Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, giannisag17 είπε

Πάντως την Εύβοια δεν την βλέπω στις περιοχές που θα δοθούν τα 100€

Που το είδες? Ισχύει ότι ίσχυε και την προηγούμενη φορά με αυξημένα τα ποσά

5 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Γιατι να ειναι? Ενωνεται με την ηπειρωτικη Ελλαδα

Και η Λευκάδα επίσης αλλά είναι νησιά και τα 2 και παίρνουν το αυξημένο επίδομα

• Like 1
  • Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Και η Λευκάδα επίσης αλλά είναι νησιά και τα 2 και παίρνουν το αυξημένο επίδομα

Χαζο αυτο γιατι φανταζομαι οι τιμες στα βενζιναδικα δεν θα ειναι οπως στα υπολοιπα νησια

Δημοσ.

Στο πρώτο είχα δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό διότι το κινητό μου δεν υποστηρίζει NFC.. και η διαφορά ήταν στα 5€.

Τώρα όμως η διαφορά θα είναι στα 15€, μπορώ να το δηλώσω στην πλατφόρμα όταν ανοίξει ότι θέλω άυλη κάρτα άσχετα αν δεν έχω κινητό με NFC και όταν έρθει ο αριθμός της κάρτας από alpha bank να τον περάσω στο κινητό της αδερφής μου που έχει κινητό με NFC;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, greekparot είπε

Στο πρώτο είχα δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό διότι το κινητό μου δεν υποστηρίζει NFC.. και η διαφορά ήταν στα 5€.

Τώρα όμως η διαφορά θα είναι στα 15€, μπορώ να το δηλώσω στην πλατφόρμα όταν ανοίξει ότι θέλω άυλη κάρτα άσχετα αν δεν έχω κινητό με NFC και όταν έρθει ο αριθμός της κάρτας από alpha bank να τον περάσω στο κινητό της αδερφής μου που έχει κινητό με NFC;

Ναι μπορεις

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Διαβάζω οτι σχεδιάζουν νέα παράταση στις φορολογικές δηλώσεις μέχρι τα μέσα ή τα τέλη  Αυγούστου . Ξέρουμε αν θα επηρεάσει και το επίδομα αυτό μιας που για να το πάρεις πρέπει να χεις κανει φετινή δήλωση;;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεκινάει αύριο 1/8 το fuel pass 2. Να κάνω μια ερώτηση.. Αύριο 1/8 θα αγοράσουμε ένα αμάξι για τη γυναίκα, θα πάρει το επίδομα; παίζει ρόλο ότι θα της γίνει μεταβίβαση την ίδια μέρα που ανοίγει η πλατφόρμα; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, DjTony είπε

Ξεκινάει αύριο 1/8 το fuel pass 2. Να κάνω μια ερώτηση.. Αύριο 1/8 θα αγοράσουμε ένα αμάξι για τη γυναίκα, θα πάρει το επίδομα; παίζει ρόλο ότι θα της γίνει μεταβίβαση την ίδια μέρα που ανοίγει η πλατφόρμα; 

Η πλατφόρμα θα ανοίξει και θα πάει βάσει τελευταίου ψηφίου ΑΦΜ ,μετά από 3-4 ημέρες θα είναι ανοιχτή για όλα, ανεξαρτήτου ΑΦΜ .

Μόλις γίνει η μεταβίβαση στο όνομα της στο τμήμα συγκοινωνιών, θα εμφανιστεί στα αρχεία του κράτους οπότε θα μπορέσει να κάνει την αίτηση , αν όχι την ίδια ημέρα τότε την επόμενη .

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, terry308 είπε

Η πλατφόρμα θα ανοίξει και θα πάει βάσει τελευταίου ψηφίου ΑΦΜ ,μετά από 3-4 ημέρες θα είναι ανοιχτή για όλα, ανεξαρτήτου ΑΦΜ .

Μόλις γίνει η μεταβίβαση στο όνομα της στο τμήμα συγκοινωνιών, θα εμφανιστεί στα αρχεία του κράτους οπότε θα μπορέσει να κάνει την αίτηση , αν όχι την ίδια ημέρα τότε την επόμενη .

Εντάξει μια χαρά, σε ευχαριστώ. Σκεφτόμουν μήπως δε μας αφήσει να κάνουμε αίτηση επειδή το πήραμε τώρα πχ και δε το έχουμε ένα μήνα πριν την πλατφόρμα ας πούμε. Από την άλλη σκέφτομαι από τη στιγμή που θα είναι καταχωρημένο το αμάξι στο όνομα μας θα μπορώ να το επιλέξω από την πλατφόρμα κανονικά λογικά.. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, DjTony είπε

Εντάξει μια χαρά, σε ευχαριστώ. Σκεφτόμουν μήπως δε μας αφήσει να κάνουμε αίτηση επειδή το πήραμε τώρα πχ και δε το έχουμε ένα μήνα πριν την πλατφόρμα ας πούμε. Από την άλλη σκέφτομαι από τη στιγμή που θα είναι καταχωρημένο το αμάξι στο όνομα μας θα μπορώ να το επιλέξω από την πλατφόρμα κανονικά λογικά.. 

Η επιδότηση αφορά επόμενους μήνες , οπότε λογικά (λέμε) ότι τη δικαιούται μιας και θα εχει το όχημα στη κατοχή της .

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, DjTony είπε

Καλημέρα... Αυτό θα το δείς.. Είπαν όμως ότι θα παρει και στοιχεία και από την φορολογική δήλωση... Που μπορεί να είναι δηλωμενο το αυτοκίνητο.. 

Δημοσ.

Καλησπέρα, ένας κάτοχος ιχ οχήματος και δικύκλου 100 κεκ, στο όνομά του μπορεί να λάβει και για τα δύο αυτά οχήματα το fuell pass ή μόνο για το ένα; 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Ptotal είπε

Καλησπέρα, ένας κάτοχος ιχ οχήματος και δικύκλου 100 κεκ, στο όνομά του μπορεί να λάβει και για τα δύο αυτά οχήματα το fuell pass ή μόνο για το ένα; 

Στο πρώτο fuel pass δεν μπορούσε, μόνο μια αίτηση δεχόταν ανά ΑΦΜ, το ίδιο φαντάζομαι θα ισχύει και για το επόμενο.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...