Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Και μενα το ιδιο!   ''Δεν είστε δικαιούχος του Fuel Pass''

Στο 1ο Fuel Pass τα πηρα κανονικα.  Τωρα??? 

Είναι σίγουρο αυτό?

Μήπως υπάρχουν πόσα αφορολογητα αλλά που μετράνε στο εισόδημα?

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, λοιπόν στο fuel 1 λόγω προβλήματος με το Poco μου, σε POS βενζινάδικου που είναι όλο touch screen(το συγκεκριμένο ήταν λευκό) πληκτρολογούσα τον αριθμό την κάρτας μαζί με ημερομηνία λήξης και τον τριψήφιο και πέρναγε κανονικότητα.

Αν κάποιος δεν ξέρει καλό είναι να μην είναι κάθετος.

Επεξ/σία από Hiddenite
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Hiddenite είπε

Καλησπέρα, λοιπόν στο fuel 1 λόγω προβλήματος με το Poco μου, σε POS βενζινάδικου που είναι όλο touch screen πληκτρολογούσα τον αριθμό την κάρτας μαζί με ημερομηνία λήξης και τον τριψήφιο και πέρναγε κανονικότητα.

Έχεις δίκιο.

Αλλά, όποιος μέχρι τώρα, για τον άλφα βήτα λόγο, δεν είχε μπει στην διαδικασία της άυλης πληρωμής, παίρνει δυσανάλογο ρίσκο να 'εκπαιδευτει' τώρα με κίνητρο τα 15€

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

OXI δεν γίνεται. Fuel pass 1 δεν έβαλες;

Μπορει o ανθρωπος να επελεξε καταθεση σε τραπεζα στο fuel pass 1 και τωρα επειδη η χρηματικη διαφορα μεταξυ καταθεσης και αυλης ειναι 15 ευρω να θελει να επιλεξει την αυλη. Δεν βλεπω τον λογο που καποιοι εκνευριζεστε με τις ερωτησεις σχετικα με την αυλη καρτα, στο κατω κατω οποιος εκνευριζετε με τετοιες ερωτησεις ας προσπερναει και να μην απανταει, δεν ειναι υποχρεωμενος να απαντησει καποιος που δεν θελει.

Καποιοι δεν γνωριζουμε την διαδικασια εκδοσης της  αυλης και προσπαθουμε ρωτωντας να μαθουμε.

Καταλαβαινω οτι τετοιου  ειδους  ερωτησεις πιθανον  να εχουν απαντηθει ξανα και ξανα αλλα που να τις βρεις μεσα σε ενα νημα τοσες σελιδες.

Εγω προτεινα και ποιο πισω καποιος που γνωριζει την διαδικσια επακριβως, να γραψει αναλυτικα τα βηματα τοσο για android συσκευες  οσο και για iphone και καποιος Moderator  στην συνεχεια να το καρφιτσωσει  στην πρωτη σελιδα του νηματος ωστε να το βρισκουν ευκολα ολοι οι ενδιαφερομενοι και να μην ρωταμε τα ιδια και τα ιδια.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Hiddenite είπε

Καλησπέρα, λοιπόν στο fuel 1 λόγω προβλήματος με το Poco μου, σε POS βενζινάδικου που είναι όλο touch screen(το συγκεκριμένο ήταν λευκό) πληκτρολογούσα τον αριθμό την κάρτας μαζί με ημερομηνία λήξης και τον τριψήφιο και πέρναγε κανονικότητα.

9 στα 10 POS δεν θα στο κάνουν. Η συζήτηση αυτή εξαντλήθηκε μέχρι αηδίας στο fp1. Για αυτό μετά έγινε ο χαμός με το NFC. Η εξαίρεση δεν επιβεβαιώνει τον κανόνα για αυτό και είμαι κάθετος.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Μπορει o ανθρωπος να επελεξε καταθεση σε τραπεζα στο fuel pass 1 και τωρα επειδη η χρηματικη διαφορα μεταξυ καταθεσης και αυλης ειναι 15 ευρω να θελει να επιλεξει την αυλη. Δεν βλεπω τον λογο που καποιοι εκνευριζεστε με τις ερωτησεις σχετικα με την αυλη καρτα, στο κατω κατω οποιος εκνευριζετε με τετοιες ερωτησεις ας προσπερναει και να μην απανταει, δεν ειναι υποχρεωμενος να απαντησει καποιος που δεν θελει.

Καποιοι δεν γνωριζουμε την διαδικασια εκδοσης της  αυλης και προσπαθουμε ρωτωντας να μαθουμε.

Καταλαβαινω οτι τετοιου  ειδους  ερωτησεις πιθανον  να εχουν απαντηθει ξανα και ξανα αλλα που να τις βρεις μεσα σε ενα νημα τοσες σελιδες.

Εγω προτεινα και ποιο πισω καποιος που γνωριζει την διαδικσια επακριβως, να γραψει αναλυτικα τα βηματα τοσο για android συσκευες  οσο και για iphone και καποιος Moderator  στην συνεχεια να το καρφιτσωσει  στην πρωτη σελιδα του νηματος ωστε να το βρισκουν ευκολα ολοι οι ενδιαφερομενοι και να μην ρωταμε τα ιδια και τα ιδια.

Έχεις δίκιο αλλά δεν υπάρχει κάποια 'διαδικασία' τυποποιημένη.

Και μιλάμε για κόσμο που το κάνει για 1' φορά και άρα μπορεί να σκοντάφτει και σε ένα 'κομμα', που λέμε.

9 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

9 στα 10 POS δεν θα στο κάνουν. Η συζήτηση αυτή εξαντλήθηκε μέχρι αηδίας στο fp1. Για αυτό μετά έγινε ο χαμός με το NFC. Η εξαίρεση δεν επιβεβαιώνει τον κανόνα για αυτό και είμαι κάθετος.

Να βρει, δηλαδή, το 10' pos ?

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είναι σίγουρο αυτό?

Επειδη δεν διαβαζω το νημα αρα σε μενα υπαρχει τεχνικο προβλημα γιατι απο μεριας μου δεν εχει αλλαξει κατι..  

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Να βρει, δηλαδή, το 10' pos ?

Καλη τύχη! Και αν δεν το βρίσκει θα γίνει της γκρίνιας το κάγκελο όπως με τα NFC στο 1 που οι περισσότεροι είχαν μαύρα μεσάνυχτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/8/2022 στις 9:08 ΠΜ, terry308 είπε

5. Ακολούθως, το πιστωτικό ίδρυμα ή ο χρηματοπιστωτικός οργανισμός ενημερώνει τον δικαιούχο για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει για την ενεργοποίηση της κάρτας και την πίστωση του χρηματικού ποσού, αποστέλλοντας: α) γραπτό μήνυμα (sms) στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχει δηλώσει ο δικαιούχος στην ειδική εφαρμογή, με ενσωματωμένες οδηγίες και β) μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει δηλώσει ο δικαιούχος στην ειδική εφαρμογή με ενσωματωμένο σύνδεσμο για την ενεργοποίηση της ψηφιακής χρεωστικής κάρτας. Μετά την είσοδο στον ανωτέρω σύνδεσμο, ο δικαιούχος δημιουργεί προσωπικό κωδικό πρόσβασης (password) και λαμβάνει κωδικό επιβεβαίωσης, με νέο γραπτό μήνυμα (sms), προκειμένου να ενεργοποιήσει την ψηφιακή χρεωστική κάρτα του.

Δηλαδη μπόρει καποιος ή δεν μπορει να βάλει αλλο αριθμο τηλεφώνου εκτος του δικαιουχου; Δεν καταλαβα δεν το ξεκαθαριζει.

Επεξ/σία από Greengreen
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε

Επειδη δεν διαβαζω το νημα αρα σε μενα υπαρχει τεχνικο προβλημα γιατι απο μεριας μου δεν εχει αλλαξει κατι..  

Θα δείξει 

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Είναι σίγουρο αυτό?

Λοιπον ξερεις που πηγε τωρα το μυαλο μου..! Η ασφαλεια ληγει στις 15 Αυγουστου!!!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Καλη τύχη! Και αν δεν το βρίσκει θα γίνει της γκρίνιας το κάγκελο όπως με τα NFC στο 1 που οι περισσότεροι είχαν μαύρα μεσάνυχτα.

Και όλα αυτά για 15€

Μόλις τώρα, PLACEBO_89 είπε

Λοιπον ξερεις που πηγε τωρα το μυαλο μου..! Η ασφαλεια ληγει στις 15 Αυγουστου!!!

Σιγά, μην παίζει ρόλο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Greengreen είπε

Δηλαδη μπόρει καποιος ή δεν μπορει να βάλει αλλο αριθμο τηλεφώνου εκτος του δικαιουχου; Δεν καταλαβα δεν το ξεκαθαριζει.

Έβαλα το κινητό μου που έχει nfc στην αίτηση συγγενή, όλα εντάξει. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Greengreen είπε

Αυτο θελω να μαθω και γω! Παντως με το ιδιο email δεν μπορεις να φτιαξεις αλλη αιτηση! Το εμποδιο αυτο το βρηκα μπροστα μου στο fuel 1

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, PLACEBO_89 είπε

Αυτο θελω να μαθω και γω! Παντως με το ιδιο email δεν μπορεις να φτιαξεις αλλη αιτηση! Το εμποδιο αυτο το βρηκα μπροστα μου στο fuel 1

Το email εννοείται αφού σου έρχεται ο σύνδεσμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...