Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχως φιλε μου ειναι ετσι στημενο το συστημα, που ουσιαστικα αδυνατουν οι "ελεγκτικοι μηχανισμοι" να επιβαλουν στους παροχους μια αποφαση..ειχα κι εγω αναλογη περιπτωση με την ιδια καταληξη..κοινως μπ@@@λο...πληρωσε τα σιγα σιγα και μην σκας, εσυ να σαι καλα!

Κι εννοειται φευγεις απο ελπεγδυσον

Επεξ/σία από energy52
  • Like 2
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Mike_Ax. είπε

Update

Είχα κάνει καταγγελία στον ΣτΚ στις 17/8/2022 και έλαβα απάντηση στις 14/10/2022. Μου είχαν συνάψει από τον συνήγορο, δυο έγγραφα όπου κάνουν ανάλυση και σύσταση προς την elpedison σχετικά με τις χρεώσεις της ρήτρας και τους καλεί σε συμβιβαστική λύση με μείωση της ρήτρας στο μισό. Επιπλέον τους καλεί να απαντήσουν εγγράφως σε 15 ημέρες για το αν θα αποδεχτούν την σύσταση.

Την Τρίτη 25/10/2022 δέχτηκα κλήση από δικηγορική εταιρία εκ μέρους της elpedison οπού απαιτούν να πληρώσω άμεσα το ποσό που έχει βγάλει η elpedison. Τους ενημέρωσα ότι έχω κάνει καταγγελία στον ΣτΚ και ότι περιμένω απάντηση από εκείνους και για το τι θα πρέπει να κάνω.

Κατευθείαν έστειλα email στον συνήγορο και τους ενημέρωσα σχετικά με την κλήση. Την επόμενη μέρα με κάλεσαν στο κινητό και με ενημέρωσε ο υπεύθυνος από  ΣτΚ ότι η δουλειά τους είναι να κάνουν σύσταση και ότι αν δεν απαντήσει η elpedison στην σύσταση θα πρέπει να πληρώσω ότι έχουν υπολογίσει, διαφορετικά θα πρέπει να τους πάω εγώ δικαστικά.

Συμπέρασμα:

Έχασα αρκετό χρόνο για να ασχοληθώ με μια περίπτωση που είναι συνενωμένοι όλοι να μην βγάζεις άκρη.

Η ΡΑΕ δεν απάντησε σε καμιά καταγγελία που έκανα μέσα στο site τους.

Ο ΣτΚ είναι άπλα για να υπάρχει και να τρομάζει τα μικρά μαγαζάκια που πουλάνε ρούχα.

Θα περιμένω λίγες μέρες ακόμα πριν τους τα σκάσω, για να περάσει η προθεσμία που έδωσε ο συνήγορος, άλλα δεν πιστεύω ότι θα απαντήσει κάτι η elpedison.

Μάλλον και ο προμηθευτης σου δεν θα σου απαντήσει.. Και ούτε η ΡΑΕ δεν μπορεί να κάνει κάτι... Αφού υπήρχε στο συμβόλαιο σου.. Για ποσα χρήματα είναι;; Νομίζω ότι δεν γίνεται κάτι άλλο.. Πληρώνεις.. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, takoulou είπε

Μάλλον και ο προμηθευτης σου δεν θα σου απαντήσει.. Και ούτε η ΡΑΕ δεν μπορεί να κάνει κάτι... Αφού υπήρχε στο συμβόλαιο σου.. Για ποσα χρήματα είναι;; Νομίζω ότι δεν γίνεται κάτι άλλο.. Πληρώνεις.. 

Τι υπήρχε στο συμβόλαιο μου;

Το πόσο που θέλουν είναι περίπου 700ε. Το θέμα όμως δεν είναι ότι δεν θέλω να πληρώσω.

Αν είχες διαβάσει από την αρχή το θέμα, θα έβλεπες ότι με έχουν χρεώσει δυο φορές την ρήτρα αναπροσαρμογής για το διάστημα Ιανουάριος-Μάιος 2022, γι αυτό και το πόσο 700+. Αυτός ήταν ο λόγος που ασχολήθηκα με ΣτΚ, ΡΑΕ, μπας και βγάλω άκρη με τους ελεγκτές του συστήματος (lmao).

Δημοσ.

ψαξε στο νημα των εναλλακτικων παροχων, ειναι η τακτικη της ελπεντισον αυτη, και σε πρωην και σε υφισταμενους πελατες. Η ΡΑΕ λεει περιμενει απαντηση απο την εταιρεια γιατι εχει πολλες καταγγελιες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΡΑΕ ,myara ->υποστήριξη ,σχετικά με το αίτημά μου

email, τηλ στον προϊστάμενο του αρμόδιου τμήματος της ΡΑΕ

Συνήγορος Πολίτη κατά ΡΑΕ

(ΣτΚ στην άκρη , εκτός αν έβγαλε πόρισμα και το χρησιμοποιείς αν πας δικαστικώς)

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mike_Ax. είπε

Το πόσο που θέλουν είναι περίπου 700ε. Το θέμα όμως δεν είναι ότι δεν θέλω να πληρώσω.

Αν είχες διαβάσει από την αρχή το θέμα, θα έβλεπες ότι με έχουν χρεώσει δυο φορές την ρήτρα αναπροσαρμογής για το διάστημα Ιανουάριος-Μάιος 2022, γι αυτό και το πόσο 700+. Αυτός ήταν ο λόγος που ασχολήθηκα με ΣτΚ, ΡΑΕ, μπας και βγάλω άκρη με τους ελεγκτές του συστήματος (lmao).

Ο προμηθευτης αυτός το έχει συστημα και στέλνει αναδρομικά τα ποσα.. Δυστυχώς διάλεξες λάθος παροχο.. Υπομονή μήπως άλλαξει κάτι αν και πολυ δυσκολο να γίνει... Εδώ  η ΡΑΕ δεν έχει δώσει καμια απάντηση για την ρήτρα σε κανέναν.. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Mike_Ax. είπε

Αν θεωρεις οτι σε εχουν εξαπατησει, δεν πληρωνεις τιποτα. Αστους να πανε στο δικαστηριο να αποδειξουν οτι πρεπει να τα πληρώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, andreaspA είπε

Αν θεωρεις οτι σε εχουν εξαπατησει, δεν πληρωνεις τιποτα. Αστους να πανε στο δικαστηριο να αποδειξουν οτι πρεπει να τα πληρώσεις.

...α δεν θα κουραστούν και πολύ: θα δείξει ο δικηγόρος τους τον ανεξόφλητο λογαριασμό και τέλος. Στο μεταξύ, διακινδυνεύει μετρητά στην τράπεζα ή κάποιο ακίνητο ή αυτοκίνητο. Μην το πάτε καποιοι τόσο "χαλαρά" με συμβουλές....

...και μόλις συνειδητοποίησα ότι ΚΑΙ στο νέο σπίτι, ΕΛΠΕ είχε βάλει (που να του κοβόταν το χέρι😁). Άρα ΚΑΙ το ρεύμα θα του κόψουν (πρώτα).

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ.
2 ώρες πριν, washcloud είπε

...α δεν θα κουραστούν και πολύ: θα δείξει ο δικηγόρος τους τον ανεξόφλητο λογαριασμό και τέλος. Στο μεταξύ, διακινδυνεύει μετρητά στην τράπεζα ή κάποιο ακίνητο ή αυτοκίνητο. Μην το πάτε καποιοι τόσο "χαλαρά" με συμβουλές....

...και μόλις συνειδητοποίησα ότι ΚΑΙ στο νέο σπίτι, ΕΛΠΕ είχε βάλει (που να του κοβόταν το χέρι😁). Άρα ΚΑΙ το ρεύμα θα του κόψουν (πρώτα).

Μια χαρα θα κουραστουν. Ενα κωλοχαρτο δεν λέει τιποτα. Πρεπει να αποδειξουν ότι τα χρωστας και απο ότι μας λεει ο φιλος, δεν ειναι τόσο εύκολο να το αποδειξουν γιατι τα εχει ξαναπληρώσει. Συμφωνα με οτι μας λεει τουλάχιστον!

Και φυσικα δεν διακινδυνευει απολυτως τιποτα! Ούτε μετρητα ούτε ακινητα ούτε κινητά.
Οταννννν θα δικαστεί.... όταν θα βγει αποφαση δικαστηριου που θα τον καταδικαζει.... οταν θα του επιδοσουν το απόγραφο..... οταν δεν θα πληρώσει.... όταν δεν θα κανει ανακοπή ..... τότε θα κινδυνεύει.

Δημοσ.

...ξέχασες ότι "με λίγη τύχη θα έχει πεθάνει μέχρι να γίνουν ολ' αυτά". Τα λέμε που τα λέμε, να τα λέμε όλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...