Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Το οτι στο fuel pass ανοιγουν τα ΑΦΜ 3-3 και στις ταυτοτητες 1 την ημερα, με ξεπερναει.

Γιατι οσοι εχουν ταυτοτητα δεν σημαινει οτι εχουν και οχημα που να δικαιουνται fuel pass. Προφανως δεν ειναι 1 προς 1 και για αυτο ανοιγει με διαφορετικο ρυθμο η κάθε υπηρεσία. Στις ταυτοτητες θα ειναι πολλαπλασιοι, αρα δεν θα μπορουν να εξυπηρετησουν 3-4 αφμ μαζί.

Επεξ/σία από runner69
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, runner69 είπε

Γιατι οσοι εχουν ταυτοτητα δεν σημαινει οτι εχουν και οχημα που να δικαιουνται fuel pass. Προφανως δεν ειναι 1 προς 1 και για αυτο ανοιγει με διαφορετικο ρυθμο η κάθε υπηρεσία. Στις ταυτοτητες θα ειναι πολλαπλασιοι, αρα δεν θα μπορουν να εξυπηρετησουν 3-4 αφμ μαζί.

Δηλαδη λες οτι ειναι περισσοτεροι αυτοι που θα χρησιμοποιησουν τις ψηφιακες ταυτοτητες, και ξερουν πως, απο αυτους που εχουν οχηματα και τα χρησιμοποιουν καθε μερα?

Ειμαι σιγουρος οτι μονο την 1η μερα επεσαν με τα μουτρα, απο εκει και περα, οι περισσοτεροι παιζει να το ξεχασαν. Τεσπα, οφφτοπικ ειναι

Δημοσ.
7 ώρες πριν, eleni16ek είπε

Για τα μοτοποδήλατα έχω κάνει καταγγελία στον συνήγορο του Πολίτη φυσικά ακόμη δεν έχουμε κάποια απάντηση. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο περί στοιχείων κτλ γιατί κάποια από τα μοτοποδήλατα που πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας από gov πήραν κανονικά την προηγούμενη επιδότηση αλλά το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα είναι ότι χιλιάδες μοτοποδήλατα έχουν ίδια πινακίδα με άλλα οχήματα μοτοσυκλέτες ή και αυτοκίνητα. Οπότε δεν φαίνονται ως δικαιούχοι οι κάτοχοι τους γιατί απλά για το υπουργείο μεταφορών αυτός ο αριθμός πινακίδας ανήκει σε άλλο όχημα. Δυστυχώς αν δεν γίνει κάποια νομοθετική παρέμβαση να αλλάξουμε πινακίδες όσοι αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα δεν θα λυθεί το θέμα και φυσικά το να έχεις ίδια πινακίδα με άλλο όχημα ανοίγει και πολλά ακόμη θέματα.

Τα λέγαμε και στο προηγούμενο μήνυμα, και εγώ τα ίδια, και εγώ είχα κάνει καταγγελία (εκ μέρους του πατέρα μου που ειναι ο κατοχος του μοτοποδηλάτου).

The great news: Στο Fuel Pass 2 αντιλήφθηκαν τη μ*λακία τους και έχουν διορθώσει το ζήτημα. Κατάφερα και εκανα κανονικά την αίτηση για το μηχανάκι του πατέρα μου που δεν μπόρεσα να κάνω στο 1o Fuel Pass, εγκρίθηκε άμεσα και ειναι προς πίστωση στη τράπεζα ήδη. Το ιδανικό θα ήταν φυσικά να πιστωθεί αναδρομικά και το ποσό του πρώτου fuel pass που δεν καταφέραμε να πάρουμε γιατί η υπέροχη πλατφόρμα του Πιερακάκη ήταν υπέροχη (!) αλλά δεν έχω μεγάλες ελπίδες. Ας μπει τουλάχιστον αυτο.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Από ότι καταλαβαίνω είμαστε δεν είμαστε πελάτες στην alpha επιλέγουμε alpha για την αυλη και στην συνέχεια έρχεται email με οδηγίες από την alpha. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν  πρπει να κατεβάσουμε και το app της alpha bank για ebaking στο κινητό ενώ  δεν είμαστε πελάτες της τράπεζας. Kωδικούς που θα βρουμε θα μας σταλούν από την τράπεζα; Δεν είμαι πελάτης της alpha και μου φαίνεται για κάποιο λόγο λίγο μπερδεμένη η κατάσταση.

6 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Apple έχω και το έχει ήδη μέσα το πορτοφόλι η συσκευή. Δηλαδή να επιλέξω viva και όχι alpha  και στην συνέχεια θα λάβω είτε σε email είτε σε sms την διαδικασία που πρπει να ακολουθήσω;

Ειναι ερώτηση αν μπορούμε να έχουμε αυλη άλφα χωρίς λογαριασμό η κατάφαση δεν κατάλαβα!

Σου στέλνει η alpha προσωρινούς κωδικούς και μπαίνεις με την εφαρμογή της και περνάς την κάρτα που σου εκδίδει η τράπεζα στο google pay. 

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Μια χαρα. Εκανα την αιτηση

Κι εγώ 6 το πρωί που ξύπνησα και ήδη προωθήθηκε στην τράπεζα. Άυλη της alpha.

• Super Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, SabotazNic said:

Το οτι στο fuel pass ανοιγουν τα ΑΦΜ 3-3 και στις ταυτοτητες 1 την ημερα, με ξεπερναει.

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι δεν αντέχουν οι servers της αστυνομίας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν παιδιά... σήμερα στον παππού μου στο fuel pass (κάτω απ'το πεδίο αρ. κυκλοφορίας οχήματος) εμφάνισε ένα κουμπί "Λήψη μοτοποδηλάτων" και μόλις το πάτησα βρήκα τη πινακίδα. Οπότε ολοκλήρωσα τη δήλωση κανονικά.

Απ'ότι καταλαβαίνω τα παλιά μοτοποδήλατα είναι σε παλιά database γιατί και πρόσφατα που ανανεώσαμε την άδεια κυκλοφορίας (το μηχανάκι ήταν παρατημένο 3 χρόνια) δεν εμφανιζόταν η πινακίδα στο gov και όταν πήρα τη τροχαία κάτι πάτησαν και μετά από 1 λεπτό εμφανίστηκε.

1 ώρα πριν, dtk-386 είπε

Κι εγώ 6 το πρωί που ξύπνησα και ήδη προωθήθηκε στην τράπεζα. Άυλη της alpha.

Απευθείας γίνεται. Όταν ολοκληρωθεί η αίτηση και τη βγάλει υπό εξέταση, αν κάνεις logout και login έχει προωθηθεί για πληρωμή.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Με την δικιά σου λογική, κόβεις και τον φόρο ενοικίων των ιδιοκτητών 15% και πέφτουν τα ενοίκια 15%.

Αν δε !!

Αν τι ;;;;

Δημοσ.

Καλημέρα, είχε κανείς πρόβλημα με μήνυμα "Δεν είστε δικαιούχος"?

Έχω κάνει φορολογική και είμαι 500 ευρώ κάτω από το όριο και μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Με ΑΦΜ που τελειώνει σε 5.

• Like 1
Δημοσ.

Είσαι μόνος και βγάζεις 30k (με ένα αμάξι): πάρε 80€

Είσαι παντρεμένος και βγάζεις 16.501 εσύ και 16.500 η γυναίκα (με ένα αμάξι έκαστος): πάρε δρόμο ή πάρε διαζύγιο.

Χωρίς πλάκα τώρα, φίλη δήλωσε διάσταση στην εφορία επειδή από τέτοια παλαβά έχανε επιδόματα. Η υπάλληλος εκεί της είπε ότι γίνεται της κακομοίρας από δηλώσεις (ΔΟΥ Καλλιθέας). 

Από το 2010 και μετά, τα κριτήρια για επιδόματα & φόρους είναι τελείως γελοία. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/6/2022 στις 1:32 ΜΜ, Bitbit είπε

δεν είναι κακό.

Εντωμεταξύ στα νησιά μπορεί να είναι ακριβότερη η βενζίνη αλλά οι αποστάσεις είναι μικρές, Προφανώς δε μιλάω για Κρήτη

Δε μου στέκει και τόσο η αυξημένη επιδότηση. Άσε και που με παπί καις ελάχιστα.

Υ.Γ Νησιώτες μη πέσετε να με φάτε.

Για να σε δω να οδηγας με πρώτη και δευτερα μόνο και να κολλάς στην κίνηση που το 1 χλμ το κάνεις σε 15 λεπτά.. Ξέρουν αυτοί που είμαστε σεζόν..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πόσες μέρες κάνει να ενεργοποιηθεί η άυλη της alpha (μου λέει προς αποστολή στο τραπεζικό ίδρυμα) ;;

Επεξ/σία από dhmak

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...