Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, runner69 είπε

Δεν έχει να κάνει αυτό. Σε καθε περιπτωση μπορουσαν και οι προηγουμενοι να κανουν δηλωση. Σε όλα τα vouchers ισχυει αυτο.

ΥΓ. Εχει καποιο προβλημα το caps lock σου και παίρνει πρωτοβουλιες και αναβει μονο του; Λιγο τα κεφαλαια, λιγο τα θαυμαστικα κανουν αγχωτικη την αναγνωση του κειμενου σου.

Από κινητό, στέλνω.

9 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Το οτι στο fuel pass ανοιγουν τα ΑΦΜ 3-3 και στις ταυτοτητες 1 την ημερα, με ξεπερναει.

Το 1 αφορά €, ενώ το άλλο μια διευκόλυνση.

9 ώρες πριν, runner69 είπε

Γιατι οσοι εχουν ταυτοτητα δεν σημαινει οτι εχουν και οχημα που να δικαιουνται fuel pass. Προφανως δεν ειναι 1 προς 1 και για αυτο ανοιγει με διαφορετικο ρυθμο η κάθε υπηρεσία. Στις ταυτοτητες θα ειναι πολλαπλασιοι, αρα δεν θα μπορουν να εξυπηρετησουν 3-4 αφμ μαζί.

Οι ταυτότητες είναι 10.000.000

Ενώ τα αυτοκίνητα 3.000.000

1 ώρα πριν, AristidisZ είπε

Αν τι ;;;;

Να σε στείλουμε στο υπουργείο οικονομικών. Εδώ, χάνεσαι.

59 λεπτά πριν, 1andOnly#2 είπε

Είσαι μόνος και βγάζεις 30k (με ένα αμάξι): πάρε 80€

Είσαι παντρεμένος και βγάζεις 16.501 εσύ και 16.500 η γυναίκα (με ένα αμάξι έκαστος): πάρε δρόμο ή πάρε διαζύγιο.

Χωρίς πλάκα τώρα, φίλη δήλωσε διάσταση στην εφορία επειδή από τέτοια παλαβά έχανε επιδόματα. Η υπάλληλος εκεί της είπε ότι γίνεται της κακομοίρας από δηλώσεις (ΔΟΥ Καλλιθέας). 

Από το 2010 και μετά, τα κριτήρια για επιδόματα & φόρους είναι τελείως γελοία. 

Δίκιο έχεις, αλλά και δεν έχεις όσο αφορά το fluel pass.

Λες πχ να έβαζαν κλιμακωτό όριο ?

Άρα, αυτούς με τα 16+16, θα έπαιρνε 10€ ????

Άρα, ο καυγάς είναι για 10€ ?

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Οι ταυτότητες είναι 10.000.000

Ενώ τα αυτοκίνητα 3.000.000

Στην Ελλάδα τα κυκλοφορούντα επιβατικά αυτοκίνητα το 2020 ανήλθαν σε 5.315.875, αριθμός αυξημένος κατά 1,3% συγκριτικά με το 2019, όταν και υπήρχαν 5.247.295. Πηγή ACEA.

Στοιχεία πληθυσμού απογραφής 2011

Σύνολο: 10.815.197[1]

Άρρενες: 5.303.690 (49,2%)

Θήλεις: 5.484.000 (50,8%)

Κατά ηλικία:

0-14 ετών: 1.666.888 (15,20%) (2008: 14.4% 1.614.785)

15-64 ετών: 7.423.889 (67,71%) (2008: 67.5% 7.569.304)

65 ετών και άνω: 1.873.243 (17,08%) (2008: 18.1% 2.029.695)

Τα μεγέθη είναι κοντά δεν είναι τόσο μεγάλη διαφορά. Το θέμα θα βρίσκεται στις υποδομές και τα συστήματα που διατηρούν τις πληροφορίες.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, DjTony είπε

Σου στέλνει η alpha προσωρινούς κωδικούς και μπαίνεις με την εφαρμογή της και περνάς την κάρτα που σου εκδίδει η τράπεζα στο google pay. 

Επειδή έχω iPhone φαντάζομαι ότι είναι ίδια η διαδικασία με αυτή που περιγράφεις αλλά περναει την κάρτα στο wallet του iPhone αντι για google pay σωστα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Επειδή έχω iPhone φαντάζομαι ότι είναι ίδια η διαδικασία με αυτή που περιγράφεις αλλά περναει την κάρτα στο wallet του iPhone αντι για google pay σωστα;

Ναι

• Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Ναι 

• Thanks 1
Δημοσ.

Αν έχω δηλώσει τον αριθμό του κινητού μου για συγγενή μου, που δεν διαθέτει nfc, μετά μπορώ να το δηλώσω και σε άλλη αίτηση ::

Δημοσ.

Προσπαθω να κανω την αιτηση, φτανω μεχρι το σημειο που βαζεις τους κωδικους ταξις, και το avast πεταει μηνυμα

η απειλη αποκλειστηκε, Απορριψαμε με ασφαλεια τη συνδεση στο api.vouchers.gov.gr  επειδη ειχε μολυνθει με URL:Phishing.

Kαι δεν με αφηνει να προχωρήσω. Τι γινεται? Ο υπολογιστης ειναι καθαρος απο ιους.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, 1comment είπε

Τελικά το αβαστ έφταιγε. Απενεργοποιήστε το όσοι κάνετε αίτηση. Επίσης το mail επιβεβαίωσης ήρθε μετά από 5-6 επαναποστολές κωδικού και 2-3 λεπτά. 

image.png.9087f1bb398a35f41d9029cf1b07dad5.png

Κλεισε το αβαστ για κανα δεκαλεπτο ..δεξι κλικ στο εικονιδιο. ελεγχος ασπιδων, τουμπεκι για 10 λεπτα

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει καμία εναλλακτική αν δεν έχουμε NFC ώστε να πάρουμε το extra ποσό; Από ότι κατάλαβα βγαίνει άυλη κάρτα η οποία έχει κάποιο νούμερο, αν απλά πληκτρολογηθεί αυτό το νούμερο στο POS, δεν θα λειτουργήσει; Θέλω να πω και στις απλές χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες, δεν μπορεί απλά να πληκτρολογηθεί το νούμερο και να μην σκαναριστεί η κάρτα;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gusmin είπε

Καλημέρα, είχε κανείς πρόβλημα με μήνυμα "Δεν είστε δικαιούχος"?

Έχω κάνει φορολογική και είμαι 500 ευρώ κάτω από το όριο και μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Με ΑΦΜ που τελειώνει σε 5.

Και μενα το ιδιο!   ''Δεν είστε δικαιούχος του Fuel Pass''

Στο 1ο Fuel Pass τα πηρα κανονικα.  Τωρα??? 

Δημοσ.

Λογικά θα γίνεται αλλά επειδή δεν το έχει κάνει κανείς, λίγο δύσκολο να το δεχτεί ο βενζινάς, φαντάζομαι. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, eliascm21 είπε

Δεν έχει δώσει κανείς ξεκάθαρη απάντηση αν μπορείς να εισάγεις κατευθείαν το νούμερο της κάρτας σε POS

OXI δεν γίνεται. Fuel pass 1 δεν έβαλες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...