Προς το περιεχόμενο

FuelPass 2

DjTony

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 ώρες πριν, DjTony είπε

επίσης λένε ότι θα δοθεί μόνο στη βενζίνη;

Έχω την αίσθηση ότι η πληροφορία για το καύσιμο δεν είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά. Άρα δύσκολο να υπάρξει διασταύρωση.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Haldol είπε

Έχω την αίσθηση ότι η πληροφορία για το καύσιμο δεν είναι διαθέσιμη ηλεκτρονικά. Άρα δύσκολο να υπάρξει διασταύρωση.

https://www.newsbomb.gr/oikonomia/story/1325619/fuel-pass-2-ti-tha-perilamvanei-to-neo-paketo-ayrio-oi-anakoinoseis

Η φοβερή και τρομερή αλλαγή ήταν να αυξήσουν το όριο του μηνιαίου(αναλογικά) εισοδήματος από τις 2.5 χιλιάδες ευρώ ώστε πλέον να παίρνουν τα 40(!!!) ευρώ και αυτοι με εισόδημά έως 3750 ευρω. Δεν θα πω την γνώμη μου(αυτά που έγραψα είναι τα γεγονότα δεν πήρα θέση) γιατι το έχω στο τσεπάκι το ban. 

• Like 9

δεν είναι κακό.

Εντωμεταξύ στα νησιά μπορεί να είναι ακριβότερη η βενζίνη αλλά οι αποστάσεις είναι μικρές, Προφανώς δε μιλάω για Κρήτη

Δε μου στέκει και τόσο η αυξημένη επιδότηση. Άσε και που με παπί καις ελάχιστα.

Υ.Γ Νησιώτες μη πέσετε να με φάτε.

• Like 2
  • Confused 4

1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Κακιστο ειναι το μετρο...τα λεφτα που δινουν ειναι ψυχουλα, τι συζηταμε?

γενικά ναι. Ο φόρος είναι απαράδεκτος. Δε γίνεται τα μισά να είναι φόρος. Η σύγκριση που έκανα είναι με το προηγούμενο επίδομα

Αλλά και από την άλλη, τα χρήματα που δίνουν είναι υποτίθεται για να καλυφθεί ένα μέρος της αύξησης των καυσίμων και όχι για να κινείται ο άλλος τζάμπα.

Γιατί μερικοί την έχουν δει κάπως περίεργα και διαβάζω πολλές βλακείες. Τι να μου κάνει εμένα λέει το επίδομα που κάνω τόσα χιλιόμετρα την ημέρα. Δε θα στα πληρώσουμε εμείς τα χιλιόμετρα που κάνεις.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, Bitbit είπε

γενικά ναι. Ο φόρος είναι απαράδεκτος. Δε γίνεται τα μισά να είναι φόρος.

Ακριβως οπως τα λες...

16 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Η σύγκριση που έκανα είναι με το προηγούμενο επίδομα

Καλυτερο μεν, αλλα και παλι δεν ειναι καλο. Οταν εγω πλεον θελω απο 120 ευρο τον μηνα  200+ για να παω απλα στην δουλεια μου ενα 120 το 6μηνο δεν καλυπτει ουτε τον 1 μηνα...

Να ειναι καλα το μετρό για οποιους τους βολευει!

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 3

Συμφωνώ ότι δεν λύνει κανένα πρόβλημα, είναι προεκλογικού χαρακτήρα αλλά σε σχέση με το προηγούμενο είναι σαφώς καλύτερο. Κόσμος που χρησιμοποιεί λιγότερο το αυτοκίνητο θα το εκτιμήσει αντιθέτως κόσμος που πάει καθημερινά στην δουλειά με το αμάξι δεν του φτάνει ούτε για μήνα.

• Like 4

Όπως έγινε και στο προηγούμενο fuelpass, τα πρατήρια θα ανεβάσουν κι άλλο τις τιμές, τώρα που ξέρουν ότι ο καταναλωτής έχει χρήμα (και καλά!). Η όποια παρέμβαση πρέπει να γίνει στα διυλιστήρια, ούτε καν στα πρατήρια, πόσω δε μάλλον στον καταναλωτή!

• Like 7

17 λεπτά πριν, vsk είπε

Όπως έγινε και στο προηγούμενο fuelpass, τα πρατήρια θα ανεβάσουν κι άλλο τις τιμές, τώρα που ξέρουν ότι ο καταναλωτής έχει χρήμα (και καλά!). Η όποια παρέμβαση πρέπει να γίνει στα διυλιστήρια, ούτε καν στα πρατήρια, πόσω δε μάλλον στον καταναλωτή!

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δει το κράτος και εμείς (όχι ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι) αλλά αν γίνει θέλουν χ@σιμο οι συνδικαλιστές του κλάδου τους που βγαίνουν από το ξημέρωμα στα κανάλια και τους φταίνε όλοι εκτός από τον εαυτό τους. Κάθε φορά έχουν την δικαιολογία στο στόμα έτοιμη ότι και να τους ρωτήσουν.

• Like 2

Σημαντικη η αυξηση του οριου του οικογενειακου εισοδηματος. Κατα τα αλλα καθρεφτακια στους ιθαγενεις.

Ποσο δυσκολο ειναι να παγωσουν τον ΕΦΚ για ενα διμηνο?Ας μην τον καταργησουν, ας τον παγωσουν

• Like 2

22 λεπτά πριν, tutuyo είπε

Σημαντικη η αυξηση του οριου του οικογενειακου εισοδηματος.

Όντως. Πολύ έξυπνο όποιος το σκέφτηκε. Στο επόμενο θα δώσουμε και σε αυτούς που έχουν εισόδημα 100,000€.

Αλλά ας μη σχολιάσουμε αυτή την ξεφτίλα γιατί το μπαν είναι σίγουρο, όπως έγραψε ο φίλος.

• Like 1

18 λεπτά πριν, Bitbit είπε

Όντως. Πολύ έξυπνο όποιος το σκέφτηκε. Στο επόμενο θα δώσουμε και σε αυτούς που έχουν εισόδημα 100,000€.

Αλλά ας μη σχολιάσουμε αυτή την ξεφτίλα γιατί το μπαν είναι σίγουρο, όπως έγραψε ο φίλος.

Δεν αλλάζουν τα εισοδηματικά κριτήρια. Οι χαντρούλες παραμένουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...