Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Πότε μπαίνουν τα λεφτά μέσα στον λογαριασμό τραπέζης;είπαν;

Μεχρι 1η Σεπτεμβριου ειναι οι αιτησεις νομιζω. Αν ειναι ετσι θα μπουνε μετα.
Δεν θα πας διακοπες με τα χρηματα... xD

Επεξ/σία από gorge18
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Πότε μπαίνουν τα λεφτά μέσα στον λογαριασμό τραπέζης;είπαν;

δεν ξέρω αν τηρηθεί αλλά είχαν πει σε 3 ημέρες από την αίτηση.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gorge18 είπε

Μεχρι 1η Σεπτεμβριου ειναι οι αιτησεις νομιζω. Αν ειναι ετσι θα μπουνε μετα.
Δεν θα πας διακοπες με τα χρηματα... xD

Ποιες διακοπές;τα χρωστάω ήδη....λολ!

• Sad 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε

Εγω επειδη δεν ξερω αν περναει η καρτα για υγραεριο εκανα αιτηση για μετρητα σημερα.

γίνεται μιας και τα πρατήρια έχουν ΚΑΔ για υγρά καύσιμα, μόνο σε συγκεκριμένα πρατήρια φυσικού αερίου δεν παίρνει άυλη (δεν πουλάνε βενζίνη)

Δημοσ.

φτου σου ρε ειδα χθες βενζινη 2.01 και λεω θα βαλω αυριο. βγηκε παλι το επίδομα του "δεν θελω επιδόματα" και πηγε 2.05! φαααααακ

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

φτου σου ρε ειδα χθες βενζινη 2.01 και λεω θα βαλω αυριο. βγηκε παλι το επίδομα του "δεν θελω επιδόματα" και πηγε 2.05! φαααααακ

βάλε γιατί σίγουρα θα αυξηθεί

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, G750 said:

πηρα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση
παιρνουν υπ οψιν και οποιοδηποτε δηλωθεν εισοδημα μεσα στο ετος εκτος απο το οικογενειακο εισοδημα που δηλωθηκε στην φορολογικη δηλωση

Και τα αυτοτελώς φορολογούμενα φαντάζομαι Ε;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dkstopo είπε

ξέρει κανείς γιατί ευπάρχει διαφορά μεταξύ άυλης κάρτας και ΙΒΑΝ και μάλιστα τόσο μεγάλης? 

Κίνητρο για να βάλεις βενζίνη και όχι να τα φας σουβλάκια.

• Like 3
Δημοσ.

Για τα μοτοποδήλατα έχω κάνει καταγγελία στον συνήγορο του Πολίτη φυσικά ακόμη δεν έχουμε κάποια απάντηση. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο περί στοιχείων κτλ γιατί κάποια από τα μοτοποδήλατα που πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας από gov πήραν κανονικά την προηγούμενη επιδότηση αλλά το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα είναι ότι χιλιάδες μοτοποδήλατα έχουν ίδια πινακίδα με άλλα οχήματα μοτοσυκλέτες ή και αυτοκίνητα. Οπότε δεν φαίνονται ως δικαιούχοι οι κάτοχοι τους γιατί απλά για το υπουργείο μεταφορών αυτός ο αριθμός πινακίδας ανήκει σε άλλο όχημα. Δυστυχώς αν δεν γίνει κάποια νομοθετική παρέμβαση να αλλάξουμε πινακίδες όσοι αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα δεν θα λυθεί το θέμα και φυσικά το να έχεις ίδια πινακίδα με άλλο όχημα ανοίγει και πολλά ακόμη θέματα.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξέρει κανείς γιατί δεν το δίνουν στα μοτοποδήλατα; 

4 minutes ago, eleni16ek said:

Για τα μοτοποδήλατα έχω κάνει καταγγελία στον συνήγορο του Πολίτη φυσικά ακόμη δεν έχουμε κάποια απάντηση. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο περί στοιχείων κτλ γιατί κάποια από τα μοτοποδήλατα που πλήρωσαν τέλη κυκλοφορίας από gov πήραν κανονικά την προηγούμενη επιδότηση αλλά το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα είναι ότι χιλιάδες μοτοποδήλατα έχουν ίδια πινακίδα με άλλα οχήματα μοτοσυκλέτες ή και αυτοκίνητα. Οπότε δεν φαίνονται ως δικαιούχοι οι κάτοχοι τους γιατί απλά για το υπουργείο μεταφορών αυτός ο αριθμός πινακίδας ανήκει σε άλλο όχημα. Δυστυχώς αν δεν γίνει κάποια νομοθετική παρέμβαση να αλλάξουμε πινακίδες όσοι αντιμετωπίζουμε αυτό το πρόβλημα δεν θα λυθεί το θέμα και φυσικά το να έχεις ίδια πινακίδα με άλλο όχημα ανοίγει και πολλά ακόμη θέματα.

Κι' εγώ έκανα καταγγελία στον Συνήγορο και έστειλε τα ανάλογα στα υπουργεία

Εγώ που πήγα να κάνω ανανέωση μέσω gov ...μου ζήταγε τλφ δηλωμένο σε ibank...

To θέμα με τους αριθμούς πινακίδων, θα πρέπει να το λύσει η Τροχαία

Εκανα μεταβίβαση, όταν το πήρα στο όνομά μου, κανονικότατα στην Τροχαία

Δεν θα το έβλεπαν εκεί;

Επεξ/σία από Coscas
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, eleni16ek είπε

Βρήκε δουλειά ο συνήγορος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...