασω εκει). Απορια ειναι το παραπανω μην παρεξηγηθω ε;

Γιατί, διάβασες να πει ότι έχει δεύτερο κινητό στην οικογένεια που έχει nfc? Ξαναδιάβασε το ποστ στο οποίο απάντησα τι γράφει συγκεκριμένα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...