Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

45 minutes ago, GREGORYMO said:

Κίνητρο για να βάλεις βενζίνη και όχι να τα φας σουβλάκια.

δηλάδη έχεις αυτοκινητο σε κίνηση με πληρωμένα τέλη και ασφάλεια και όλο το χρόνο δεν θα κάνεις 2Κ χιλιομετρα

ρε μπράβο.... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

12 minutes ago, dkstopo said:

δηλάδη έχεις αυτοκινητο σε κίνηση με πληρωμένα τέλη και ασφάλεια και όλο το χρόνο δεν θα κάνεις 2Κ χιλιομετρα

ρε μπράβο.... 

να μην πουμε και για τις χρυσες δουλειες της viva, με ολα αυτα τα pass..

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, dkstopo είπε

ρε μπράβο.... 

Το fluel pass αφορά 3+3, 6 μήνες, προς το παρόν .

Και όμως υπάρχει κόσμος που ΔΕΝ τα κάνει.

Μια 1' εξήγηση: πχ έχει μηχανάκι 

ΔΕΣ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα

59 λεπτά πριν, dkstopo είπε

ξέρει κανείς γιατί ευπάρχει διαφορά μεταξύ άυλης κάρτας και ΙΒΑΝ και μάλιστα τόσο μεγάλης? 

ε να μη φάνε κάτι και οι τράπεζες; κρίμα είναι

• Like 1

να ρωτησω μια χαζομαρα , στο προηγουμενο fuel pass , το οποιο το ειχα δηλωσει για το αυτοκινητο , εβαλα και τα 45 ευρω ολα μαζι , πληρωσα με google pay και τελος . κανενας ομως δεν ασχοληθηκε που τα εβαλα τα 45 ευρω .ουτε ειδα να φαινεται καπου οτι τα εβαλα σε αυτοκινητο . αν τα εβαζα λιγα λιγα βενζινα στη μηχανη που εχω θα το καταλαβαινε καποιος ?

ρωταω γιατι παιρνεις περισσοτερα αν δηλωσεις για αυτοκινητο απ οτι για μηχανη

• Confused 1

4 ώρες πριν, s93060 είπε

Καλησπερα έχω δυο αυτοκίνητα από μισά με την γυναίκα μου όποτε το ένα κανω αίτηση στο δικό μου όνομα και το άλλο στης γυναίκας μου 

επειδη της γυναίκας μου το κινητό δεν έχει nfc στο πρώτο fuellpass έκανα με αυλή το ένα και το άλλο σε λογαριασμό τραπεζης 

πως μπορώ να κάνω τώρα και τα δυο με αυλή ;

εγω το δικό μου το είχα κάνει με την alpha bank γιατί είχα και e-banking τώρα μπορώ να βάλω και τος δυο αυλές στο ίδιο e-banking ?

Ή αναγκαστικά το ένα θα το κάνω viva wallet ?

Επισης όταν κάνω τος αιτήσεις πρέπει να έχουν διαφορετικό email και διαφορετικό αριθμο τηλεφώνου γιατί εγώ θέλω να τις βάλω και τος δυο στο δικό μου τηλέφωνο;

Ευχαριστω  εκ των προτέρων 

Κανείς ;

48 λεπτά πριν, dkstopo είπε

ρε μπράβο.... 

Αλλος 'παλευει' την βενζίνη να την βάλει στο μηχανάκι 

21 λεπτά πριν, s93060 είπε

Κανείς ;

Πας φιρι φιρι να μπλέξεις 

1 ώρα πριν, eleni16ek είπε

Για τα μοτοποδήλατα έχω κάνει καταγγελία στον συνήγορο του Πολίτη φυσικά ακόμη δεν έχουμε κάποια απάντηση. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο περί στοιχείων κτλ γιατί κάποια από τα μοτοποδήλατα που πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας από gov πήραν κανονικά την προηγούμενη επιδότηση αλλά το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα είναι ότι χιλιάδες μοτοποδήλατα έχουν ίδια πινακίδα με άλλα οχήματα μοτοσυκλέτες ή και αυτοκίνητα. Οπότε δεν φαίνονται ως δικαιούχοι οι κάτοχοι τους γιατί απλά για το υπουργείο μεταφορών αυτός ο αριθμός πινακίδας ανήκει σε άλλο όχημα. Δυστυχώς αν δεν γίνει κάποια νομοθετική παρέμβαση να αλλάξουμε πινακίδες όσοι αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα δεν θα λυθεί το θέμα και φυσικά το να έχεις ίδια πινακίδα με άλλο όχημα ανοίγει και πολλά ακόμη θέματα.

Τι καταγγελία έκανες?

Η προκήρυξη ΔΕΝ τα περιλαμβάνει!!

Αυτός που φτιάχνει την προκήρυξη, ορίζει τις προϋποθέσεις!!!!

Απασχόλησεις τον συνήγορο και έχει σοβαρότερες δουλειές από τα 50€.

1 ώρα πριν, eleni16ek είπε

Για τα μοτοποδήλατα έχω κάνει καταγγελία στον συνήγορο του Πολίτη φυσικά ακόμη δεν έχουμε κάποια απάντηση. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο περί στοιχείων κτλ γιατί κάποια από τα μοτοποδήλατα που πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας από gov πήραν κανονικά την προηγούμενη επιδότηση αλλά το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα είναι ότι χιλιάδες μοτοποδήλατα έχουν ίδια πινακίδα με άλλα οχήματα μοτοσυκλέτες ή και αυτοκίνητα. Οπότε δεν φαίνονται ως δικαιούχοι οι κάτοχοι τους γιατί απλά για το υπουργείο μεταφορών αυτός ο αριθμός πινακίδας ανήκει σε άλλο όχημα. Δυστυχώς αν δεν γίνει κάποια νομοθετική παρέμβαση να αλλάξουμε πινακίδες όσοι αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα δεν θα λυθεί το θέμα και φυσικά το να έχεις ίδια πινακίδα με άλλο όχημα ανοίγει και πολλά ακόμη θέματα.

Η προκήρυξη ΔΕΝ προβλέπει μοτοποδήλατα!!!!

Με το ζόρι!!

Πήρα τηλ σήμερα την εξυπηρέτηση της Alpha Bank.
Τους εξήγησα ότι πριν είχα καλέσει στο 210-7000800 που είναι για πληροφορίες για το FuelPass 2 και ήταν όλες οι απαντήσεις αυτοματοποιημένες, κοινώς, δε με ικανοποίησαν !

Η απορία μου και η ερώτησή μου ήταν η εξής. Πως βγάζω άυλη κάρτα.
Η απάντηση ήταν ότι : Θα κάνετε την αίτηση για το FuelPass 2, θα επιλέξετε στην επιλογή πίστωσης την άυλη κάρτα και εφόσον εγκριθεί η αίτηση θα σας έρθουν οδηγίες στο email πως θα αποκτήσετε την κάρτα.

Γιατί μου φαίνεται παπάτζα η απάντηση  που  μου έδωσαν ? .....

• Confused 1

6 ώρες πριν, Pwpwpw είπε

Παιδια θελω να κανω μια ερωτηση η οποια σιγουρα θα εχει απαντηθει πολλακις αλλα χανεται μεσα στις σελιδες του νηματος.

Επειδη πλεον τα 15 ευρω διαφορα μεταξυ τραπεζικης καταθεσης και αυλης καρτας ειναι αρκετη διαφορα, πολλα ατομα θελουν να επιλεξουν αυλη αλλα εχουν δευτερες σκεψεις επειδη δεν γνωριζουν την διαδικασια που πρπει να ακολουθηθει και φοβουνται μην γιναει καμια πατατα και χαθει εντελως το βοηθημα, σε αυτη την κατηγορια ανθρωπων ανηκω και εγω.

Εαν εχει καποιος την καλοσυνη να γραψει την ακριβη διαδικασια που πρπει να ακολουθησει καποιος για την αυλη καρτα, τοσο σε android συσκευες μεσω playstore οσο και σε iphone μεσω App store(ανaφερω και τα 2 λογισμικα σε περιπτωση που υπαρχει καποια διαφορα στην διαδικασια) και στην συνεχεια καποιος Moderator αν μπορει να το κανει sticky στην πρωτη σελιδα ωστε να μπορει ευκολα να διαβαζουν ολοι οι ενδιαφερομενοι την διαδικασια.

Κανείς;;

2 λεπτά πριν, Free Bird είπε

Αυτή είναι η διαδικασία κι όλα οπως θα γίνουν 

Αυλη ψηφιακή κάρτα, δε θα στείλουν τπτ στο σπίτι, ούτε πλαστικό ούτε τπτ, ένας κωδικός κάρτας με μια ημερομηνία λήξης κι έναν 3ψηφιο κωδικό ασφαλείας γνωστός κι ως cvv

https://www.insomnia.gr/forums/topic/790856-επίδομα-βενζίνης-πότε-και-πληροφορίες/?do=findComment&comment=59194639

4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Κανείς;;

• Thanks 1

24 λεπτά πριν, Free Bird είπε

Πήρα τηλ σήμερα την εξυπηρέτηση της Alpha Bank.
Τους εξήγησα ότι πριν είχα καλέσει στο 210-7000800 που είναι για πληροφορίες για το FuelPass 2 και ήταν όλες οι απαντήσεις αυτοματοποιημένες, κοινώς, δε με ικανοποίησαν !

Η απορία μου και η ερώτησή μου ήταν η εξής. Πως βγάζω άυλη κάρτα.
Η απάντηση ήταν ότι : Θα κάνετε την αίτηση για το FuelPass 2, θα επιλέξετε στην επιλογή πίστωσης την άυλη κάρτα και εφόσον εγκριθεί η αίτηση θα σας έρθουν οδηγίες στο email πως θα αποκτήσετε την κάρτα.

Χάσανε τον πελάτη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, 1comment είπε

Τι ώρα; Μήπως έχει φάει σκάλωμα τώρα.... Με το που επιλέγω fuel pass (έχοντας κάνει είσοδο), με πετάει πάλι στην αρχική που λέει για είσοδο στην εφαρμογή.

Μπήκα κι από ταμπλετ που δεν έχει avast. Τα ίδια. 

Αυτό μου κάνει απο το πρώι και δεν έχω βγάλει άκρη.

EDIT: Άκυρο , δοκίμασα απο τρίτο pc και μου λέει δεν το δικαιούμαι. Δεν καταλαβαίνω.

Επεξ/σία από Dali11

Για τους ημιμαθείς https://www.newsbeast.gr/financial/arthro/8553384/epidoma-kafsimon-lythike-to-provlima-gia-amea-kai-motosykletes-eos-50-kyvika

Τα μοτοποδήλατα έχουν συμπεριληφθεί από την πρώτη επιδότηση. Κάντε μια απλή αναζήτηση πριν πείτε κάτι. Υπάρχουν αρκετοί κάτοχοι μοτοποδήλατα που πήραν κανονικά την επιδότηση κ θα την ξαναπάρουν αν δεν έχουν το πρόβλημα που περιγράφω με τις πινακίδες.

2 ώρες πριν, Coscas είπε

Ξέρει κανείς γιατί δεν το δίνουν στα μοτοποδήλατα; 

Κι' εγώ έκανα καταγγελία στον Συνήγορο και έστειλε τα ανάλογα στα υπουργεία

Εγώ που πήγα να κάνω ανανέωση μέσω gov ...μου ζήταγε τλφ δηλωμένο σε ibank...

To θέμα με τους αριθμούς πινακίδων, θα πρέπει να το λύσει η Τροχαία

Εκανα μεταβίβαση, όταν το πήρα στο όνομά μου, κανονικότατα στην Τροχαία

Δεν θα το έβλεπαν εκεί;

Δεν δηλώνονται οι πινακίδες των μοτοποδηλατων στο υπουργείο μεταφορών. Η τροχαία έχει δικό της αρχείο με μεταβιβάσεις - πινακίδες κτλ κτλ. Έχει γίνει ένα τεράστιο μπαχαλο με τις πινακίδες κάποιων μοτοποδηλατων. Σε συνομιλία μου με τον συνήγορο του Πολίτη μου είπαν ότι έχει προταθεί όλες οι μεταβιβάσεις να γίνονται στο υπουργείο και να γίνει δωρεάν αντικατάσταση στις πινακίδες που υπάρχει το πρόβλημα. Περιμένουμε τι θα απαντήσει το υπουργείο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...