Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο καινούριος ανεμιστήρας οροφής united ταλαντεύεται όταν  λειτουργεί.

Ο Κοτσόβολος μας παρέπεμψε στην αντιπροσωπεία και η αντιπροσωπεία στο Κοτσόβολο. Ολοι οι ανεμιστήρες οροφής έτσι κάνουν? Παίρνει επισκευή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωωωωω .. τι λες τώρα.

Καταρχήν νομίζω ότι είναι μεγάλος για το δωμάτιο όπως το βλέπω. Επίσης μου δίνει την εντύπωση -και το βίντεο δεν βοηθάει- ότι περιστρέφεται ανάποδα. Μήπως έχει διακόπτη πάνω στη μονάδα για τη φορά λειτουργίας?

Όταν έχουν στάθμες ταχύτητας, συνήθως στη μεγαλύτερη όλοι έχουν κάποια μικρή  ταλάντωση (σε σύγκριση με τις μικρότερες ταχύτητες περιστροφής) αλλά σε καμία περίπτωση τόσο μεγάλη. Σκόπιμο είναι να μην το βάζεις και πολύ στο μέγιστο, αλλά με αυτό που βλέπω δεν θα καθόμουν λεπτό από κάτω.

Είναι γεγονός ότι πολλοί οροφής δεν είναι και τόσο καλοζυγισμένοι αλλά όχι τέτοιο χάλι. Είστε σίγουροι ότι οι φτερωτές έχουν βιδωθεί όλες ακριβώς στις ίδιες θέσεις-τρύπες? Μήπως έχει μείνει κανένα αυτοκόλλητο ή κάτι αντίστοιχο πουθενά? Καμιά ροδέλα που δεν μπήκε?

Την εγκατάσταση ποιός την έχει κάνει? Σε προιόντα που χρειάζονται "σωστή εγκατάσταση" θα σε κάνουν μπαλάκι κατασκευαστής-εισαγωγέας και πωλητής και δεν θα βγάλεις εύκολα άκρη. Ίσως να ζητούσες υπηρεσία εγκατάστασης από το κατάστημα, με την προϋπόθεση ότι δέχονται την "επαγγελματική γνωμάτευση" του συνεργείου τους στην περίπτωση που το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αλλιώς ξήλωμα-επιστροφή και συνεννόηση (με το καλό) με το κατάστημα να τον δοκιμάσουν στο χώρο τους οι εκεί εγκαταστάτες που έχουν. 

Επεξ/σία από iml
Δημοσ.
Spoiler
9 λεπτά πριν, iml είπε

Όταν έχουν στάθμες ταχύτητας, συνήθως στη μεγαλύτερη όλοι έχουν κάποια μικρή  ταλάντωση αλλά σε καμία περίπτωση τόσο μεγάλη.

Στο σχολείο έτσι έκανε στη πρώτη κλίμακα, στη τρίτη εκκενώναμε τον χώρο.

Δημοσ.

Νομιζω οτι δεν ταλαντευεται τοσο πολυ,ειδικα αν σκεφτεις οτι ειναι και στο μεγιστο.

Εχω δει πολλους να λειτουργουν ετσι,δε θρηνησαμε θυματα ( απο οσο ξερω ) .

Τωρα μπορει επειδη δεν το συζητησε ποτε κανεις,ολοι να το θεωρουσαμε νορμαλ ανα τα χρονια.

Δημοσ.

πολυ περα δωθε παει

εχω εναν παρόμοιο άγνωστη μαρκα, ψιλο industrial σαν αυτούς που εχουν σε μπαρακια κτλ.... δεν κουνιέται ετσι

Δημοσ.

Kινεζιες  αζυγοσταθμιστες....

Οταν  "φανε"  τον  κρικο  πεφτουν.

Μου  ετυχε  σε  προποτζιδικο.

Μερικα  εχουν  και  μια  αλυσιδα  για  ασφαλεια  αλλα  πανε  και  τον  στερεωνουν

και  αυτον  στον   κρικο....μεγαλη  εξυπναδα!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, alan2 είπε

Ο καινούριος ανεμιστήρας οροφής united ταλαντεύεται όταν  λειτουργεί.

Ο Κοτσόβολος μας παρέπεμψε στην αντιπροσωπεία και η αντιπροσωπεία στο Κοτσόβολο. Ολοι οι ανεμιστήρες οροφής έτσι κάνουν? Παίρνει επισκευή?

πω πω πως κουναει! θελει να τον πας για ζυγοσταθμιση.

ο,τι να ναι γυριζει...

Δημοσ.

Μερικοί ανεμιστήρες έχουν στο κουτί τους ένα μικρό βαρίδι με αυτοκόλλητο.

Κάνεις την εγκατάσταση, βλέπεις αν ταλαντεύεται, και μετά βάζεις το βαρίδι στο κατάλληλο πτερύγιο ώστε να κάνει ζυγοστάθμιση.

Βρες ένα "βαρίδι" και κάνε το ίδιο πράγμα. Πχ ένα κομμάτι αλουμίνιο σχήματος πλάκας μικρού μεγέθους πχ 2x2 εκατοστά, δεν θέλει παραπάνω από ελάχιστα γραμμάρια λογικά. Βάλτου ταινία διπλής όψης και κόλλα το σε ένα πτερύγιο και βάλτον μπροστά. Αν δεν βελτιωθεί βάλτο σε άλλο πτερύγιο μέχρι να βρεις το σωστό.

Με μερικές δοκιμές θα βρεις το σωστό συνδυασμό πτερυγίου και βάρους και θα είσαι οκ

Δημοσ.

Οι περισσότεροι φτηνοί ετσι κάνουν, ορεπει να ανεβεις σε μια σκαλα κα να ευθυγράμμιση τα φτερα, κατι σαν ζυγοστάθμιση, το εχω κανει και απο τοτε ολα καλα. Θελει ομως υπομονή και κάποια αντίληψη για το πως θα το κάνεις.

Θα σου προτείνω αν το κάνεις να "σηκώσεις" και λιγο τα φτερά ωστε να διαχέεται ο αέρας σε μεγαλύτερο χώρο 

Δημοσ.

Στο Γυμνάσιο είχαμε έναν που κουνιόταν έτσι, λευκό μεταλλικό, με μπόνους, φτερό λυγισμένο κατά 60 μοίρες. Δεν τον ανοίγαμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...