Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πράξη κάνει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) την απόφασή της να σφραγίζει πρατήρια που έχουν κάνει νοθεία σε καύσιμα και να δημοσιοποιεί τα στοιχεία τους. Οι ημέρες σφράγισης είναι ανάλογες με την ποσότητα των νοθευμένων καυσίμων, που θα προκύπτει από τον εργαστηριακό έλεγχο του Γενικού Χημείου του Κράτους.

Σε ειδική σελίδα στο aade.gr εμφανίζεται η λίστα με τα πρατήρια που έχουν σφραγιστεί λόγω διάθεσης νοθευμένων καυσίμων. Στον πίνακα εμφανίζεται η επωνυμία της επιχείρησης, η διεύθυνση του πρατηρίου, ο αριθμός της σχετικής απόφασης, το είδος της παράβασης και η διάρκεια σφράγισης της επιχείρησης.

https://www.aade.gr/paravates-4-119-2960-2001

Καθαρά ενημερωτικά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

25 λεπτά πριν, Phoenix7 είπε

Πράξη κάνει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) την απόφασή της να σφραγίζει πρατήρια που έχουν κάνει νοθεία σε καύσιμα και να δημοσιοποιεί τα στοιχεία τους. Οι ημέρες σφράγισης είναι ανάλογες με την ποσότητα των νοθευμένων καυσίμων, που θα προκύπτει από τον εργαστηριακό έλεγχο του Γενικού Χημείου του Κράτους.

Σε ειδική σελίδα στο aade.gr εμφανίζεται η λίστα με τα πρατήρια που έχουν σφραγιστεί λόγω διάθεσης νοθευμένων καυσίμων. Στον πίνακα εμφανίζεται η επωνυμία της επιχείρησης, η διεύθυνση του πρατηρίου, ο αριθμός της σχετικής απόφασης, το είδος της παράβασης και η διάρκεια σφράγισης της επιχείρησης.

https://www.aade.gr/paravates-4-119-2960-2001

Καθαρά ενημερωτικά

Σε όλη την Ελλάδα τρία πρατήρια και είναι από τον Ιούλιο.

Καινούργια λίστα δεν υπάρχει; ( Δεν έψαξα περισσότερο)

• Like 1

22 ώρες πριν, kormos είπε

Έχει ημερομηνία λήξεως....

12/22 λέει αλλά δεν ξέρω τι ισχύει....

22 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ωραία, χρησιμοποίησε το και μην ξανά συνδεθείς. 

Πέρνα την κάρτα στο G wallet ώστε να μπορείς να ξανά συνδεθείς στο alpha wallet με τον βασικό λογαριασμό σου

Ναι, το έχω κάνει ήδη. Ευχαριστώ.

36 λεπτά πριν, GIORGOSMET είπε

12/22 λέει αλλά δεν ξέρω τι ισχύει....

Ναι, το έχω κάνει ήδη. Ευχαριστώ.

Ως δεδομένο κράτα καλύτερα το παρακάτω:

Η άυλη ψηφιακή κάρτα Fuel Pass ΙΙ δεν υποστηρίζει ανάληψη του ποσού ή συναλλαγές σε εμπόρους του εξωτερικού.
Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το διαθέσιμο υπόλοιπό σας μέχρι την 31η/10/2022.

9 λεπτά πριν, giorgos04 είπε

Είναι λογικό 15 μέρες μετά την έγκριση της αίτησης να μην έχει έρθει ακόμη sms/mail ?

Sms μπορεί, εμαιλ κοίταξες καλά σε όλη την αλληλογραφία σου?

3 ώρες πριν, kormos είπε

Ως δεδομένο κράτα καλύτερα το παρακάτω:

Η άυλη ψηφιακή κάρτα Fuel Pass ΙΙ δεν υποστηρίζει ανάληψη του ποσού ή συναλλαγές σε εμπόρους του εξωτερικού.
Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το διαθέσιμο υπόλοιπό σας μέχρι την 31η/10/2022.

Εννοείται, μέχρι τέλη Οκτωβρίου θα έχει καταναλωθεί το ποσό!!

3 ώρες πριν, kormos είπε

Sms μπορεί, εμαιλ κοίταξες καλά σε όλη την αλληλογραφία σου?

Ναι,κοιταξα.ουτε στα spam,ούτε πουθενά. Εχει κολλήσει στο  οτι το χρηματοπιστωτικο ιδρυμα (alpha) θα επικοινωνήσει μαζί μου.

1 ώρα πριν, GIORGOSMET είπε

Εννοείται, μέχρι τέλη Οκτωβρίου θα έχει καταναλωθεί το ποσό!!

Μην ξεχαστεί μόνο :)

28 λεπτά πριν, giorgos04 είπε

Ναι,κοιταξα.ουτε στα spam,ούτε πουθενά. Εχει κολλήσει στο  οτι το χρηματοπιστωτικο ιδρυμα (alpha) θα επικοινωνήσει μαζί μου.

Η αλήθεια είναι πως δείχνει μεγάλο το νούμερο.

Κάνε αν θες μια προσπάθεια επικοινωνίας, μετά τις 15:00 καλύτερα...

Μφχ

15 λεπτά πριν, PedroG είπε

Βενζίνη Πετρέλαιο Ιταλία... τώρα μου στέλνει φίλος Ιταλός  και ούτε επιδότηση έχουν ούτε fuel pass..ούτε τίποτα 

Νομίζεις... στην πραγματικότητα έχουν επιδότηση 30 λεπτά το λίτρο σε βενζίνη και πετρέλαιο μέχρι αρχές Οκτωβρίου.

Για την ακρίβεια μείωση φόρου είναι, αλλά όπως και να το πεις δεν αλλάζει κάτι.

• Like 2
  • Thanks 1

15 ώρες πριν, giorgos04 είπε

Είναι λογικό 15 μέρες μετά την έγκριση της αίτησης να μην έχει έρθει ακόμη sms/mail ?

Το ίδιο και εδώ με viva. Ήρθε το μήνυμα ότι το χρηματοπιστωτικό ίδρυμα θα επικοινωνήσει μαζί μου αλλά τζίφο. Ούτε στον φάκελο σπαμ εμφανίστηκε ενώ στης μητέρας μου την αίτηση ήρθε η προπληρωμένη σε 2-3 μέρες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, PedroG είπε

Βενζίνη Πετρέλαιο Ιταλία... τώρα μου στέλνει φίλος Ιταλός  και ούτε επιδότηση έχουν ούτε fuel pass..ούτε τίποτα 

IMG-20220901-WA0000.jpg

Πες στον φίλο σου να ενημερωθεί καλύτερα, γιατί η Ιταλική Κυβέρνηση έκανε οριζόντια μείωση στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης 0,30 ευρώ/λίτρο μαζί με το φόρο.

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/italia-orizontia-meiosi-0-25e-litro-ston-eidiko-foro-katanalosis-sta-kaysima/

Επεξ/σία από andreas1gr
  • Like 1

6 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Πες στον φίλο σου να ενημερωθεί καλύτερα, γιατί η Ιταλική Κυβέρνηση έκανε οριζόντια μείωση στον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης 0,30 ευρώ/λίτρο μαζί με το φόρο.

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/italia-orizontia-meiosi-0-25e-litro-ston-eidiko-foro-katanalosis-sta-kaysima/

προφανώς αυτό εννοεί ο φίλος, ότι μειώσανε το φόρο και έπεσε η τιμή για όλους και δεν έχουν τα καραγκιοζηλίκια με τα παςς

23 λεπτά πριν, Bitbit είπε

προφανώς αυτό εννοεί ο φίλος, ότι μειώσανε το φόρο και έπεσε η τιμή για όλους και δεν έχουν τα καραγκιοζηλίκια με τα παςς

Μα επιδότηση είναι στην αντλία, όπως έχουμε και εδώ επιδότηση στην αντλία για το diesel και έξτρα επιδότηση με προ πληρωμένη κάρτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...