Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Σιγά, μην παίζει ρόλο.

..με σκοπό τη συμβολή στην κάλυψη του κόστους κατανάλωσης καυσίμων κίνησης των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2022. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

..με σκοπό τη συμβολή στην κάλυψη του κόστους κατανάλωσης καυσίμων κίνησης των μηνών Ιουλίου, Αυγούστου και Σεπτεμβρίου 2022. 

εμένα η ασφάλεια λήγει 30/8. Μια χαρά πέρασε η αίτηση.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Εμείς εδώ είμαστε καλά.

Σε άλλα φορουμ γκρινιάζουν γιατί δεν γίνεται προσωρινή αποθήκευση, λέει, η αίτηση.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Διόρθωση

2 ώρες πριν, eliascm21 είπε

Υπάρχει καμία εναλλακτική αν δεν έχουμε NFC ώστε να πάρουμε το extra ποσό; Από ότι κατάλαβα βγαίνει άυλη κάρτα η οποία έχει κάποιο νούμερο, αν απλά πληκτρολογηθεί αυτό το νούμερο στο POS, δεν θα λειτουργήσει; Θέλω να πω και στις απλές χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες, δεν μπορεί απλά να πληκτρολογηθεί το νούμερο και να μην σκαναριστεί η κάρτα;

1 ώρα πριν, Hiddenite είπε

Καλησπέρα, λοιπόν στο fuel 1 λόγω προβλήματος με το Poco μου, σε POS βενζινάδικου που είναι όλο touch screen(το συγκεκριμένο ήταν λευκό) πληκτρολογούσα τον αριθμό την κάρτας μαζί με ημερομηνία λήξης και τον τριψήφιο και πέρναγε κανονικότητα.

Αν κάποιος δεν ξέρει καλό είναι να μην είναι κάθετος.

Και σε POS της Εθνικής γίνεται... το κλασικό ingenico. Ζητάει τον 12ψηφιο της κάρτας, την ημ λήξης και το 3ψηφιο. 

Η απόδειξη που βγάζει έχει κενό για υπογραφή, όπως οι πληρωμές με τις πιστωτικές.

Κανένας βενζινοπωλης δεν ειναι υποχρεωμένος να δεχτει τέτοια πληρωμή καθώς α) οι ανέπαφες συναλλαγές με πλήρη εισαγωγή στοιχείων της κάρτας απαιτούν σύμβαση μεταξύ καταστήματος και πελάτη (όπως οι όροι χρήσης που υπάρχουν στις ιστοσελίδες που αποδέχεται ο πελάτης όταν κάνει ηλεκτρονικές αγορές και β) ελοχεύει για τον καταστηματάρχη  ο κίνδυνος της αμφισβήτησης συναλλαγής.

Επομένως όποιος θέλει άυλη χωρίς NFC πρέπει πρώτα να συνεννοηθεί με τον βενζινοπωλη αν θα μπορέσει να τον πληρώσει με αυτό το τρόπο.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Το παραδακι ποτε θα το παρουμε εκανα πρωτος αιτηση.

Στο fuel pass 1 από την ημέρα της αίτησης μετά από 2 ημέρες μου είχαν πιστωθεί τα χρήματα αλλα  είχα επιλέξει κατάθεση τότε. Τώρα σε αυτό επέλεξα αυλή κάρτα alpha bank , οσοι επιλέξατε αυλη κάρτα στο fuel pass 1 πόσες μέρες μετά την αίτηση πιστώθηκε το ποσό; Φαντάζομαι αντιστοιχο χρόνο θα κάνει και τώρα. 

Επεξ/σία από Pwpwpw

4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Στο fuel pass 1 από την ημέρα της αίτησης μετά από 2 ημέρες μου είχαν πιστωθεί τα χρήματα αλλα  είχα επιλέξει κατάθεση τότε. Τώρα σε αυτό επέλεξα αυλή κάρτα alpha bank , οσοι επιλέξατε αυλη κάρτα στο fuel pass 1 πόσες μέρες μετά την αίτηση πιστώθηκε το ποσό; Φαντάζομαι αντιστοιχο χρόνο θα κάνει και τώρα. 

Ή μια ή δύο εργάσιμες ημέρες είχε κάνει η άυλη κάρτα.

• Like 2

7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Επομένως όποιος θέλει άυλη χωρίς NFC πρέπει πρώτα να συνεννοηθεί με τον βενζινοπωλη αν θα μπορέσει να τον πληρώσει με αυτό το τρόπο.

Ή να φορτώσει την κάρτα στο google pay κάποιου που έχει NFC. Οπως έκανα και θα ξανακάνω για την μάνα μου.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Charismo είπε

Ή μια ή δύο εργάσιμες ημέρες είχε κάνει η άυλη κάρτα.

Οσοι είχε κάνει και σε εμένα  η κατάθεση  δηλαδή. Όποτε είτε κατάθεση είτε αυλη κάρτα λογικά 1-2-3 εργάσιμες είναι ο χρόνος πιστώσεις του ποσου από την ημέρα της αίτησης.

Επεξ/σία από Pwpwpw

15 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Εγω επειδη βαζω υγραεριο και δεν ημουν σιγουρος αν μπορω με την καρτα να βαλω υγραεριο τα πηρα μετρητα.

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Δηλαδή?

Και καλα επειδη το επιδομα αφορα και για τον επομενο μηνα και η ασφαλεια ληγει στα μεσα Αυγουστο μηπως σε κοβει! Θα ξανα δοκιμασω αφου ανανεωσω την ασφαλεια

1 λεπτό πριν, PLACEBO_89 είπε

Και καλα επειδη το επιδομα αφορα και για τον επομενο μηνα και η ασφαλεια ληγει στα μεσα Αυγουστο μηπως σε κοβει! Θα ξανα δοκιμασω αφου ανανεωσω την ασφαλεια

Δεν 'στέκει' αυτό.

Πάντως, αν το λάθος είναι συστημικο, θα λυθεί μόνο του.

Αν υπάρχει κάποιος λόγος, θα πρέπει να τον βρεις.

• Like 2

1 ώρα πριν, tsagod είπε

εμένα η ασφάλεια λήγει 30/8. Μια χαρά πέρασε η αίτηση.

Εχω αλλη μια περιπτωση ιδια που ληγει στα μεσα Αυγουστου αλλα λογω αφμ θα γινει αυριο η αιτηση. Οποτε θα εχω μια καλυτερη εικονα στο τι φταιει..

1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Δεν 'στέκει' αυτό.

Πάντως, αν το λάθος είναι συστημικο, θα λυθεί μόνο του.

Αν υπάρχει κάποιος λόγος, θα πρέπει να τον βρεις.

Εχω αλλη μια περιπτωση ιδια που ληγει στα μεσα Αυγουστου αλλα λογω αφμ θα γινει αυριο η αιτηση. Οποτε θα εχω μια καλυτερη εικονα στο τι φταιει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...