forgotten Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, skiabox είπε To περιμένω να το αγοράσω στην τιμή του ενός λεπτού του ευρώ. τετοια ευκαιρια δεν ειχες ουτε στην αρχη του bitcoin... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnny7_7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, icenex είπε Προσωπικα ολα αυτα που γραφεις τα ακουω ετσι... "Μπλα μπλα μπλα αμπε μπα μπλομ". Χωρις να σε ξερω αλλα και μονο που στο σχολιο σου γραφεις οποιος θελει λεπτομερειες ας στειλει Pm, εμενα αυτο απο μονο του αποτελει red flag ειτε ισχυει ειτε οχι οτι λες.Μπραβο σου αν βγαζεις λεφτα με ενα τοσο μικρο κεφαλαιο που μεσα σε 10 μηνες θα το εχεις παρει πισω αν οντως σου μπαινουν λεφτα στο λογαριασμο γιατι αν ειναι σε λογαριασμο σε σελιδα και δεν εχουν μπει λεφτα στον τραπεζικο σου λογαριασμο υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα για Ponzi και ας εχει ολες τις κριτικες του κοσμου θετικες. Ανάληψη κάνω κάθε μήνα και μπορώ να κάνω και κάθε μέρα. Καλό είναι να μην μιλάς άσχημα αν δεν είσαι γνώστης ορισμένων πραγμάτων. Το προγραμμα το τρέχω 15 μήνες ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ όπως σου ανέφερα και προηγουμένως και όπως καταλαβαίνεις πλέον βγάζω καθαρό κέρδος. Δεν συνεχίζω την κουβέντα γιατί πρώτον βγαίνουμε out of topic και δεύτερον δεν έχει κανένα νόημα εφόσον ο μοναδικός σου στόχος είναι να μηδενίζεις και όχι να ενδιαφερθείς να μάθεις κάποια πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, forgotten είπε τετοια ευκαιρια δεν ειχες ουτε στην αρχη του bitcoin... Είχες πόλεμο τότε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Dr_Pepper είπε είχε ακουμπήσει για μερικά λεπτα τα 842 αλλά ανέβηκε αμέσως μετά. Ποιος μάγκας trader τσέπωσε το 30%... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr_Pepper Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, nhzt είπε Ποιος μάγκας trader τσέπωσε το 30%... εσύ; καλοφάγωτα χαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, skiabox είπε Είχες πόλεμο τότε; ετερον εκατερον , αλλα λογια να αγαπιομαστε . ειπες μια ατακα και σου απαντησα, δεν αναλυω περαιτερω, δεν ασχολουμε με κρυπτονομισματα ομως οταν ημουν πανεπιστημιο ειχαν ξεκινησει και τα θεωρουσα μια βλακεια. τωρα πιστευω οτι θα λειτουργουν παραλληλλα αλλα οχι ολα , καποια ειναι αρπακτες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nhzt Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε εσύ; καλοφάγωτα χαχαχα Μπαααα... μέσα είμαι 😭😭😭 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, forgotten είπε ετερον εκατερον , αλλα λογια να αγαπιομαστε . ειπες μια ατακα και σου απαντησα, δεν αναλυω περαιτερω, δεν ασχολουμε με κρυπτονομισματα ομως οταν ημουν πανεπιστημιο ειχαν ξεκινησει και τα θεωρουσα μια βλακεια. τωρα πιστευω οτι θα λειτουργουν παραλληλλα αλλα οχι ολα , καποια ειναι αρπακτες.... Πιο πολύ ενδιαφέρον έχει η underlying technology. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, KostasKri είπε Στα €1050 αυτή την στιγμή. Τα €900 που τα είδατε; Χθες Κυριακή 11 το βράδυ στα 839. Εντάξει και εσύ .... αλλάζουν οι τιμές κάθε λίγα δευτερόλεπτα. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2022 από UsernameNeeded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mistiri0 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Άπατα όλα πριν βγει η καινούργια σειρά κάρτες γραφικών της Nvidia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zodiak bam Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, johnny7_7 είπε Πλέον δεν έχει νόημα η αγορά εξοπλισμού, εφόσον μπορεί ο καθένας να νοικιάσει εξοπλισμό εξόρυξης και να έχει συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα (σε ευρώ). Τί νόημα έχει π.χ. να "ποντάρεις¨ σε μελλοντική πιθανή αύξηση του eth, όταν μπορείς να έχεις κλειδωμένη τιμή; Εγώ ξεκίνησα να νοικιάζω αρχικά μία μικρή μονάδα για πλάκα και πλέον τον τελευταίο χρόνο έχω νοικιάσει μεγαλύτερο εξοπλισμό, εγκατεστημένο σε φάρμα και κάθε μήνα κερδίζω περίπου 1500€, από αυτή τη διαδικασία με συμβόλαιο που μου εξασφαλίζει συγκεκριμένη απόδοση. Όποιος θέλει πιο πολλές λεπτομέρειες ας μου στείλει pm, για να του εξηγήσω. Τοο good to be true? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lightpower Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, johnny7_7 είπε Πλέον δεν έχει νόημα η αγορά εξοπλισμού, εφόσον μπορεί ο καθένας να νοικιάσει εξοπλισμό εξόρυξης και να έχει συγκεκριμένο ποσό κάθε μήνα (σε ευρώ). Τί νόημα έχει π.χ. να "ποντάρεις¨ σε μελλοντική πιθανή αύξηση του eth, όταν μπορείς να έχεις κλειδωμένη τιμή; Εγώ ξεκίνησα να νοικιάζω αρχικά μία μικρή μονάδα για πλάκα και πλέον τον τελευταίο χρόνο έχω νοικιάσει μεγαλύτερο εξοπλισμό, εγκατεστημένο σε φάρμα και κάθε μήνα κερδίζω περίπου 1500€, από αυτή τη διαδικασία με συμβόλαιο που μου εξασφαλίζει συγκεκριμένη απόδοση. Όποιος θέλει πιο πολλές λεπτομέρειες ας μου στείλει pm, για να του εξηγήσω. Καλησπέρα, ακούγετε πολύ καλό για να είναι τόσο αληθινό φίλε. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2022 από lightpower 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, johnny7_7 είπε Ανάληψη κάνω κάθε μήνα και μπορώ να κάνω και κάθε μέρα. Καλό είναι να μην μιλάς άσχημα αν δεν είσαι γνώστης ορισμένων πραγμάτων. Το προγραμμα το τρέχω 15 μήνες ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ όπως σου ανέφερα και προηγουμένως και όπως καταλαβαίνεις πλέον βγάζω καθαρό κέρδος. Δεν συνεχίζω την κουβέντα γιατί πρώτον βγαίνουμε out of topic και δεύτερον δεν έχει κανένα νόημα εφόσον ο μοναδικός σου στόχος είναι να μηδενίζεις και όχι να ενδιαφερθείς να μάθεις κάποια πράγματα. Μπραβο σου αν ισχυει οτι λες, επισης δεν μιλησα ασχημα απλα σου ανεφερα οτι ολο αυτο εμενα μου βρωμαει γιατι εγω ειμαι καχυποπτος.Και το γεγονος οτι προσβληθηκες ειναι απο μονο του red flag.Ενας που εχει επενδυσει καπου και βγαζει λεφτα πιστεψε με δεν το διατυμπανιζει και ποσο μαλλον να λεει στον κοσμο να του στειλουν Pm. Αυτα απο εμενα χωρις να θελω να προσβαλω και δεν εννοω σε καμια περιπτωση οτι εισαι απατεωνας απλα ειμαι καχυποπτος σε θεματα επενδυσεων με ανθρωπους που δεν γνωριζω απο κοντα και ποσο μαλλον οταν αυτος ο καποιος ειναι ενας αγνωστος που απανταει σε ενα φορουμ.Αυτο δεν ειναι προσβολη αλλα λεγεται κοινη λογικη. Το κλεινω εδω.. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2022 από icenex 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
malakudi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, johnny7_7 είπε Ανάληψη κάνω κάθε μήνα και μπορώ να κάνω και κάθε μέρα. Καλό είναι να μην μιλάς άσχημα αν δεν είσαι γνώστης ορισμένων πραγμάτων. Το προγραμμα το τρέχω 15 μήνες ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ όπως σου ανέφερα και προηγουμένως και όπως καταλαβαίνεις πλέον βγάζω καθαρό κέρδος. Δεν συνεχίζω την κουβέντα γιατί πρώτον βγαίνουμε out of topic και δεύτερον δεν έχει κανένα νόημα εφόσον ο μοναδικός σου στόχος είναι να μηδενίζεις και όχι να ενδιαφερθείς να μάθεις κάποια πράγματα. Έχει κάθε δίκιο ο φίλος να είναι δύσπιστος, γιατί ponzi schemes με cloud mining έχουν ήδη υπάρξει αρκετά (GainBitcoin, Mining Max και άλλα). Το ότι το τρέχεις 15 μήνες δε λέει απολύτως τίποτα για το αν είναι ponzi scheme ή όχι. Γράψε δημόσια για την υπηρεσία που χρησιμοποιείς, γιατί με pm; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisxpap Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 3 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε H 3090 ειναι απο τις χειρότερες στο θέμα απόδοση/συνολικό κόστος (αγοράς+λειτουργίας) απλά έχει το μεγαλύτερο νούμερο σε hasrate (βασικά η 3090 ti πλέον έχει το μεγαλύτερο αλλά ειναι ακόμη χειρότερη σε αυτό το θέμα) Απο εκει και πέρα μεγάλο ρόλο στο αν σημερα συμφέρει δεν συμφέρει παίζει και το κόστος του ρεύματος. Τέλος οι miners τουλάχιστον οι "οργανωμένοι" (δηλαδή δεν μιλάω για κάποιον που απλά βάζει την κάρτα που έχει για gaming στο δωμάτιο του να κάνει Mining που και πού ή έστω όλη την ημέρα) δεν κοιτάνε τόσο την ισοτιμία αλλά ποντάρουν στην μελλοντική αξία. Να το πω με άλλα λόγια αν η παραγωγή ανα κάρτα ειναι 0,001625 ETH σήμερα ναι μιλάμε 1,8 ευρώ την ημέρα. Αλλά αν το ETH φτάσει το προηγούμενο ATH (=μέγιστο τιμής που έφτασε έως τώρα/All Time High) τότε μιλάμε για 6,6 ευρώ αν φτάσει στα 10.000 ευρώ (νέο ATH δηλαδή) τότε μιλάμε για 16,5 ευρώ κτλ κτλ. Δεν νομίζω κανένας σοβαρός miner να μπήκε περιμένοντας σήμερα να γίνει πλούσιος μπήκε στο "παιχνίδι" ποντάροντας σε μεγάλη αξία του ETH σε βάθος χρόνου. Ο σκοπός με άλλα λόγια είναι να μαζέψεις όσο το δυνατόν περισσότερα ETH μπορείς και δεν σκοπεύεις να τα πουλάς καθημερινά ή ανα μήνα εκτός αν υπάρχει μεγάλη ανάγκη (αν δεν το κάνεις θα σου κόψουν το ρεύμα ή δεν μπορείς να φάς κτλ) ή αν παρουσιαστεί μεγάλη ευκαιρία (πηδήξει η τιμή πολύ πιο ψηλά απο το προβλεπόμενο) έτσι ώστε σε 2,3 ή και 5 10 χρόνια απο τώρα (ανάλογα τις πεποιθήσεις/εκτιμήσεις του καθενός) είτε να βγάλεις πολλά FIAT (πολύ περισσότερα απο το αν τα πουλούσες τώρα ή μερικούς μήνες όταν ήταν 4000+ ευρώ το eth) είτε να έχεις μια πολύ καλή θέση έχοντας αρκετό eth (σε περίπτωση που πχ το eth γίνει αποδεκτό νόμισμα) Εφόσον όμως είναι φθηνότερο να το αγοράσεις από τι να κάνεις mining, τότε γτ να πληρώνεις παραπάνω ρεύμα και να μην το αγοράσεις απευθείας και να το κρατήσεις για το μέλλον; Αν δηλαδή σου κοστίζει 1300 το ένα σε ρεύμα για mining αλλά στο ανταλλακτηριο κάνει 1000 γτ να μην πας να το αγοράσεις απευθείας ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα