Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Είχα ζητήσει την γνώμη σας για ένα term paper μου 40 σελιδών πριν 1-2 μήνες για το πανεπιστήμιο μου. Είχα γράψει ότι δεν έχω ιδέα πως να το κάνω και δεν γνώριζα πολύ καλά το θέμα που πρέπει να καλύψω. Κάποιοι τότε μου είπατε, να τα παρατήσω και ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα μπορέσω να κάνω τίποτα. Το πάλεψα όμως, έκατσα στρώθηκα στο διάβασμα και μέσα σε 1 μήνα κατάφερα να γράψω μια αξιοπρεπές έρευνα με plagiarism 8,5%. Ο supervisor μου, που τυγχαίνει να είναι ένας από τους κορυφαίους ερευνητές, συγγραφέας πολλών βιβλίων, άρθρων κτλ. μου είπε τα καλύτερα λόγια. Τα γράφω αυτά για να πω ένα μπράβο στον εαυτό μου πρωτίστως, και για να τονίσω πως να μην αφήνετε κανέναν να σας αποθαρρύνει. Εάν είχα ακούσει τότε αυτούς τους 2-3 που μου είχαν ρίξει την ψυχολογία τότε πως δεν θα τα καταφέρω και να μην προσπαθήσω καν, δεν θα ήξερα ότι μπορώ. Αυτά τα λίγα. Υ.Γ Παραθέτω αυτούσια μια έκφραση του "..your article definitely meets several high-quality requirements. Excellent!.." Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2022 από cchrm97
velociraptoras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, cchrm97 είπε Είχα ζητήσει την γνώμη σας για ένα term paper μου 40 σελιδών πριν 1-2 μήνες για το πανεπιστήμιο μου. Είχα γράψει ότι δεν έχω ιδέα πως να το κάνω και δεν γνώριζα πολύ καλά το θέμα που πρέπει να καλύψω. Κάποιοι τότε μου είπατε, να τα παρατήσω και ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα μπορέσω να κάνω τίποτα. Το πάλεψα όμως, έκατσα στρώθηκα στο διάβασμα και μέσα σε 1 μήνα κατάφερα να γράψω μια αξιοπρεπές έρευνα με plagiarism 8,5%. Ο supervisor μου, που τυγχαίνει να είναι ένας από τους κορυφαίους ερευνητές, συγγραφέας πολλών βιβλίων, άρθρων κτλ. μου είπε τα καλύτερα λόγια. Τα γράφω αυτά για να πω ένα μπράβο στον εαυτό μου πρωτίστως, και για να τονίσω πως να μην αφήνετε κανέναν να σας αποθαρρύνει. Εάν είχα ακούσει τότε αυτούς τους 2-3 που μου είχαν ρίξει την ψυχολογία τότε πως δεν θα τα καταφέρω και να μην προσπαθήσω καν, δεν θα ήξερα ότι μπορώ. Αυτά τα λίγα. Υ.Γ Παραθέτω αυτούσια μια έκφραση του "..your article definitely meets several high-quality requirements. Excellent!.." Αρχικά μπράβο που το καταφερες! επίσης λες στρωθηκες για ενα μήνα ενώ στο ποστ μας έλεγες για μια βδομάδα με 10 μέρες, ε σε 10 μέρες δε γινόταν. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις