Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, terry308 είπε

Αυτή είναι η διαδικασία κι όλα οπως θα γίνουν 

Αυλη ψηφιακή κάρτα, δε θα στείλουν τπτ στο σπίτι, ούτε πλαστικό ούτε τπτ, ένας κωδικός κάρτας με μια ημερομηνία λήξης κι έναν 3ψηφιο κωδικό ασφαλείας γνωστός κι ως cvv

https://www.insomnia.gr/forums/topic/790856-επίδομα-βενζίνης-πότε-και-πληροφορίες/?do=findComment&comment=59194639

Από ότι καταλαβαίνω είμαστε δεν είμαστε πελάτες στην alpha επιλέγουμε alpha για την αυλη και στην συνέχεια έρχεται email με οδηγίες από την alpha. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν  πρπει να κατεβάσουμε και το app της alpha bank για ebaking στο κινητό ενώ  δεν είμαστε πελάτες της τράπεζας. Kωδικούς που θα βρουμε θα μας σταλούν από την τράπεζα; Δεν είμαι πελάτης της alpha και μου φαίνεται για κάποιο λόγο λίγο μπερδεμένη η κατάσταση.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 minutes ago, eleni16ek said:

Υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι μοτοποδήλατα που πήραν κανονικά την επιδότηση κ θα την ξαναπάρουν αν δεν έχουν το πρόβλημα που περιγράφω με τις πινακίδες.

Τσέκαρα την πινακίδα μου και δεν την έχει αλλος. Απλά, μου βγάζει κενά στα πεδία

5 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Από ότι καταλαβαίνω είμαστε δεν είμαστε πελάτες στην alpha επιλέγουμε alpha για την αυλη και στην συνέχεια έρχεται email με οδηγίες από την alpha. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν  πρπει να κατεβάσουμε και το app της alpha bank για ebaking στο κινητό ενώ  δεν είμαστε πελάτες της τράπεζας. Kωδικούς που θα βρουμε θα μας σταλούν από την τράπεζα; Δεν είμαι πελάτης της alpha και μου φαίνεται για κάποιο λόγο λίγο μπερδεμένη η κατάσταση.

γιατι? μπορεις να παρεις αυλη αλφα χωρις λογαρισμο αλφα?!

• Like 1

4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

viva wallet τότε , μια εφαρμογή πρέπει να είναι στη συσκευή το gpay για android και το apple pay για apple ... το οποία φαίνονται πλέον και ώς πορτοφόλι , ενας αριθμός κάρτας θα έρθει , ημερομηνία λήξης και cvv , πατας προσθήκη κάρτας στην εφαρμογή και προχωράς με τα δεδομένα που θα λάβεις στο email και σε sms λογικα 

Δεν χρειάζεται να κάνετε λογαριασμό !!!

Δεν συνδέεται με λογαριασμό 

Είναι προπληρωμένη με 1 σκοπό , αγορά καυσίμων και ΜΟΝΟ δεν περνάει σε άλλο κατάστημα , δεν αγοράζετε σουβλάκια κτλ

Αν δεν θελετε να μπλέξετε βάλτε ΙΒΑΝ και πάρτε 65€ αντί για 80€ και φάτε τα όπως θέλετε 

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, terry308 είπε

viva wallet τότε , μια εφαρμογή πρέπει να είναι στη συσκευή το gpay για android και το apple pay για apple ... το οποία φαίνονται πλέον και ώς πορτοφόλι , ενας αριθμός κάρτας θα έρθει , ημερομηνία λήξης και cvv , πατας προσθήκη κάρτας στην εφαρμογή και προχωράς με τα δεδομένα που θα λάβεις στο email και σε sms λογικα 

Apple έχω και το έχει ήδη μέσα το πορτοφόλι η συσκευή. Δηλαδή να επιλέξω viva και όχι alpha  και στην συνέχεια θα λάβω είτε σε email είτε σε sms την διαδικασία που πρπει να ακολουθήσω;

5 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

γιατι? μπορεις να παρεις αυλη αλφα χωρις λογαρισμο αλφα?!

Ειναι ερώτηση αν μπορούμε να έχουμε αυλη άλφα χωρίς λογαριασμό η κατάφαση δεν κατάλαβα!

Επεξ/σία από Pwpwpw

16 λεπτά πριν, eleni16ek είπε

Για τους ημιμαθείς https://www.newsbeast.gr/financial/arthro/8553384/epidoma-kafsimon-lythike-to-provlima-gia-amea-kai-motosykletes-eos-50-kyvika

Τα μοτοποδήλατα έχουν συμπεριληφθεί από την πρώτη επιδότηση. Κάντε μια απλή αναζήτηση πριν πείτε κάτι. Υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι μοτοποδήλατα που πήραν κανονικά την επιδότηση κ θα την ξαναπάρουν αν δεν έχουν το πρόβλημα που περιγράφω με τις πινακίδες.

Δεν δηλώνονται οι πινακίδες των μοτοποδηλατων στο υπουργείο μεταφορών. Η τροχαία έχει δικό της αρχείο με μεταβιβάσεις - πινακίδες κτλ κτλ. Έχει γίνει ένα τεράστιο μπαχαλο με τις πινακίδες κάποιων μοτοποδηλατων. Σε συνομιλία μου με τον συνήγορο του Πολίτη μου είπαν ότι έχει προταθεί όλες οι μεταβιβάσεις να γίνονται στο υπουργείο και να γίνει δωρεάν αντικατάσταση στις πινακίδες που υπάρχει το πρόβλημα. Περιμένουμε τι θα απαντήσει το υπουργείο.

Διάβασες τον οδηγό?

Στην ΑΡΧΙΚΗ σελίδα το λέει ξεκάθαρα!!!!!!!

Το ότι δόθηκαν στο 1', τι ?

Δημιουργει δεδικασμένο?

Δεν μπορουν να αλλάξουν οι όροι σε όσα fluel βγουν από εδώ και πέρα!!!!

Καταλαβαίνω την πικρία σου αλλά δεν είναι θέμα για συνήγορο.

29 λεπτά πριν, Dali11 είπε

Αυτό μου κάνει απο το πρώι και δεν έχω βγάλει άκρη.

EDIT: Άκυρο , δοκίμασα απο τρίτο pc και μου λέει δεν το δικαιούμαι. Δεν καταλαβαίνω.

Φορολογική δήλωση έχεις κάνει?

1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Ρε παιδιά θα σας έρθουν οδηγίες για να δημιουργήσετε λογαριασμούς. Κουραστικό κατάντησε. Αντε να κοπούν τα pass επιτέλους 

Όχι, και να κοπούν επειδή κάποιοι κυνηγούν τα 15€

13 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Ρε παιδιά θα σας έρθουν οδηγίες για να δημιουργήσετε λογαριασμούς. Κουραστικό κατάντησε. Αντε να κοπούν τα pass επιτέλους 

Τωρα θα τα εχουμε μια ζωη ;)

Πραγματικά το συγκεκριμένο επίδομα είναι η επιτομή της γελοιότητας 

Ποσα λεφτά θες να δώσεις ;

Να πούμε 100 εκατομμύρια σε 3 μήνες  ;

Ποσα λίτρα πωλούνται σε αυτούς τους 3 μήνες ;

Να πούμε χάριν ευκολίας ένα δισεκατομμύριο λίτρα ;

Αντι να κάνεις όλες αυτές τις αηδίες, κόβεις 10 λεπτά από τους φόρους στο λίτρο για 3 μήνες και μετά βλέπουμε…

Τωρα το βαφτίζουμε επίδομα, τη στιγμή που 60% της τιμές των καυσίμων είναι ΕΦΚ, και καπάκι πάνω έχει και ΦΠΑ…

• Like 6
  • Thanks 1

6 λεπτά πριν, AristidisZ είπε

Πραγματικά το συγκεκριμένο επίδομα είναι η επιτομή της γελοιότητας 

Ποσα λεφτά θες να δώσεις ;

Να πούμε 100 εκατομμύρια σε 3 μήνες  ;

Ποσα λίτρα πωλούνται σε αυτούς τους 3 μήνες ;

Να πούμε χάριν ευκολίας ένα δισεκατομμύριο λίτρα ;

Αντι να κάνεις όλες αυτές τις αηδίες, κόβεις 10 λεπτά από τους φόρους στο λίτρο για 3 μήνες και μετά βλέπουμε…

Τωρα το βαφτίζουμε επίδομα, τη στιγμή που 60% της τιμές των καυσίμων είναι ΕΦΚ, και καπάκι πάνω έχει και ΦΠΑ…

Με αυτο τον τροπο θα εξοικονομουσε χρήματα ο μέσος των 10k/year και ο άλλος των 100K/year και αρα καθενας θα είχε μικρότερο όφελος. Το fuel pass θα το πάρει μόνο ο πρώτος άρα μεγαλύτερο όφελος σε αυτον που το εχει πραγματικά ανάγκη. Τοσο απλά.

1 λεπτό πριν, runner69 είπε

Με αυτο τον τροπο θα εξοικονομουσε χρήματα ο μέσος των 10k/year και ο άλλος των 100K/year και αρα καθενας θα είχε μικρότερο όφελος. Το fuel pass θα το πάρει μόνο ο πρώτος άρα μεγαλύτερο όφελος σε αυτον που το εχει πραγματικά ανάγκη. Τοσο απλά.

Όφελος θα είχε όποιος χρησιμοποιούσε το όχημα του περισσότερο 

Εγώ βγάζω πχ 30Κ το χρόνο αλλά πάω στη δουλειά μου με παπί και κάνω 15 χλμ τη μέρα, άρα θέλω στο τρίμηνο 20 λίτρα βενζίνη, άρα μου μένουν και ρέστα 

Αυτος που βγάζει 15 αλλά θέλει το μηνα 100 λίτρα πήγαινε έλα, θα είχε πολύ μεγαλύτερο όφελος από εμένα 

• Thanks 1

52 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Apple έχω και το έχει ήδη μέσα το πορτοφόλι η συσκευή. Δηλαδή να επιλέξω viva και όχι alpha  και στην συνέχεια θα λάβω είτε σε email είτε σε sms την διαδικασία που πρπει να ακολουθήσω;

Ειναι ερώτηση αν μπορούμε να έχουμε αυλη άλφα χωρίς λογαριασμό η κατάφαση δεν κατάλαβα!

Το λεει η alpha bank στην σελιδα της,δεν χρειαζεται να εισαι πελατης τους για την αυλη καρτα.Θα κατεβασεις την εφαρμογη,gpay λογικα,θα περασεις αυλη καρτα με τον 16ψηφιο,την ημερομηνια ληξης και το ccv που θα σου στειλει η alpha και θα εχεις μια αυλη αξιας 80€ στο κινητο σου,με smartphone το οποιο υποστηριζει NFC θα μπορεις να πληρωσεις για αγορα καυσιμων ΜΟΝΟ και οχι για ιεροδουλες οπως σχεδιαζα εγω ρε γμτ.Τεσπα,δεν πειραζει.Θα παω με το ΚΕΑ στις ιεροδουλες.

Διάκριση λέγεται... αδικία... Όχι πάντως πικρία.

Από αύριο Τρίτη 2 Αυγούστου θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στην πλατφόρμα για το Fuel Pass 2 και οι ιδιοκτήτες μοτοποδηλάτων και μοτοσικλετών. Ανοίγει η πλατφόρμα και για όσους έχουν στην ιδιοκτησία τους μοτοποδήλατο η μοτοσυκλέτα και το ΑΦΜ τους λήγει σε 1,2 και 3.

https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/395430/fuel-pass-2-pote-anoigei-i-platforma-gia-motosikletes-kai-motopodilata

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...