Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Ρε παίδες, από χθες που θέλω να κάνω την αίτηση, μου πετάει το μήνυμα «Δεν έχετε υποβάλει φορολογική δήλωση για το οικ. έτος 2021» ενώ την έχω κάνει εδώ και 2 μήνες! Και μου πε και άλλος ένας οτι του βγάζει το ίδιο. Το χει συναντήσει κανείς;

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, kolossos είπε

Καλημέρα, 

έχουμε 3 τροχοφόρα και δικαιούμαστε κουπόνι, αλλα δεν έχουμε κινητό με NFC. 

Ξέρει κανείς, αν μπορούμε να δηλώσουμε έναν αριθμό κινητού (της αδερφής μου), και για τα 3 κουπόνια? 

Κάντο και ότι κάτσει.

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Το εκανα και ειναι ενταξει  ..Ειναι προς ελεγχο λεει .

Σε ποσες μερες μπαινορυν τα λεφτα ?

24 ώρες 

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
  • Like 1
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι αυτό που λέτε με την Viva είναι μπέρδεμα κάποιου χρήστη που προσπαθεί να φτιάξει λογαριασμό ενώ δε πρέπει να μπει σε αυτή τη διαδικασία. Απλά περιμένεις να σου στείλουν email και sms.

Δε νομίζω ότι η Viva ζητάει αλλά από την Alpha. Στο πρώτο pass που είχα επιλέξει viva δε ζητούσε κάτι τέτοιο.

Τώρα έβαλα Alpha έτσι για την αλλαγή και επειδή στη πρώτη φάση η Alpha ήταν πιο γρήγορη στην έκδοση των καρτών.

Έκανα την αίτηση πολύ νωρίς τη Δευτέρα το πρωί και είναι ακόμα προς επεξεργασία από τραπεζικό ίδρυμα οπότε δε νομίζω ούτε η Viva να έχει αρχίσει να στέλνει κάρτες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Κάντο και ότι κάτσει.

Εάν δεν του πει κάποιος που γνωρίζει με σιγουριά ότι γίνετε τι «καντο  και ότι κάτσει»; 
Ο άνθρωπος λέει έχει 3 οχήματα που σημαινει συνολικό ποσο  βοηθηματος  εφοσον θέλει αυλη κάρτα σχεδον 250 ευρώ αν μένει στην ηπειρωτική Ελλάδα και 300 ευρώ εάν μένει σε κάποιο νησί.  Εάν δεν γίνετε με αυλη υπάρχει η επιλογή της κατάθεσης.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Η ενεργοποιηση της καρτας γινεται το ιδιο γρηγορα οπως με την καταθεση ?

Όχι.

Έχω διαβάσει αρκετές αναφορές εδώ στο νήμα από άτομα που επιλέξαν κατάθεση ότι τους πιστώθηκε το ποσό εντός 24ωρων ωρών από την στιγμή  της αίτησης.

Αντίθετα δεν έχω διαβάσει ούτε μια αναφορά ακόμη από άτομο που επέλεξε αυλη να αναφέρει ότι του έχει ενεργοποιηθεί η  κάρτα.Εγω εκανα Δευτέρα βράδυ αίτηση για αυλη alpha  και τίποτα ακόμη.

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Εάν δεν του πει κάποιος που γνωρίζει με σιγουριά ότι γίνετε τι «καντο  και ότι κάτσει»; 
Ο άνθρωπος λέει έχει 3 οχήματα που σημαινει συνολικό ποσο  βοηθηματος  εφοσον θέλει αυλη κάρτα σχεδον 250 ευρώ αν μένει στην ηπειρωτική Ελλάδα και 300 ευρώ εάν μένει σε κάποιο νησί.  Εάν δεν γίνετε με αυλη υπάρχει η επιλογή της κατάθεσης.

Δίκιο έχεις, αλλά.....

Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάποιον αρχάριο που τώρα προσπαθεί να 'εκπαιδευτει' για να κάνει την διαδικασία και μπορεί να μπερδέψει οπουδήποτε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Δίκιο έχεις, αλλά.....

Εδώ έχουμε να κάνουμε με κάποιον αρχάριο που τώρα προσπαθεί να 'εκπαιδευτει' για να κάνει την διαδικασία και μπορεί να μπερδέψει οπουδήποτε.

Κάνει συγκεκριμένη ερώτηση, ρωτάει εάν μπορεί να βάλει 3 αυλές κάρτες στον ίδιο αριθμό κινητού  επειδή μόνο ένα κινητό υπάρχει στην οικογένεια με nfc. Εάν καποιος έχει κανει κάτι αντιστοιχο θα ξέρει να του απάντησει, δεν ρωταει κάτι για την διαδικασία έκδοσης άυλης κάρτας  για να μπερδευτεί κάπου, η ερώτηση του είναι πολύ συγκεκριμένη.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dhmak είπε

Alpha.

(μόνο μην επιλέξεις viva, γιατί από τα γραφόμενα παραπάνω, η viva απαιτεί αριθμός κινητού αίτησης και αριθμός κινητού στο εθνικό μητρώο επικοινωνίας να είναι ίδια).

Καλημέρα.

Δεν ισχύει αυτό. Εχω βάλει σε δύο αιτήσεις fuel pass διαφορετικά τηλέφωνα και email απο αυτά που έχουν δηλωθεί στο gov. (Δεν συνδέονται μεταξύ τους)

περνάει κανονικά αρκεί να μην είναι τα ίδια στοιχεία σε άλλη αίτηση.

10 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Κάνει συγκεκριμένη ερώτηση, ρωτάει εάν μπορεί να βάλει 3 αυλές κάρτες στον ίδιο αριθμό κινητού  επειδή μόνο ένα κινητό υπάρχει στην οικογένεια με nfc. Εάν καποιος έχει κανει κάτι αντιστοιχο θα ξέρει να του απάντησει, δεν ρωταει κάτι για την διαδικασία έκδοσης άυλης κάρτας  για να μπερδευτεί κάπου, η ερώτηση του είναι πολύ συγκεκριμένη.

Δεν μπορεί ο ίδιος αριθμός να χρησιμοποιηθει σε άλλη αίτηση ούτε το ίδιο email....

Επεξ/σία από siomitos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, siomitos είπε

Δεν μπορεί ο ίδιος αριθμός να χρησιμοποιηθει σε άλλη αίτηση ούτε το ίδιο email....

Να ρωτησω και εγω κατι  εάν το γνωρίζεις είτε εσυ είτε καποιος άλλος εάν ξέρει με σιγουριά.  
Το αμάξι μιας φίλης μου είναι στο όνομα του πατέρα της, ο οποίος δεν έχει καν smartphone. Εάν κάνει αίτηση και επιλέξει αυλη κάρτα μπορεί να δηλώσει  το δικό της κινητό και το email της για να προχωρήσει η διαδικασία η θα υπάρξει πρόβλημα επειδή η πινακίδα του αυτοκινήτου είναι σε άλλο όνομα; 

Επεξ/σία από Pwpwpw
  • Like 1
Δημοσ.

Σύμφωνα με την ιδια τη Viva η διαδικασία ενεργοποίησης της αυλης καρτας ειναι η παρακατω. Δεν αναφέρει οτι χρειάζονται εξτρα στοιχεια για την ενεργοποίηση. Λογικα τα εξτρα τα ζηταει εαν πατε και κανετε εγράφη μονοι σας και πρεπει να ταυτοποιησει οτι ειστε εσεις.

https://help.vivawallet.com/el/articles/6420125-πώς-ενεργοποιώ-την-άυλη-ψηφιακή-χρεωστική-κάρτα-fuel-pass-2

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Να ρωτησω και εγω κατι  εάν το γνωρίζεις είτε εσυ είτε καποιος άλλος εάν ξέρει με σιγουριά.  
Το αμάξι μιας φίλης μου είναι στο όνομα του πατέρα της, ο οποίος δεν έχει καν smartphone. Εάν κάνει αίτηση και επιλέξει αυλη κάρτα μπορεί να δηλώσει  το δικό της κινητό και το email της για να προχωρήσει η διαδικασία η θα υπάρξει πρόβλημα επειδή η πινακίδα του αυτοκινήτου είναι σε άλλο όνομα; 

Ναι μπορεί. Το έχω κάνει εγώ προσωπικά.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rafail1994 είπε

Σύμφωνα με την ιδια τη Viva η διαδικασία ενεργοποίησης της αυλης καρτας ειναι η παρακατω. Δεν αναφέρει οτι χρειάζονται εξτρα στοιχεια για την ενεργοποίηση. Λογικα τα εξτρα τα ζηταει εαν πατε και κανετε εγράφη μονοι σας και πρεπει να ταυτοποιησει οτι ειστε εσεις.

https://help.vivawallet.com/el/articles/6420125-πώς-ενεργοποιώ-την-άυλη-ψηφιακή-χρεωστική-κάρτα-fuel-pass-2

Άρα εγώ που δεν έχω λογαριασμό viva αλλα έχω κινητό με nfc, μπορώ να το κάνω έτσι; Και θα βάλω τα στοιχεία όπως το λέει στον 1ο τρόπο;

Επεξ/σία από Homecinemakias
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Homecinemakias είπε

Άρα εγώ που δεν έχω λογαριασμό viva αλλα έχω κινητό με nfc, μπορώ να το κάνω έτσι; Και θα βάλω τα στοιχεία όπως το λέει στον 1ο τρόπο;

Σωστα, δεν ανοιγεις μονος σου λογαριασμό. Οταν γινει δεκτη η αίτηση θα σου έρθει το email ενεργοποίησης της κάρτας και δημιουργείς κωδικό. Κατεβάζεις εφαρμογη κανεις εισοδο με τα στοιχεια που εχεις και βαζεις καυσιμα. 

Εγω εκανα σημερα αιτηση και περιμένω...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ερώτηση:

πλέον, δικαιούνται επιδότησης και οι αγρότες, που έχουν όχημα αγροτικό στο όνομά τους, το οποίο καταναλώνει πετρέλαιο;

απάντηση:

απ' ότι φαίνεται, ναι. έκανε επιτυχώς την αίτηση συγγενής μου..

αν ναι, επιτρέπεται παραλαβή της επιδότησης αυτής, σε γέμισμα αυτοκινήτου με βενζίνη;

αδιάφορο το να μάθω... Η αίτηση υπεβλήθη, από άλλον για λογαριασμό συγγενούς μου, ποσό επιδότησης 65€.. Εμπιστοσύνη συγγενών σε αγνώστους για τεχνολογικά θέματα, αυτή η μάστιγα...

Επεξ/σία από Locke_John

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...