Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

15 λεπτά πριν, 1comment είπε

Τι ώρα; Μήπως έχει φάει σκάλωμα τώρα.... Με το που επιλέγω fuel pass (έχοντας κάνει είσοδο), με πετάει πάλι στην αρχική που λέει για είσοδο στην εφαρμογή.

Μπήκα κι από ταμπλετ που δεν έχει avast. Τα ίδια. 

Και avast έχω και 13.40 έκανα αίτηση.

12 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Παιδια θελω να κανω μια ερωτηση η οποια σιγουρα θα εχει απαντηθει πολλακις αλλα χανεται μεσα στις σελιδες του νηματος.

Επειδη πλεον τα 15 ευρω διαφορα μεταξυ τραπεζικης καταθεσης και αυλης καρτας ειναι αρκετη διαφορα, πολλα ατομα θελουν να επιλεξουν αυλη αλλα εχουν δευτερες σκεψεις επειδη δεν γνωριζουν την διαδικασια που πρπει να ακολουθηθει και φοβουνται μην γιναει καμια πατατα και χαθει εντελως το βοηθημα, σε αυτη την κατηγορια ανθρωπων ανηκω και εγω.

Εαν εχει καποιος την καλοσυνη να γραψει την ακριβη διαδικασια που πρπει να ακολουθησει καποιος για την αυλη καρτα, τοσο σε android συσκευες μεσω playstore οσο και σε iphone μεσω App store(ανaφερω και τα 2 λογισμικα σε περιπτωση που υπαρχει καποια διαφορα στην διαδικασια) και στην συνεχεια καποιος Moderator αν μπορει να το κανει sticky στην πρωτη σελιδα ωστε να μπορει ευκολα να διαβαζουν ολοι οι ενδιαφερομενοι την διαδικασια.

Κατ αρχήν έχει η συσκευή NFC?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Και avast έχω και 13.40 έκανα αίτηση.

Κατ αρχήν έχει η συσκευή NFC?

προσωπικα εχω iphone 13 οποτε ναι.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Τελικά το αβαστ έφταιγε. Απενεργοποιήστε το όσοι κάνετε αίτηση. Επίσης το mail επιβεβαίωσης ήρθε μετά από 5-6 επαναποστολές κωδικού και 2-3 λεπτά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, 1comment είπε

Τελικά το αβαστ έφταιγε. Απενεργοποιήστε το όσοι κάνετε αίτηση. Επίσης το mail επιβεβαίωσης ήρθε μετά από 5-6 επαναποστολές κωδικού και 2-3 λεπτά. 

Δεν χρειαζόταν  να απενεργοποιήσεις το Avast πας ρυθμίσεις>εξαιρέσεις>και βάζεις το λινκ> https://api.vouchers.gov.gr/ στις εξαιρέσεις ;)

Επεξ/σία από neo80

7 λεπτά πριν, 1comment είπε

Άρα, έχεις πιο 'ευαίσθητο' κινητό.

23 λεπτά πριν, theoilia είπε

Για τους ΑΜΕΑ που έχουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας έχει ακουστεί κάτι; Στο 1 πήραν το μακρύτερο 

Μια χαρά πήραν και το προηγούμενο voucher. Απλα είχε γίνει ένα μπερδεμα στην αρχή οπου φαίνοταν να χρωστάνε τέλη, το οποίο όμως επιλύθηκε. 

Μα για τον πατέρα μου που προσπαθούσα να κάνω αίτηση δεν μπόρεσα. Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή τα παράτησα και δεν επέμενα μέχρι την λήξη της προθεσμίας...

2 λεπτά πριν, theoilia είπε

Μα για τον πατέρα μου που προσπαθούσα να κάνω αίτηση δεν μπόρεσα. Η αλήθεια είναι ότι κάποια στιγμή τα παράτησα και δεν επέμενα μέχρι την λήξη της προθεσμίας...

Το πρόβλημα ήταν μια δυο μέρες στην αρχή, μετά το έφτιαξαν και το πήραν κανονικά όσοι είχαν μηδενικά τέλη.

Μάλλον τότε ο πατέρας μου είναι ειδική κατηγορία. Δεν έχει κανονικές πινακίδες το αυτοκίνητο του , είναι ανάπηρος πολέμου με μπλε πινακίδες και τα πρώτα γράμματα ΑΝΠ. θα είναι όλοι και όλοι καμιά 100 και πολλούς λέω με τέτοια αυτοκίνητα στην Ελλάδα και τους έχουν ξεχάσει. Και τώρα που το σκέφτομαι παίρνει ένα επίδομα για καύσιμα κάθε μήνα οπότε μάλλον σωστά δεν τους έδωσαν.

9 λεπτά πριν, theoilia είπε

Μάλλον τότε ο πατέρας μου είναι ειδική κατηγορία. Δεν έχει κανονικές πινακίδες το αυτοκίνητο του , είναι ανάπηρος πολέμου με μπλε πινακίδες και τα πρώτα γράμματα ΑΝΠ. θα είναι όλοι και όλοι καμιά 100 και πολλούς λέω με τέτοια αυτοκίνητα στην Ελλάδα και τους έχουν ξεχάσει. Και τώρα που το σκέφτομαι παίρνει ένα επίδομα για καύσιμα κάθε μήνα οπότε μάλλον σωστά δεν τους έδωσαν.

Και , φαντάζομαι, δεν κάνει και πολλά χιλιόμετρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα έχω δυο αυτοκίνητα από μισά με την γυναίκα μου όποτε το ένα κανω αίτηση στο δικό μου όνομα και το άλλο στης γυναίκας μου 

επειδη της γυναίκας μου το κινητό δεν έχει nfc στο πρώτο fuellpass έκανα με αυλή το ένα και το άλλο σε λογαριασμό τραπεζης 

πως μπορώ να κάνω τώρα και τα δυο με αυλή ;

εγω το δικό μου το είχα κάνει με την alpha bank γιατί είχα και e-banking τώρα μπορώ να βάλω και τος δυο αυλές στο ίδιο e-banking ?

Ή αναγκαστικά το ένα θα το κάνω viva wallet ?

Επισης όταν κάνω τος αιτήσεις πρέπει να έχουν διαφορετικό email και διαφορετικό αριθμο τηλεφώνου γιατί εγώ θέλω να τις βάλω και τος δυο στο δικό μου τηλέφωνο;

Ευχαριστω  εκ των προτέρων 

Επεξ/σία από s93060

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...