Προς το περιεχόμενο

Η αγορά Ethereum είναι πλέον πιο συμφέρουσα απ’ ότι η εξόρυξή του

Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, chrisxpap είπε

Εφόσον όμως είναι φθηνότερο να το αγοράσεις από τι να κάνεις mining, τότε γτ να πληρώνεις παραπάνω ρεύμα και να μην το αγοράσεις απευθείας και να το κρατήσεις για το μέλλον; 

Αν δηλαδή σου κοστίζει 1300 το ένα σε ρεύμα για mining αλλά στο ανταλλακτηριο κάνει 1000 γτ να μην πας να το αγοράσεις απευθείας ; 

To αν ειναι φθηνότερο είναι σχετικό, επίσης έχω απαντήσει πάνω σε αυτό σε προηγούμενο ποστ εδώ μέσα πάντως ναι όπου σε παίρνει και συμφέρει μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, malakudi είπε

Έχει κάθε δίκιο ο φίλος να είναι δύσπιστος, γιατί ponzi schemes με cloud mining έχουν ήδη υπάρξει αρκετά (GainBitcoin, Mining Max και άλλα). Το ότι το τρέχεις 15 μήνες δε λέει απολύτως τίποτα για το αν είναι ponzi scheme ή όχι.

Γράψε δημόσια για την υπηρεσία που χρησιμοποιείς, γιατί με pm; 

Επειδή το ζήτησες.

Lyofi.com

Ανέφερα το pm φίλε μου για να μη θεωρηθεί διαφήμιση.

Επεξ/σία από johnny7_7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, johnny7_7 είπε

Επειδή το ζήτησες.

Lyofi.com

Μια χαρα οι φοβοι μου επιβεβαιωθηκαν ακομη και το site δεν ειναι secure..Μακρια παιδες.

https://www.scamadviser.com/check-website/lyofi.com

Επεξ/σία από icenex
  • Thanks 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

51 λεπτά πριν, icenex είπε

Μια χαρα οι φοβοι μου επιβεβαιωθηκαν ακομη και το site δεν ειναι secure..Μακρια παιδες.

https://www.trustpilot.com/review/www.lyopay.com

https://www.scamadviser.com/check-website/lyopay.com

4.5 από 5 στο trustpilot

98% Zokyo

Καλό είναι αν δεν ξέρουμε από μηχανισμούς ασφαλείας στα crypto να μην επηρεάζουμε την κοινή γνώμη.

Επεξ/σία από johnny7_7

17 λεπτά πριν, johnny7_7 είπε

Επειδή το ζήτησες.

Lyofi.com

Ανέφερα το pm φίλε μου για να μη θεωρηθεί διαφήμιση.

Εγώ δε θα κρίνω αν το site είναι αξιόπιστο ή όχι (αν και κάποια πράγματα που βλέπω όπως το social minting δε μου αρέσουν). Όμως έχω την εξής απορία. Πως τρέχεις 15 μήνες ένα service που το domain του φτιάχτηκε στις 30/07/2021; Είχε άλλο domain πριν;

Εξαρταται αν εχεις τα μινινγκ στο ποκυτεχνειο δεν πληρωνεις τιποτα. Επισης υπαρχουν χωρες που βρισκεις ενεργεια σχεδον τσαμπα οπως βενεζουελα κινα. Επισης μπορει καποιος να εχει δικη του ενεργεια απο ηλιακα και φυσικα να μην χρειαζεται ενεργεια για φερραρι καρτες. Προφανως το αρθρο πηρε ακραια νουμερα για να βγαλει το αφηγημα

απο την αλλη υπαρχουν και κρυπτο που εχουν αξια 1€. Αυτα ειναι ζημιογονα ετσι κιαλλιως

Σε ότι τώρα αφορά το eth mining και αν είναι πιο "φθηνό" να αγοράζει κάποιος τα coins από το να καταναλώνει ρεύμα για να τα "παράγει", πρέπει να σημειωθεί πως η αγορά προϋποθέτει την εφ' άπαξ καταβολή ενώ το ρεύμα το πληρώνεις ανά μήνα ή ανά δίμηνο. Επίσης είναι πολύ πιο εύκολο να "σκάψεις" και να πληρώσεις το ρεύμα σου στο τέλος του μήνα από το να γραφτείς σε ανταλλακτήριο, να στείλεις χρήματα και να κάνεις αγορά.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, johnny7_7 είπε

https://www.trustpilot.com/review/www.lyopay.com

4.5 από 5 στο trustpilot

98% Zokyo

Καλό είναι αν δεν ξέρουμε από μηχανισμούς ασφαλείας στα crypto να μην επηρεάζουμε την κοινή γνώμη.

Οκ φιλος οτι πεις...η σελιδα φτιαχτηκε το 21, οσο για τις κριτικες ναι εχει 4.5 στις 174 κριτικες εκ των οποιων η τελευταια λεει οτι ειναι scam.

Επισης για καποιον περιεργο λογο βλεπω πολλες κριτικες απο ελληνες..Να φανταστω την εστησαν την "επιχειρηση" δικα μας παιδια?Γιατι δεν βλεπω πουθενα να λεει ποιος ειναι απο πισω απο την επιχειρηση.

Επισης μια χαρα μπορεις να πληρωσεις να βαλεις ενα καρο θετικες κριτικες ξερεις υπαρχουν υπηρεσιες που πληρωνεις για θετικες κριτικες ή αρνητικες αν θελεις να βλαψεις τον ανταγωνισμο.

Τεσπα δεν το συνεχιζω ας κανει οτι θελει ο καθενας που διαβαζει τα ποστ εδω μεσα εγω παντως προειδοποιησα.

Το εχουμε παει σε αλλο λεβελ βλεπω.

9 λεπτά πριν, malakudi είπε

Εγώ δε θα κρίνω αν το site είναι αξιόπιστο ή όχι (αν και κάποια πράγματα που βλέπω όπως το social minting δε μου αρέσουν). Όμως έχω την εξής απορία. Πως τρέχεις 15 μήνες ένα service που το domain του φτιάχτηκε στις 30/07/2021; Είχε άλλο domain πριν;

Πωπω ρε φιλε αυτο δεν το θυμομουν που ειπε οτι παιρνει λεφτα για 15 μηνες και το site δεν εχει κλεισει ουτε 11 μηνες.Και αν οντως ητανε σε αλλο domain λογικα scamaran κοσμο και αλλαξαν ονομασια.GG

Επεξ/σία από icenex
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αφιερωνες λίγο χρόνο να διαβάσεις αντικειμενικά και όχι να μηδενίζεις τα πάντα θα έβλεπες τα άτομα που είναι πίσω από όλο αυτό, καθώς και τα προφίλ τους στο linkedin.

https://lyopay.com/company

Φαντάζομαι θα ζήλευες και τα βιογραφικά τους.

Από κει και πέρα θα παρατηρούσες πως η υπηρεσία δεν ενεργοποιείται από το εν λόγω domain, το οποίο είναι απλά πληροφοριακό. Η πλατφόρμα της Lyopay κυκλοφόρησε Οκτώβρη του 2020.

Μπορείς να δεις εδώ και να κρίνεις.

Lyotrade.com

Lyotravel.com

lyofi.com

lyocredit.io

Δεν βλέπω να σχολιάζεις το γεγονός ότι το νόμισμα της πλατφόρμας ήταν από τα ελάχιστα που ανέβηκαν όταν όλα τα υπόλοιπα κατέρρεαν.

Δεν βλέπω επίσης να σχολιάζεις το γεγονός ότι συμβόλαιο για τους όρους της υπηρεσίας δεν δίνει ούτε το binance (scam κι αυτό;;;)  παρά μόνο η lyofi.

Κουράστηκα να σχολιάζω τον κάθε μηδενιστή που δεν μπαίνει καν στον κόπο να διαβάσει κάτι το οποίο θέλει μόνο να θάψει.

Ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεται ο καθένας είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιος βγάζει 1000/μήνα και κάποιος άλλος με τα ίδια προσόντα πολλά περισσότερα.

Επεξ/σία από johnny7_7

Επισκέπτης
24 λεπτά πριν, johnny7_7 είπε

Ο τρόπος με τον οποίο σκέφτεται ο καθένας είναι ο λόγος για τον οποίο κάποιος βγάζει 1000/μήνα και κάποιος άλλος με τα ίδια προσόντα πολλά περισσότερα.

Τάδε έφη Πάμπλο Εσκομπάρ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2x2080Ti gigabyte, 16βάλδιδες, intercooler, τριπλό fan από ebay με τα κουτιά τους + μεταφορικά --> 900€ σήμερα. Με γειες μου. Λίγη ταινία να καλύψω τα χαζοRGB τους και είμαι τζετ.

Μην παραπονιέστε πλέον για gpus, παίζει πολύ καλό πράμα 2ο χέρι.

Ευχαριστώ, Ethereum.

Επεξ/σία από this.is.elia

1 ώρα πριν, johnny7_7 είπε

Αν αφιερωνες λίγο χρόνο να διαβάσεις αντικειμενικά και όχι να μηδενίζεις τα πάντα θα έβλεπες τα άτομα που είναι πίσω από όλο αυτό, καθώς και τα προφίλ τους στο linkedin.

https://lyopay.com/company

Φαντάζομαι θα ζήλευες και τα βιογραφικά τους.

Από κει και πέρα θα παρατηρούσες πως η υπηρεσία δεν ενεργοποιείται από το εν λόγω domain, το οποίο είναι απλά πληροφοριακό. Η πλατφόρμα της Lyopay κυκλοφόρησε Οκτώβρη του 2020.

Μπορείς να δεις εδώ και να κρίνεις.

Lyotrade.com

Lyotravel.com

lyofi.com

lyocredit.io

Δεν βλέπω να σχολιάζεις το γεγονός ότι το νόμισμα της πλατφόρμας ήταν από τα ελάχιστα που ανέβηκαν όταν όλα τα υπόλοιπα κατέρρεαν.

Δεν βλέπω επίσης να σχολιάζεις το γεγονός ότι συμβόλαιο για τους όρους της υπηρεσίας δεν δίνει ούτε το binance (scam κι αυτό;;;)  παρά μόνο η lyofi.

Κουράστηκα να σχολιάζω τον κάθε μηδενιστή που δεν μπαίνει καν στον κόπο να διαβάσει κάτι το οποίο θέλει μόνο να θάψει.

Τεσπα καλυτερα να ειμαι καχυποπτος παρα να με δαγκωσει ο Mohammed Arif Ansari απο το ινδια.

Btw λυσε μου μια απορια γιατι το token τους δεν δειχνει ουτε ποσα token ειναι σε κυκλοφορια ουτε το market cap.Και εχουν δηλωσει αυτοι οτι θελουν...Τροφη για σκεψη...

Ακομη και το https://coinmarketcap.com/currencies/lyo-credit/ βγαζει καμπανακια... ολα αυτα φιλε μου ειναι προειδοποιησεις οριστε λινκ για να το τσεκαρει οποιος θελει συν ss που σου χτυπαει καμπανακι επειδη αυτοι δηλωνουν οτι θελουν απο tokens σε κυκλοφορια και ισως ετσι εξηγειται που δεν εχει καταρρευσει η τιμη του τοσο πολυ.

Τεσπα το ληγω εδω ας επενδυσει ο καθενας οπου νομιζει, και οχι δεν ειμαι μηδενιστης ισα ισα εχω επενδυσει σε ποσα κρυπτο απλα τα περισσοτερα τα εχω ψαξει οσα καλυτερα μπορουσα και δεν πηρα οτι μου ειπε ενας τυχαιος σε ενα φορουμ.Αυτα τα λιγα απο εμενα peace out.

Καταγραφή5.JPG

• Like 2

Τώρα που επεσαν  αγοράζουμε, θα φτιάξει η κατάσταση στην αγορά μέχρι τον Οκτώβριο που είναι οι midterms στην USA και θα ξανά ανέβουν όλα. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...